PDA

Prikaži potpunu verziju : Satelitska HD2

mrcinamrcina
7.12.2009, 21:21
Evo kupio sam "Technisat SkyStar HD2" karticu i imam par pitanja za one koje ju posjeduju ili znaju nesto vise o njoj::::Do sada sam imao SkyStar 2 karticu staru 6 godina i odlucio sam je zamijeniti sa SkyStar HD2.Prilikom instalacije sam sve obavio regularno,kao i sa predhodnom karticom i sve na kraju funkcijonira,ali mi nije jasno kako to da nakon instalacije se nije pojavila u Computer Management-u pod Network Adapters,nego se smjestila u Human Interface Devices i u Sound,Video,game Controlers????I prilikom startanja programa mi se ne pokrene ikonica Server4PC,koja nije niti instalirana(koliko ja vidim).I na Network Connections,nema kartice TechniSat (kao sta je to bilo kad sam imao staru karticu)??Jesam li u cemu pogrijesio ili mora biti tako???Pomagajte,ako za boga znate:ciao:

oluja
7.12.2009, 22:19
To je normalno. Ranije su skystar kartice bile namenjene pre svega za satelitski internet a mogle su se koristiti i za prijem satelitskih tv kanala... svi znamo da je u praksi bilo obrnuto. Tako je sada i u zvanicnom softveru. Prvenstvena namena sada je gledanje satelitskih hd kanala a dodatna internet preko satelita. U prevodu sve je ok, ne brini.

mrcinamrcina
7.12.2009, 22:37
Najljepsa hvala na kratkoj i jasnoj informaciji.....:D

tomas
8.12.2009, 17:30
imam i ja jednu skystar hd ali nema nista da se gleda odnosno ono sto je valjalo je preslo na nagra3 sistem i ovo sad sto je ostalo je bezveze,bez dream box-a nema nista.

mesnank
8.12.2009, 17:40
Da bi se na pravi način iskoristila "Technisat SkyStar HD2" preko je potreban CS. A tada je sa dobrim Wide monitorom stvarno melem za oči. Greh je mučiti je za Offline download.:)

mrcinamrcina
13.12.2009, 22:30
Da bi se na pravi način iskoristila "Technisat SkyStar HD2" preko je potreban CS. A tada je sa dobrim Wide monitorom stvarno melem za oči. Greh je mučiti je za Offline download.:)
Izvini na pitanju,ali sta ti je to CS???:a_whistli

oluja
14.12.2009, 0:43
Izvini na pitanju,ali sta ti je to CS???:a_whistli

CardSharing (piraterija)