PDA

Prikaži potpunu verziju : Tekstovi u decembarskom broju

Chivan
27.11.2005, 13:04
Novi broj izlazi 1. decembra, a u njemu ćete zateći, što se mog dela rubrike tiče:

Canon Pixma iP2200 i iP4200 - Novi Canonovi štampači iz serije Pixma predstavljaju logičan nastavak modela iP2000 i iP4000 i donose mnoga poboljšanja i veću brzinu štampanja.

Creative Sound Blaster Xtreme Music - Ova zvučna kartica stvarno može da ponudi mnogo toga što njeni „našminkani” prethodnici nisu mogli, a to je pre svega kvalitetan zvuk zahvaljujući kojem je Creative uspeo da povrati naše poverenje.

ShockWave DW330 i ShockWave DVD Recorder S1 - Firma ShockWave do sada nije bila poznata na našem tržištu, ali, sudeći po kvalitetu njenih prvih proizvoda, lako može to da postane.

USR MAXg wireless oprema - Najnovija serija U.S. Roboticsovih uređaja po 802.11g standardu, pod grupnim nazivom MAXg, zaista upada u oči po performansama i cenama.

Genius MousePen 8 x 6 - Kombinacija miša, olovke i table, namenjen korisnicima koji dosta vremena provode u programima za crtanje i obradu slika.
Logitech G5 Laser Mouse i G7 Cordless Laser Mouse - Logitechov odgovor na 2000 tpi izazov Razer Copperheada.

Ridata OLE 3000 MP3 Player - solidan MP3 plejer sa 256 MB fleša, SD/MMC slotom, FM radijom, OLED displejem i diktafonom.

Altec Lansing In Motion IM7 - prenosivi audio-sistem koji je prvenstveno namenjen vlasnicima Apple iPod uređaja.

Hvala na pažnji. ;)

Highlander
29.11.2005, 15:17
Izgleda da ce biti zanimljivo! Jedva cekam 1. :D

Sale013
29.11.2005, 21:22
Mene posebno zanima USR MAXg wireless oprema i Canon Pixma iP2200 i iP4200.
Trebali bi svi da otvore ovakvu temu! Ivane svaka ti cast.

TRiNiTY
1.12.2005, 19:48
Poz svima!
Evo kupio sam SK i primjetio sam da u određenim textovima fale pojedina slova, npr. ć i č, najčešće...
Textovi na 21, 22, 23. str.
Sve je ostalo OK, btw... :)

oluja
1.12.2005, 20:20
Poz svima!
Evo kupio sam SK i primjetio sam da u određenim textovima fale pojedina slova, npr. ć i č, najčešće...
Textovi na 21, 22, 23. str.
Sve je ostalo OK, btw... :)

Da, imali smo problema sa fontovima zadnjeg dana preloma i negde u pola noci smo mislili da smo sve resili, ali ocigledno nam je promaklo... :(

TRiNiTY
2.12.2005, 23:06
- OK, it's cool... Zanima me koliko se otprilike krece cijena AMD 64 X2 Dual Core-a, recimo 3800+... :o
Pretpostavljam da nije mala :(
- Postoji li ovdje neki HELP odjeljak, posto imam bruku pitanja za postavit...

Sasa
3.12.2005, 6:19
- OK, it's cool... Zanima me koliko se otprilike krece cijena AMD 64 X2 Dual Core-a, recimo 3800+... :o
Pretpostavljam da nije mala :(
- Postoji li ovdje neki HELP odjeljak, posto imam bruku pitanja za postavit...

Pakom ima bas lep sajt. Imas kontakt u Infoboxu za X2 3800+, ukucas u browser, kliknes na cenovnik i sacekas da se ucita. Stvarno nije tesko, a i mnogo je brze nego da cekas da ti neko ovde (da ne pricamo o tome da ovo nije mesto za raspitivanje za cene opisanog HW ;)) odgovori.

Pozdrav!

p.s. do 450€, zavisno od prodavca

Darko Dragojevic
4.12.2005, 17:10
dobar dec broj posebno testovi hard diskova. zasto niste nista rekli o njihovim temperaturama, ustvari koliko je to bitno za rad racunara?

Adonai037
5.12.2005, 14:20
X-fi is here. Sve sto mogu da kazem je :eek: . Kolika im je cena (okvirno) i koliko bi po vasoj proceni trebalo da padne do marta/aprila sledece godine kada planiram da kupim novi komp?
BTW, sjajan broj kao i uvek. Way to go ljudi :cool: