Prikaži potpunu verziju : problem acer 5738
kada pokrenem neku stariju igru npr. warcraft 3 igra se ne vidi preko celog displeja nego samo u rezoluciji 1024x768 posto toliko igra podrzava, da li mogu nekako da razvucem sliku na ceo ekran. Hvala
flamingos
10.1.2010, 20:21
koja je grafika u tom lapu ako je ati moras ici u ati catalyst control panel,pa odatle da ides na display options i da nadjes opciju stretch(razvuci)
da imam ati i skinuo sam ati driver sa acerovog sajta i tu nema stretch
Trebalo bi da ima 3 moda. Centrirano (crno sa sve 4 strane), full i drzanje aspect ratioa (sto bi se reklo tamno sa strane, ako je rezolucija 4:3).
Mislim da je opcija malo sakrivena sa novim catalystima. Treba ici na onu opciju gde se vide dva displeja, jedan preko celog ekrana, a drugi dole u costku, i u ovaj dole uzeti desni klik, pa properties, ili tako nesto (govorim napamet).
ja se motam od jutros sa ovim catalystom nemg da nadjem..tacno je reko player 1 full opcija..ovi novi catalysty su sve nekako radi urednosti jso komplikovaniji..:(
Nije tesko naci opciju, ide se na desktop & displays, pa na onu sliku laptopa sa brojem 1 stisnes desni klik pa configure i odmah tu je scaling opcija ;)
vBulletin® v3.8.7, Copyright ©2000-2025, vBulletin Solutions, Inc.