Prikaži potpunu verziju : Kada mali bedni korisnik popiz*i!
Vladimiros
26.5.2006, 16:12
Vi koji pratite Interner usluge znate ko mi je ISP i kako me maltretira.
Posle iscrpnog istrazivanja i konsultovanja posalo sam im jedno veoma ostro pismo koje, ako ne reakuju, nameravam da javno objavim i da ispunim rec koju sam im dao u pismu.
Ukoliko objavim pismo neka ono sluzi za primer drugim "malim i beznacanim korisnicima" sta da rade a svojim ISP ako ih on slaze!
Zabole njih za misljenje korisnika i to sto ces objaviti mejl koji si im poslao. Nego, uzmi ti neku motku (teleskopsku palicu, bejzbol palicu, sekiru - izaberi sam) pa im odi u posetu...
VladarTame
26.5.2006, 17:33
Zabole njih za misljenje korisnika i to sto ces objaviti mejl koji si im poslao. Nego, uzmi ti neku motku (teleskopsku palicu, bejzbol palicu, sekiru - izaberi sam) pa im odi u posetu...
Tako je mislim covjek je u pravu niko ne brine za korisnike vise
Vladimiros
26.5.2006, 17:43
Nije objavljivanje jedna stvar koju sam obecao u pismu:dzavo: , vec samo deo.
VladarTame
26.5.2006, 17:47
Nije objavljivanje jedna stvar koju sam obecao u pismu:dzavo: , vec samo deo.
Aha znaci mnogo vise je u igri hehe :rofl:
Vladimiros
26.5.2006, 18:20
Aha znaci mnogo vise je u igri hehe :rofl:
Pa ako me ne budu ispostovali videcete.;)
Do tada cekam...(zovite me optimistom) :a_whistli
P.S.
Dajem im rok do utorka, uzimajuci u obzir da je danas petak...(j***te, jos im i fer rok dajem, moram na Lachuckove motivacione kurseve :opanachke (SOMI 3))
VladarTame
26.5.2006, 18:31
kako god ti kazes mislim ako kazes da ces nesta da uradis ja ti vjerujem u potpunosti treba oh nauciti pameti.
Vladimiros
26.5.2006, 19:12
Progres report:
Za sada iako nema odgovora internet je nekim cudom izuzetno zivahan(FTP download i web surf)
Torrenti su jos uvek spori...
VladarTame
26.5.2006, 19:19
Ne znam ako se ne poprevi onda uradi sta moras mislim sta si i mislio da uradis.
Vi koji pratite Interner usluge znate ko mi je ISP i kako me maltretira.
Posle iscrpnog istrazivanja i konsultovanja posalo sam im jedno veoma ostro pismo koje, ako ne reakuju, nameravam da javno objavim i da ispunim rec koju sam im dao u pismu.
Ukoliko objavim pismo neka ono sluzi za primer drugim "malim i beznacanim korisnicima" sta da rade a svojim ISP ako ih on slaze!
Nadji Qzminu e-mail adresu pa ga obavesti o problemu......
Jer znam da je u i/o portu jedan tip imao isti problem pa je ovaj rekao da kao odnese primerak sk-a tom direktoru i pita ga jel ce da uradi nesto o problemu ili ce ovaj da mu stavi los marketing u SK.....
Vladimiros
26.5.2006, 21:25
Nadji Qzminu e-mail adresu pa ga obavesti o problemu......
Jer znam da je u i/o portu jedan tip imao isti problem pa je ovaj rekao da kao odnese primerak sk-a tom direktoru i pita ga jel ce da uradi nesto o problemu ili ce ovaj da mu stavi los marketing u SK.....
To je bilo za crnu kutiju. Citao sam to. :D Quzma ima shlifa, nema sta!
Pisao sam I/O port-u i sada cekam i od njih odgovor.
Problem je u ne postovanju flat paketa.
А какав проблем је у питању?:D
Vladimiros
27.5.2006, 19:07
А какав проблем је у питању?:D
Problem je u ne postovanju flat paketa.
Pogledaj ovde (http://www.sk.co.yu/forum/showthread.php?t=4815) za detalje, mrzi me da se ponavljam.
Nasa posla. Kako samo nicu firme i provajderi kao pecurke. 042.... korisnik:bilo sta, lozinka: bilo sta.
ADSL sad svaka susa nudi i sl.
Ako ovako radi kablovski bolje da se ubiju.
Ja nisam iimao vise zivaca za (kao 56K) pa sam uzeo ISDN. Nije nista posebno ali bar znam sta imam.
vBulletin® v3.8.7, Copyright ©2000-2025, vBulletin Solutions, Inc.