PDA

Prikaži potpunu verziju : Problem sa kablovskom konekcijom!

Nikola_BN
17.5.2006, 13:27
Problem je u tome sto ne mogu da se konektujem sa nekim programima na net, naprimer avastom. Takodje niti jedna igra nece da pristupi netu. Skoro sam uveo kablovski internet, i ne znam bas mnogo o nacinu funkcionisanja i podesavanjima. Da li je neko imao slican problem i da li postoji resenje?

NenadN
17.5.2006, 14:20
Kod kog si provajdera tj da li ti internet ide preko Proxy-ja a verovatno ide.

Nikola_BN
17.5.2006, 20:39
Nemam pojma. Ja mislim da ne. Uz modem sam dobio samo ip adresu.

Provajder mi je telrad iz Bijeljine, sto ti nece mnogo znaciti:)

NenadN
17.5.2006, 20:54
Hmm da, pa jesi upisao taj ip, i ostala podesavanja, nego nazovi tehnicku podrsku i pitaj sta treba sve da podesis ako nisi.

vladale
17.5.2006, 21:59
Provajder mi je telrad iz Bijeljine, sto ti nece mnogo znaciti:)

Pozovi njihovu tehničku podršku i kaži im da dođu do tebe da pogledaju kakav signal imaš. Uostalom, trebalo bi da ti daju link preko koga proveravaš signal i ostala podešavanja modema, ako modem ima tu mogućnost.

SuperG
17.5.2006, 22:04
Pozovi njihovu tehničku podršku i kaži im da dođu do tebe da pogledaju kakav signal imaš. Uostalom, trebalo bi da ti daju link preko koga proveravaš signal i ostala podešavanja modema, ako modem ima tu mogućnost.

Signal nije problem.... problem je sto su mu zavrnuti svi portovi. Ali za svaki slucaj proveri (http://www.emule-project.net/home/perl/general.cgi?rm=porttest&tcpport=4107&udpport=10000&lang=1033&l=1)!