Prikaži potpunu verziju : Vlasnik automobila?
SyoncMaster
4.1.2010, 23:54
Jel moguce nekako proveriti ko je vlasnik automobila pomocu tablice?? (na net~u)???
http://www.mup.gov.rs/
Pitaj njih, možda ti kažu. :D
Devilish Soldier
5.1.2010, 1:02
sto je najtuznije ni oni ne znaju:D
sto je najtuznije ni oni ne znaju:D
Znaju oni sve samo sto nisu pricljivi.:dzavo:
SyoncMaster
5.1.2010, 1:16
Daj..Ozbiljno..zanima me zato sto mi se neki reno 4 parkirao ispred zgrade(tu gde je moj deda parkirao pre 40+godina) i sad se setio neki dedica i stavio ga do proleca da prezimi i sad ono fora moji se parkiraju na ulici...Pa me zanima da vidim ko je taj.....
DonCorleone91
5.1.2010, 1:21
dodjete ti i jos troica. Svako ispod jednog tocka i da vidis kako ce da se isparkira :D
Previše gledaš CSI. :)
Zar misliš da je za ''smrtnike'' tako nešto moguće?
Mada, evo ti rešenja (http://www.pict.com/view/2394720/0/csi2), ako ovako postupiš možda i provališ čiji je auto.
SyoncMaster
5.1.2010, 1:36
To za ja i jos trojcu sam razmisljao..ali..auto je tezak 500k.. sto znaci treba nas bar jedno 6 ...a ja imam samo jos dva druga koji su krupni ..tako da mogu vola da podignu..sto znaci manjkam za 3..ako neko hoce nek se javi :D
To za ja i jos trojcu sam razmisljao..ali..auto je tezak 500k.. sto znaci treba nas bar jedno 6 ...a ja imam samo jos dva druga koji su krupni ..tako da mogu vola da podignu..sto znaci manjkam za 3..ako neko hoce nek se javi :DHehe...Slabo rade vijuge a? A jeste razmišljali da podignete samo zadnje točkove da eliminišete problem ručne? :dzavo: Plus što ćete tako da dižete lakši deo a najkorisniji izum na svetu (čitaj prednji točkovi) će još i da pripomognu.
SyoncMaster
5.1.2010, 1:57
Pa da..jedino sto u mojoj zgradi ima dežurna na prozoru od koje nemožes ni da bacis djubre a da je nevidis kako "pusi cigaru" i viri iza zavese ko je to... tako da bi mi ostalosamo negde u tri ujutru da sa caletom sidjem dole i "prevezem" krntiju do obližnje kante ili na sred ulice pa da zovem pauka da ga odnesu..
Stvarno bre ne umete da se snađete :D
Nađite neku nejač u familiji da ode do najbliže Halo govornice ili da pozove od kuće dotičnu gospođu i predstavi se kao službenica u Narodnoj lutriji Srbije :) Taman dok joj "službenica" uzima podatke da bi joj se uručila nagrada ostali učesnici u miziji mogu slobodno da oteraju auto do Užica ako treba :D
DonCorleone91
5.1.2010, 3:17
Stvarno bre ne umete da se snađete :D
A odakle tebi sve to??? :icon_stud:dzavo:
Pa to je prosta stvar. Zovnete sluzbu za odnosenje automobila. Lepo kazete da stoji na pogresnom mestu. Oni ce doci trceci. Inace ja kad sam se jednom napio a imao sam problema sa komsijom koji je duplo veci od mene. Zamalo je falilo da mu sam prevrnem ficu.:kreza:
Nikola16789
5.1.2010, 14:42
U nekim evropskim zemljama baza podataka o automobilima i vlasnicima je dostupna na netu. Samo ukucate tablice i vidite sve shto vas zanima o automobilu i osnovne podatke o vlasniku. Kod nas na zalost to ne moze tako
Pa ako se propisno parkirao ne možeš mu ništa... to mesto nije vaše, nije rezervisano, tako da nemate prava da se bunite što je neko ostavio kola da prezime.
@holodoc
Pre ce biti da je menjac u brzini. Na tako starim vozilima se rucna ne povlaci zimi, cak i kad je stvarno potrebna.
@holodoc
Pre ce biti da je menjac u brzini. Na tako starim vozilima se rucna ne povlaci zimi, cak i kad je stvarno potrebna.
Ako cemo posteno, zimi se ni na jednom autu (novom ili starom) ne vuce rucna, sem ako bas ne mora (a na ravnom ne mora).
vBulletin® v3.8.7, Copyright ©2000-2025, vBulletin Solutions, Inc.