Prikaži potpunu verziju : Problem sa WinFast PVR
Wolverine
28.11.2005, 14:38
Imam WinFast tv kartu i kada pokrernem PVR pojavi se Send this error to microsoft(imam Win XP)!!!Ljudi gleda mi se TV help!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
pokusao sam sa reinstalacijom PVR ali nece pa nece!U cemu je problem?:confused: :o
da li je problem nastao kada si karticu ubo' ucomp ili ??????????
Reloader
28.11.2005, 17:18
Uzmi drugi program on ni onako ne vredi po pi*ke ladne vode :D
AstraLogos
28.11.2005, 18:16
Imam WinFast tv kartu i kada pokrernem PVR pojavi se Send this error to microsoft(imam Win XP)!!!Ljudi gleda mi se TV help!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
pokusao sam sa reinstalacijom PVR ali nece pa nece!U cemu je problem?:confused: :o
A jesi li pobrisao drajvere pa ih ponovo digao. Mozes sto puta podizati aplikakaciju ako nisi dobro podigao drajvere. Znace prvo se podizu drajveri pa onda aplikacija.
PS. Nisi napisao tacan naziv Leadtekove kartice kao i koje kodeke koristis u Win-u.
@ Reloader nemo se pravis pametan pa da ti ocenjujes kakav je WinFast softver. Prvo ga dobro podesi pa ondaj daj ocenu. A kojim bi ti softverom snimao a da ti je izlazni fajl MPEG2. :confused:
Reloader
28.11.2005, 18:30
@ Reloader nemo se pravis pametan pa da ti ocenjujes kakav je WinFast softver. Prvo ga dobro podesi pa ondaj daj ocenu. A kojim bi ti softverom snimao a da ti je izlazni fajl MPEG2. :confused:
Stvarno ima napretek opcija... mogu se nabrojiti na prste jedne ruke...
Ne hvata pola kanala... nema rucno fino podesavanje... ali zato
ima ona debilna svetla sa strane, ko ciganska svadba... :rolleyes:
AstraLogos
29.11.2005, 3:08
Stvarno ima napretek opcija... mogu se nabrojiti na prste jedne ruke...
Ne hvata pola kanala... nema rucno fino podesavanje... ali zato
ima ona debilna svetla sa strane, ko ciganska svadba... :rolleyes:
Neznam kakva je tvoja ali ja nemam problema sa kanalima. Istina je da nema fino podesavanje kanala sto u mom slucaju i za moje potrebe nije toliko bitno. Softver je pisan iskljucivo za tu karticu i ne treba da ima sijaset opcija koje u najvecem broju slucajeva i ne koristis.
E sad ako je tebi bitnije kako nesto vizuelno izgleda od onog kako radi to govori kojim pogledom gledas na odredjen problem ako je uopste ciganska svadba problem.
I dalje mi nisi odgovorio cime odnosno koji program koristis za direktno snimanje u MPEG2 format :confused: a da nije sljastavo ko' ciganska svadba. :D
Bas me interesuje. :rolleyes:
Reloader
29.11.2005, 16:22
Neznam kakva je tvoja ali ja nemam problema sa kanalima.
Imam problem sa kanalima bas zbog nedostatka finog podesavanja. Naime kad skeniram ceo opseg, uhvati odredjen broj kanala ali recimo 1/5 kanala fali. Kad skeniram ponovo, dobijem neke nove kanale a stare izgubim i tako u krug. Sve kanale nikako ne mogu da pohvatam.
To sam ukapirao kad sam uzeo ChrisTV i video da postoje kanali koji imaju priblizno istu frekvenciju pa je potrebno rucno doterati svaki i memorisati.
E sad ako je tebi bitnije kako nesto vizuelno izgleda od onog kako radi to govori kojim pogledom gledas na odredjen problem ako je uopste ciganska svadba problem.
Fora je sto on niti radi dobro nit' izgleda dobro...
I dalje mi nisi odgovorio cime odnosno koji program koristis za direktno snimanje u MPEG2 format :confused: a da nije sljastavo ko' ciganska svadba. :D
Bas me interesuje. :rolleyes:
Trenutno trazim program koji mi odgovara.
AstraLogos
29.11.2005, 22:24
Imam problem sa kanalima bas zbog nedostatka finog podesavanja. Naime kad skeniram ceo opseg, uhvati odredjen broj kanala ali recimo 1/5 kanala fali. Kad skeniram ponovo, dobijem neke nove kanale a stare izgubim i tako u krug. Sve kanale nikako ne mogu da pohvatam.
To sam ukapirao kad sam uzeo ChrisTV i video da postoje kanali koji imaju priblizno istu frekvenciju pa je potrebno rucno doterati svaki i memorisati.
Fora je sto on niti radi dobro nit' izgleda dobro...
Trenutno trazim program koji mi odgovara.
A kako znas da ne radi dobro. :confused: I kako ces znati sta da izaberes a da je dobro. :D
Ej Reloader pa jas elaborirao odavno ovu temu. Probaj sa InterVideo VCR3 jer ces tesko nesto bolje naci za MPEG2 i kad vidis da je slika identicna ima da se razocaras.
Fora je da Leadtekov softver veoma dobro radi a ja sam na kablovskoj i verovatno zato nemam problema. A tek kako kartica snima iz kamere sa WinFastom milina jedna. Covece ja takve snimke dajem Televiziji u sastavu RTS-a a ti mi pricas o losem softveru. Ja sam praksom dokazao a ti retorikom.
Pozdrav!
Ne mogu da verujem da Reloader ovako lose ocenjuje softver. Ja sam takodje na kablovskoj i sve kanale mi je WinFastov program pronasao. Fino podesavanje sasvim dobro radi, cak i popravlja. Ne znam u cemu je "to" veliki problem pa da ti menjas softver i da Winfastov softver proglasavas krsem. Ukoliko imas problema pisi Leadteku imas kontakt formular na leadtek.com. Ja sam imao samo jedan manji problem i to je bilo do mene(codec) a oni mi napisali 3 strane cak.
A sada odgovor. Leadtekov softver(u ovom slucaju program za karticu) radi i MORA da se ukljuci iako nemate vasu karticu. Probao sa mi sve je OK. Tako da je problem do tebe, probaj da reinstaliras sistem. Ako ne imas gore pomenuti sajt pa im posalji sve to lepo na njihov mail. Pozdrav!
Meni program NE NALAZI SVE KANALE a to je valjda njegova osnovna svrha! Ko resi problem dobija gajbu piva i povlacenje svih tvrdnji protiv ovog programa na forumu.
I da, pisao sam Leadteku i da, NISAM dobio odgovor.
AstraLogos
1.12.2005, 2:43
Meni program NE NALAZI SVE KANALE a to je valjda njegova osnovna svrha! Ko resi problem dobija gajbu piva i povlacenje svih tvrdnji protiv ovog programa na forumu.
I da, pisao sam Leadteku i da, NISAM dobio odgovor.
Koliko ja vidim na forumu ima dosta njih neku od Leadtekovih TV kartica i nemaju prituzbi. Na cemu primas signal u TV tjuner ( kablovski ili antenski ). Dobro ti kaze Vladale da proceprkas po svom systemu ili proveri ispravnost TV tjunera na kartici pa ako je pod garancijom.... Bar ne moras da kupujes gajbu piva. :D
A ono sto si rekao da povlacis rec ne VERUJEM ti jer cak i da proradi bice i dalje kao ciganska svadba! :D
Mislim da si time sve rekao. :rolleyes: :D
Koliko ja vidim na forumu ima dosta njih neku od Leadtekovih TV kartica i nemaju prituzbi. Na cemu primas signal u TV tjuner ( kablovski ili antenski ). Dobro ti kaze Vladale da proceprkas po svom systemu ili proveri ispravnost TV tjunera na kartici pa ako je pod garancijom.... Bar ne moras da kupujes gajbu piva. :D
Kablovski je signal. Proverio sam ispravnost, kartica savrseno radi, sto se da i uociti cim se instalira prvi normalan program koji uredno pohvata sve kanale.
A ono sto si rekao da povlacis rec ne VERUJEM ti jer cak i da proradi bice i dalje kao ciganska svadba! :D
Mislim da si time sve rekao. :rolleyes: :D
Spreman sam da predjem i preko toga :D
Hm.. a jel si prebacio onamo na Yugoslavia? Ko zna kako si im pisao, mozda te nisu razumeli :D
AstraLogos
2.12.2005, 3:04
A da li si na PCB pogledao koja ti je revizija kartice. Da nije slucajno rev.D.
Kinezi poceli da proizvode i vec brljave a to se manifestuje slicno kao kod tebe. Nadam se da je tvoja revizija C kao moja. :)
Wolverine
2.12.2005, 15:54
problem je nastao kad nedavno to tog trena kratica je lepo radila!
Hm.. a jel si prebacio onamo na Yugoslavia? Ko zna kako si im pisao, mozda te nisu razumeli :D
Not so funny...:rolleyes:
A da li si na PCB pogledao koja ti je revizija kartice. Da nije slucajno rev.D.
Kinezi poceli da proizvode i vec brljave a to se manifestuje slicno kao kod tebe. Nadam se da je tvoja revizija C kao moja.
Da, u pitanju je C revizija ali kao sto rekoh, nije problem u kartici vec u smrdljivom programu...
Evo skinuo sam najnoviju verziju sa Leadtekovog sajta koja je koliko-toliko popravljena ali pojavio mi se drugi problem.
Naime, kad skeniram kanale, vidim sve kako treba. Izadjem iz programa, udjem, svi kanali s*****i (neki imaju zelene linije, neki se mesaju itd.). Ja iskeniram sve ponovo i opet mogu da gledam sve dok ne izadjem iz programa.
Do cega to moze da bude?
Pozdrav,kupio sam tv karticu tv2000xp ali nece da radi na windiws 7 a video sam na nekim sajtovima da moze da radi.Da mi moze neko pomoci kako da resim problem...
vBulletin® v3.8.7, Copyright ©2000-2025, vBulletin Solutions, Inc.