Prikaži potpunu verziju : Pomoc/Predlog oko izbora HDD S-ATA
Skoro sam kupio popcorn c200 i sad bi uzeo jedan HDD s-ata od minimum 1,5 ili 2TB i hteo bi da uzmem od 16MB Chace(ili vise?) ipak da je malo brzi zbog prebacivanje failova
Naravno isao bi ja u prodavnici uporedio bi cene i uzeo bi neki malo skuplji ali je pitanje dali je i bolji?
mene zanima da je HDD sto tisi jel ce da radi skoro non stop
Pitanje je Koji mi HDD preporucujete a da je sto Tisii naravno pritom i kvalitetan
Hvala svima na odgovorima
Pozdrav Inode:alealeee:
Skoro sam kupio popcorn c200 i sad bi uzeo jedan HDD s-ata od minimum 1,5 ili 2TB i hteo bi da uzmem od 16MB Chace(ili vise?) ipak da je malo brzi zbog prebacivanje failova
Naravno isao bi ja u prodavnici uporedio bi cene i uzeo bi neki malo skuplji ali je pitanje dali je i bolji?
mene zanima da je HDD sto tisi jel ce da radi skoro non stop
Pitanje je Koji mi HDD preporucujete a da je sto Tisii naravno pritom i kvalitetan
Hvala svima na odgovorima
Pozdrav Inode:alealeee:
http://www.itsvet.com/proizvod/western-digital-caviar-green-2tb-7k-32mb-sata300-wd20eads/comp_comp_hdd/26/1105
To je mo izbor. Ja sam ga skoro kupio(pre nekoliko nedelja) i leti!!!:odoK:
Pozdrav,
Ivan!
:ciao::ciao:
http://www.itsvet.com/proizvod/western-digital-caviar-green-2tb-7k-32mb-sata300-wd20eads/comp_comp_hdd/26/1105
To je mo izbor. Ja sam ga skoro kupio(pre nekoliko nedelja) i leti!!!:odoK:
Pozdrav,
Ivan!
:ciao::ciao:
Hvala lepo ivan nasao sam i ovaj model pored
WD Caviar GreenPower 2TB HDD IntelliPower min.5400rpm 3.0Gb/s serial ATA sATA 64MB cache 3,5Zoll intern RoHS compliant
Kolko sam razumeo razlika je samo u chace onaj je 32 a ovaj 64mb i naravno 10jevreja vise :)
Pitanje je dali dobijam nesto puno na brzini 32/64mb ?,jel mnogo ili cista glupost?
Zamalo da zaboravim a i najbitnije zbog cega sam i pokrenuo ovu temu je to dali je Bucan ovaj HDD?
Hvala lepo Ivan :aplauz:
Jos neki predlog?
flamingos
15.1.2010, 19:38
hdd sa niskom brzinom obrtanja tipa ko vec navedeni wd green sa brzinom obrtanja glave od 5400 rpm su jako tihi,a i stedljivi,tj green ekolkoski orijentisani potrosaci,u smislu potrosnje struje,i idealni us pri tome za storage diskove,tj kao skladiste za podatke u rekove,multimedijalne uredjaje tipa vec navedeni popcorn,wd tv itd
veseliburek
15.1.2010, 20:09
Samsung F2 od 1.5TB
Zahvaljujem se svima,vasi postovi su mi mnogo pomogli
Ukapirao sam da 5400rmp znaci obrtaj jednog HDD-a i da sto manji obrtaj to jes tisi je HDD
Ukapirao sam da green znaci neki novi standard koji podrazumeva smanjenje potrosnje elektricne energije i veceg kvaliteta
Hvala jos jednom svima
Pozdrav Inode
flamingos
16.1.2010, 20:12
Zahvaljujem se svima,vasi postovi su mi mnogo pomogli
Ukapirao sam da 5400rmp znaci obrtaj jednog HDD-a i da sto manji obrtaj to jes tisi je HDD
Ukapirao sam da green znaci neki novi standard koji podrazumeva smanjenje potrosnje elektricne energije i veceg kvaliteta
Hvala jos jednom svima
Pozdrav Inode
[B]rmp/B] ne rmp vec rpm (rotation per minutes) obrtaja u minuti ;) drugo ecoogren ti idealan za ovo sto si planirao,i ne treba ti manja brzina glave od 5400rpm jer je i to poprilicno sproo u smislu upisa i citanja podataka,al je zato tishe.
water wizard
16.1.2010, 22:31
moj ti je savet da ti proveriš da li može toliki kapacitet da ide na taj uređaj, najbolje da poneseš taj uređaj i da ga probaju u servisu sa hard diskom pre kupovine
veseliburek
17.1.2010, 2:30
[B]rmp/B] ne rmp vec rpm (rotation per minutes) obrtaja u minuti ;) drugo ecoogren ti idealan za ovo sto si planirao,i ne treba ti manja brzina glave od 5400rpm jer je i to poprilicno sproo u smislu upisa i citanja podataka,al je zato tishe.
*revolutions per minute ;)
vBulletin® v3.8.7, Copyright ©2000-2025, vBulletin Solutions, Inc.