Prikaži potpunu verziju : Deinterlace nakon Premiera
damagedgoods
9.12.2009, 22:48
bio sam neobrezovan, glup, te nisam u pocetku koriscenja Premiera ukljucivao deinterlace...
da li postoji mogucnost da te kompresovane snimke, sacuvane kao mpg dalje obradim kroz deinterlace, jer, brate, ima puuno linija :o
U programu VirtualDubMod samo skini sa neta filter deinterlace-area based i ubaci VirtualDubMod plugins.
Pretpostavljam da su tvoji video fajlovi u mpeg-2 formatu.
damagedgoods
10.12.2009, 19:00
da, u mpg dvojci su.
pokusam, te javim...
bio sam neobrezovan, glup, te nisam u pocetku koriscenja Premiera ukljucivao deinterlace...
da li postoji mogucnost da te kompresovane snimke, sacuvane kao mpg dalje obradim kroz deinterlace, jer, brate, ima puuno linija :o
Ako si snimke pravio za gledanje na TV-u (DVD plejeru) onda nema potrebe da radis deinterlace. Ako si ih namenio gledanju na monitoru onda interlace bas smeta i pozeljno je uraditi deinterlace.
Da. Samo što i plejeri i dekoderi imaju deinterlace. FFDshow i Cyberlinkov dekoder imaju deinterlace. GOM, KMP i slični takodje imaju deinterlace.
S druge strane, za trajni deinterlace i obaveznu rekompresiju može da posluži Avidemux, bez obzira da li ponovo želiš MPEG2, AVI, MP4, MKV i sl. Ili Auto Gordian Knot za u AVI.
damagedgoods
10.12.2009, 22:36
namena je za komp, ali isto tao i za tv.
znam da kmp ima taj filter u sebi, ali bih ipak zeleo da mi file bude ok.
pogledao sam i virtualdubmode i avidemux, ali se ne snalazim bas najbolje. sutra cu da ih pogledam detaljnije, ali mi se cini da je avidemux laksi za rad.
damagedgoods
14.12.2009, 11:25
odradjeno je sa avidemux-om.
hvala na savetima...
vBulletin® v3.8.7, Copyright ©2000-2025, vBulletin Solutions, Inc.