PDA

Prikaži potpunu verziju : Koji UPS da kupim ???

Yugo-55
18.5.2006, 0:45
Treba mi dobar UPS koji stabilizuje napon, znaci kratke promjene , nagli pad ili porast napona, nije mi potrebno da moze nakon nestanka struje da isdrzi pola sata vec samo da prati te promjene. Unaprijed zahvalan .

darkado
18.5.2006, 10:15
bilo koji ce odraditi posao, samo zavisi koliko dugo zelis da ti radi komp posto nestane struja

Shkomi
18.5.2006, 10:41
Meni se svidja APC, njih merkam vec duze vreme, samo kintu da skupim. Vodi racuna da imaju AVR (auto voltage regulation)

Shlaymara
18.5.2006, 10:50
Imam Musteka(PowerMust800) i odraduje posao ali ne bih ti ga preporucio posto je jaaako bucan.Ne znam koliko je bucan APC ali od ovog mog ne mogu da spavam.

oluja
18.5.2006, 11:08
bilo koji ce odraditi posao, samo zavisi koliko dugo zelis da ti radi komp posto nestane struja
Zabluda. Ne radi svaki UPS regulaciju napona. Reaguju samo kad napon padne ispod odredjene vrednosti prebacivanjem na bateriju. Ostale oscilacije u mrezi prolaze kroz njih ko da ih nema.

Pozdrav.

darkado
18.5.2006, 12:24
ja samo znam da sam svoj platio oko 50e a posto su instalacije u kuci stare bio mi je neophodan i resio je sve moje probleme. npr. sijalica u sobi se pali-gasi kao u diskoteci zbog ocajnog napona a komp gura nfsmw i nije mu nista