Prikaži potpunu verziju : Cika Zile moli za savet u vezi stampaca...
cika zile
25.1.2010, 18:12
Pozdrav svima na forumu!Potreban mi je savet u vezi kupovine laserskog c/b stampaca do nekih 150e.90% stampe bice na termo foliji (neko je naziva i folija za grafoskope),trazi se jaaako taman i kompaktan otisak,svetlost ne bi smela da prodire kroz toner...Pokusavam time da zamenim graficki film,ako je moguce...I,naravno,da bude b.b,sto bi se reklo da toner nije preterano skup...Brzina stampe mi nije bitna,vec samo kvalitet...Hvala unapred i jos jednom veliki pozdrav!!! Cika Zile
:ciao:
cika zile
26.1.2010, 18:18
Zar bas niko?:(
Hajde da pokusamo ovako:lexmark 120d ili HP 1006?Za i protiv...Prvi je oko 70e,drugi oko 120...:icon_scra
Pa ako cete najcrnji otisak cika zile ja bi tipovao na HP,kad mi se jednom raspao toner u rukama trebalo mi je 3 dana da ga operem...
cika zile
27.1.2010, 17:10
Ha, ha,Bokile,dobar ti je kriterijum za odabir:aplauz:
Ha, ha,Bokile,dobar ti je kriterijum za odabir:aplauz:
Salim se naravno,a sad ozbiljno,uzmite taj HP,najzahvalniji su,i dugo im traju toneri,uvek mogu da se recikliraju za jeftine pare,originalni toner daje negde oko 10.000 stranica teksta...
Postao sam ponosni vlasnik stampaca E350d...Za 11200 rsd...Mislim da je to u ovom momentu b/b..Odusevljen sam kvalitetom stampe na grafo-folijama i pausu,i za sva vremena sam se resio pravljenja grafickih filmova...Rezultati su prakticno isti sa materijalom uradjenim na ovom laseru.:to_care:,:ciao:
vBulletin® v3.8.7, Copyright ©2000-2025, vBulletin Solutions, Inc.