Prikaži potpunu verziju : Omega Drivers
GrimReaper
26.5.2006, 12:33
Samo jedno pitanje, poshto se prvi put susrecem sa ovim driverima. :) Da li je neophodno da prethodno bude instaliran driver za koji je naznachen (npr. Catalyst 6.5) ili ne. Hvala! :ciao:
Ne, Omega drajveri su kompletno resenje ;)
GrimReaper
26.5.2006, 12:44
Hvala, choveche, poz! :D
Ne, Omega drajveri su kompletno resenje ;)
Zahtevaju samo instaliran DX9.0
Jeli neko merio razliku u brzini u odnosu na Catalyste?
Merio sam ja onomad na mojoj ASUS 9600Pro kartici. Omega drajveri su bili bolji za oc i slika je nesto bolja, a sto se tice samih performansi, tu nije bilo neke primetne razlike.
GrimReaper
26.5.2006, 20:38
Evo, uzeo sam sad da ga instaliram. Shta je to FastWrite? Da li da ostane iskljuceno (tako je po defaultu), ili da ga ukljuchim?
i koji su sad bolji driveri omega li forceware?
mitrovskiigi
25.6.2006, 22:23
Evo, uzeo sam sad da ga instaliram. Shta je to FastWrite? Da li da ostane iskljuceno (tako je po defaultu), ili da ga ukljuchim?
Fastwrite omogucuje da procesor upisuje podatke direktno u video RAM, pri tom preskacuci sistemski RAM kao medjukorak. Ako mozes ukljuci ga. Pre toga mora da ti bude ukljucen i u BIOS-u.
mad_skillz
25.6.2006, 23:05
Da li su ti drajveri samo za ati , ili mogu i za nvidiu da se koriste?:o
Da li su ti drajveri samo za ati , ili mogu i za nvidiu da se koriste?
mogu, taj tvoj 5700le ima bas da zivne
mad_skillz
25.6.2006, 23:16
mogu, taj tvoj 5700le ima bas da zivne
hvala chovek...:D...sigurno si primetio da sam se dosta zalio na tu nesrecnu kartu...jel moze link gde bi mogao da nadjem dotichne drivere..:D
hvala chovek...:D...sigurno si primetio da sam se dosta zalio na tu nesrecnu kartu...jel moze link gde bi mogao da nadjem dotichne drivere..:D
Zaboravi za omega drivere za nV kartice.Lik koji ih je pravio odavno je prestao da ih radi za nV, stao je negde na verziji 66.93 pre godinu dana.Ako si toliko lud onda evo linka http://www.omegadrivers.net/.
mad_skillz
26.6.2006, 16:19
Zaboravi za omega drivere za nV kartice.Lik koji ih je pravio odavno je prestao da ih radi za nV, stao je negde na verziji 66.93 pre godinu dana.Ako si toliko lud onda evo linka http://www.omegadrivers.net/.
znam primetio sam kad sam video razliku u driverima , ja moj vozim na 80 i neshto , ne znam tachno...
Aktuelna je verzija 3.8.251.Ipak koristim 3.8.221. jer su nesto laksi(manje jedu sistemsku memoriju).
Zna li neko koji su najbolji driver-i za Radeno 9000 ili 9200?Ovi novi sigurno nisu,pa ako je neko experimentisao neka javi...
GrimReaper
20.7.2006, 20:39
Da, to sam i ja primetio. Imam one radjene na osnovu Catalysta 6.3 i nisam primetio nikakvo poboljšanje, čak štaviše... :)
Gledam u odnosu na neke igre koje sam igrao ranije,sa starijim driver-ima.Na primer C&C:Generals.Sada definitivno sporije rade.Ma ovi novi su optimizovani za nove graficke.Nas su odavno zaboravili :(
Mislim da su oni oko 4.9 najbolji ali nisam siguran.
Gledam u odnosu na neke igre koje sam igrao ranije,sa starijim driver-ima.Na primer C&C:Generals.Sada definitivno sporije rade.Ma ovi novi su optimizovani za nove graficke.Nas su odavno zaboravili :(
Mislim da su oni oko 4.9 najbolji ali nisam siguran.
Cini mi se da 9200 i 9250 nisu na spisku podrzanih kartica za Catalyst 6.6.
Tako je Garsone.Za njih ima poseban download.Za svaku karticu se skida posebno.Tu spada 8500,9000 i 9200.
Vidi stvarno lebac mu...Ne idem ja na ATI-ev sajt cesto od kada download-ujem OmegaDriver-e,ali ovo je stvarno vec rasizam!Odnosno,razlog vise da pocnem da brkam po svojoj "biblioteci" driver-a i internetu.
Doterali me do duvara.Mora se kupi nova graficka.Hm,moracu da je pokvarim nekako.DA imam razlog da trazim caletu pare.
vBulletin® v3.8.7, Copyright ©2000-2025, vBulletin Solutions, Inc.