PDA

Prikaži potpunu verziju : Brisanje "pokvarenih" mp3 pesama?


NikolaS93
14.1.2010, 19:25
Treba mi neki program koji bi pronasao sve pesme koje su "pokvarene", nekada su radile pa sad kad ih recimo ubacim u winamp traju 0 sekundi a idalje zauzimaju mesto na hdd kao i pre.

VojaM
14.1.2010, 21:17
Nema tako nečeg, prijatelju.
Moraćeš ručno.

NikolaS93
15.1.2010, 14:59
Zar ne postoji neki program koji bi procesljao duzinu pesama, i da izbrise sve one sa trajanjem od 0 sekunde. Pokusao sam da sa programima sto brisu duplikate nedjem neki parametar koji bi se odnosio na duzinu pesme pa da nadje sve sto ih ima sa 0, posto ih imam vise, ali nisam nasao da postoji taj parametar.

VojaM
15.1.2010, 17:15
To što ti vidiš kao pesmu dužine nula u stvari je neispravan fajl. Takav program morao bi, znači, da traži neispravne MP3 fajlove, što nije baš lako niti brzo. Možeš se, eventualno, pomoći Total Commanderom koji može da pušta pesme ako se namestiš na taj fajl i pritisneš na F3. Namesti da ti folder prikazuje sortiran po ekstenziji i zaređaj po muzičkim fajlovima. Kako nađeš neispravan, a ti udari Delete. Nije baš idealno, ali je brže da pišeš na papiru fajlove koji ne valjaju.

Neverovatno je samo to što su, tvrdiš, te pesme nekada radile. To znači da si ili imao nekakav virus, ili ti je bio neispravan disk ili kompjuter uopšte. Nema drugog razloga da nema MP3 pesma iznebuha više ne radi.

NikolaS93
15.1.2010, 20:41
Nasao sam problem, narezao sam svu muziku pre formatiranja i reinstalacije, kad sam je vratio sve je bilo ok nista nisam primetio do skora kad vidim da mi winamp preskace po neku pesmu, i sad bas probah da prebacim neke pesme sto "ne rade" od dvd-a i ono isto, znaci prilikom rezanja su pesme ostecene ili lose narezane.