PDA

Prikaži potpunu verziju : Mario Paint Composer

daniloBG
13.1.2010, 1:49
римејк игрице с нинтенда 1992. који се не разликује пуно од оригиналне верзије...ако постоји тема, извињавам се али нисам нашао...
http://www.unfungames.com/mariopaint/

http://media.createdigitalmedia.net/cdmu/images/2008/04/image4.png

да чујем ваша мишљења о програму...

засигурно је међу топ 5 најквалитетнијих програма за компоновање музике, иако сам сега фанбој мени лично најбољи програм за прављење музике (озбиљан сам) ...

doctor
13.1.2010, 22:30
... (озбиљан сам) ...

Šališ se je l' da? :D

Milslim, program nisam probao ali... Ovaj screenshot ne obećava, vidi se da je zezancija za klince :)

Ili grešim?

Lich_king2
14.1.2010, 13:43
Šališ se je l' da? :D

Milslim, program nisam probao ali... Ovaj screenshot ne obećava, vidi se da je zezancija za klince :)

Ili grešim?

6gc-1Dq3uQQ
eO_70TBTTiY

doctor
15.1.2010, 0:42
Kao sto rekoh... :D

Ma dajte, kako ovo moze biti ozbiljno. :)

daniloBG
16.1.2010, 0:51
пазите, ако ћемо оно РЕАЛНО програм није најбољи од те врсте, али програм је до те мере прост а опет фина занимација за компоновање (још ако сте љубитељ звука са старих конзола) и може се врло фина музика направити...

doctor:),
иако је врло једноставно, не бих рекао да је програм само за клинце, изглед вара и одаје погрешан утисак...то је неко моје мишљење...чар овог програма је комбиновање више звукова у један звук и "имитирање" реалног звука...

ово сам ја компоновао, није да се нисам трудио:
UuypiTJAANc

Beagle
16.1.2010, 2:50
Onda ce za tebe fruity loops biti otkrovenje :D

daniloBG
16.1.2010, 17:31
тути фрути је за њубове:D

тренутно се занимам са guitar pro 5 и бољи ми је од тути фрутија...тути фрути ми нешто не лежи...

doctor
16.1.2010, 22:16
Guitar Pro ne mozes da stavis u istu liniju sa FL... A ovaj program je daaaaaaleeeeeeko ispod oba ta po vecini pitanja.
Moze da posluzi cisto kao sredstvo za zanimaciju...
I zanimacija za nadarene klince :D

Inace Nuendo, Reason i Cubase, valjda, bejahu "ono pravo" sto se tice "komponovanja" ;)

daniloBG
16.1.2010, 23:18
слажем се да дефинитивно гитар про и тути фрути не можемо да сврстамо у исто, тути је за туц туц фазоне, непрегледан...али дефинитивно је марио пеинт програм вредан пажње...да је соник пеинт и био би заиста најбољи, овако сам ипак реалан...

да не бих отварао нову тему, желео бих да ми неко препоручи један програм...желим да кренем са прављењем музике, а да је у том програму могуће користи белосветске инструменте, почев од фруле, флауте, удараљки и свакаквих чуда, наравно природни инструменти, значи избор инструмената ми је на првом месту...могућности програма у виду еквалајзирања и подешавања ми нису на првом месту, колико ми је битан избор инструмената...да ли кјубејс и нуендо поседују ове квалитете које тражим?...већ дуже време тражим неки овакав програм...

DonCorleone91
17.1.2010, 0:55
@doctor:
Sto si toliko zapeo da ovaj program nije toliko ozbiljan za razliku od ostalih. Nije ni pravljen da bude nesto ozbiljnije nego da bude igracka. Ovo je emulacija neceg sto je nastalo pre dvadeset i kusur godina. U to vreme je bilo u rangu cubase-u 1 koji je mogao da salje samo midi komande i nista vise.

@daniloBG:
To sto ti trazis moze da ima svaki program koji podrzava VST instrumente. Znaci i cubase/nuendo/ableton/audition....etc... Ako ti nesto vise treba o tome i gde se mogu naci javi mi se preko PM-a. Posto se oni ne dobijaju uz program vec se zasebno skidaju (kupuju).

doctor
17.1.2010, 21:25
Pa eto i sam si rekao da nije pravljen da bude nesto ozbiljno vec obicna igracka. U to ja "ubedjujem" danila sto se bunis?