Prikaži potpunu verziju : Kako se zovete?
Dakle, sto puta sam video nekog clana i zanimalo me je kako se zove, a verujem da se to i vama desavalo, pa sam se setio da otvorim temu u kojoj ce te pisati kako se zovete i zasto ste uzeli taj nick koji imate.
Milosh mislim da je ocigledno .... hmmm zashto bash taj nick .... pa neznam mozda ima neke veze s'mojim pravim imenom ..... bzv tema
Boris Stanic alijas Bokile2000 drago mi je...
Ovo bokile 2000 je bila moja prva email adresa otvorena na yahoo,pa sam to ime zadrzao za sve naloge na internetu,samo ukucaj u google bokile2000 :D
DonCorleone91
19.11.2009, 2:43
Luka, sicilijansko ime...ah! :cool::n_klanja:
King James
19.11.2009, 2:45
Bojan, ime je glupo za sve pare :D A i zvuci gej :kreza:
A nick zbog LeBrona Jamesa....
Equilibrium
19.11.2009, 11:57
Srđan
Mislim da je zanimljiva tema, drugacije je od one sa nikovima. Stvarno si se lepo setio.
Jest da je krajnje nepotrebna ali sta sve imam moze i ovo.
Ne k*njaj imenjace, imamo mocno ime :kreza:
Staroslavensko ime. Smatra se da izvodi poreklo iz avarskog “bojan” u značenju “bogat, imućan”. Ime je ruskog legendarnog narodnog pevača iz 11. veka koji se prvi put pominje u “Slovu o polku Igorevu” u kome ga autor smatra jednim od paganskih slovenskih bogova, iskusnim pevačem i “slavujem starog vremena”. Po svedočanstvu autora, Bojan je pesmom nadahnjivao borce i budio im želju za vojničkom slavom. Neki naučnici smatraju da nije autentična istorijska ličnost. U narodnoj etimologiji prisutno je mišljenje po kojoj ime vodi poreklo od staroslovenske osnove “bojevati” u prenosnom značenju “bojovan, borben, bojdžija, borac ili koji bije boj”. Nasuprot ovome, drugi smatraju da je ovo ime izvedeno od osnove “bojati se” (onaj koji se boji), a po nekima je naprosto tepanje od Bogoslav i Bogdan. Od ovog imena izvedena su imena Boja i Bojana.
JohnnyNT
19.11.2009, 12:59
Dobro aj' i ja ću.
Zovem se Nikola, to je valjda jasno, a ovo NT, N je od Nikola, a T je od Tomić.Inače nick na forumu mi je nekada bio Nikola Tomić, ali je ljubaznošću ser Voje promenjen u trenutni.
Da, kad neko hoće nešto da mi naredi ili je ljut na mene, kaže samo Tomiću (uz dodatke: ustaj, prestani, dolazi odmah, mrdni se malo, da li si ti čoveče normalan, otpušten si i slično :D)
Maj nejm iz Milos...a nadimak sam dobio od jednog druga u srednjoj dok smo igrali fudbal,i posto je slicno mom prezimenu,onda kao Skols,Skols..i eto,svi me danas tako znaju..
King James
19.11.2009, 15:03
Ne k*njaj imenjace, imamo mocno ime :kreza:
Pravo znacenje lezi ovde :to_care:
Bojan
The most awesome person in the world. He makes god proud at his awesomeness. When people look at him, they can't help but shit themselves. His penis is the size of a wild African giraffe. He shits gold. If someone were to try to cut him, they would bleed. He can kill someone just by looking at them. His body strength is equivalent to the strength of 1000 gods.
"Hey Boj-"
*shits himself"
"WHAT THE HELL WAS THAT FOR"
*Bojan looks at him"
"AHHH"
*dies"
urbandictionary :D
Inace mene svi zovu po prezimenu, tako da kad me neko zove imenom ni ne okrecem se :P
Niko nije Pro kao kicPro tarPe :D
Pjanovic
19.11.2009, 16:05
Mihajlo Pjanovic, postovanje :a_whistli.
http://nationalfootballteamseurope-d.741.com/pjanovic.jpg
Nije mesto, ali moram da dopunim.
Ovako imao sam dosta nadimaka u zavisnosti gde sam bio. Ovako je krenulo:
Deki- glupo zvuči zar ne? Dobio sam ga u prvom razredu osnovne, i važio je do trećeg. ipak još po neko, naročito od rodbine koristi i dalje.
Čačak- kad sam se preselio u Bor zbog razvoda roditelja. 81' bila popularna istoimena pesma Lepe brene. i naravno novi đaci, nova sredina, i najlakše im je bilo da me tako nazovu. i dalje me tako zovu u Boru.
Crni Todosije i Todosije- srednja škola u Čačku - valjda skraćeno od prezimena.
Toša- Vojska u Đakovu sadašnja Hrvatska. Svi su me zvali tako ali pojedini valjda zbog načina govora, Tošo.
Rambo - nazvo me jedan Rom, kad sam se zaposlio u Komunalcu.:D Svi zaposleni me tako zovu i retko ko me zna po imenu, osim šefa naravno i pojedinaca.
Roki - u zadnje vreme se i taj nadimak provlači po pijaci. Nazvali me tako pojedini kupci i prekupci. Razlog, uvođenje reda u kriznim situacijama.:D
pharaon.92.bc
19.11.2009, 17:23
Neven Gordic.:ciao:
Djordje Turjacanin
19.11.2009, 18:05
Ja ime i prezime ne dam jer je previše očigledno.
unique93
19.11.2009, 18:14
ja sam Nemanja Tacic a.k.a unique:D
Ivica, drago mi je. :ciao:
LoshMeeBre
19.11.2009, 22:33
E ljudi, danas bas nicu "spomenar" teme.. Sledeca je "omiljena zeljasta biljka koju bi gajili u saksiji manjoj od 20x20x20cm" :p
No, moram da budem konformista :D
Ime je sasvim neocekivano Milos, prezime Vucenovic, nemam zasto da se krijem, ako nekog interesuje moze da nadje :p
LoshMee su me zvali nekada davno, shatrovacki je oduvek bio popularan u Zemunu.. BRE je tu, jer se na gmail-u niko toga nije setio pre mene, a sad se svuda po netu tako potpisujem, mrzi me da menjam, a i necu da krijem identitet :p
Kad malo bolje razmislim, nisam imao nijedan interesantan nadimak.. Dosadno bre ime Milos :confused: Inace svi zivi me zovu Misko, od starih profesora do drugova, na Milos se i ne okrecem vise :D
Srđan
Dje si imenjace!:ciao:A zasto taj nick,pa mrzelo me da smislljam neki cool a srki je bilo zauzeto,ali bas je bzv.
A nick zbog LeBrona Jamesa....
A ja mislio zbog James Hetfield-a lol.
ivan90BG
19.11.2009, 22:55
Ivan Rašić, a ovaj nick sam stavio u nedostatku bolje ideje.
EDIT: Što se tiče imena Bojan njegovo značenje se može logički izvest. To ime je izvedeno od reči BOJ (bitka, borba), što znači da Bojan znači borben, ratoboran.
A zasto se nije presdstavio osnivac ove teme?
I kada nameravaju ovi moderatori,administratori ili sta su vec da nameste sat na zimsko racunanje?
Filip Krstic, a C O F I mislim da je logicno:)
jozvan_Kg
20.11.2009, 1:43
Фикооо, дај једну упола с' луком :d:d
Јован Вренцовски, драго ми је.
А ник..некад нисам знао баш најбоље брзо куцање, а журило се на партију квејка (знате оно што је некад било популарно, пре кантера...:d:d ), ја омаши слово, и оста тако. Чак ме и мајка зове јозван, а остале да не помињем. Мада зову ме још и дебели, цобу, али јозван је најчешће.
Mr.Lukyas
20.11.2009, 2:09
Luka.
Nikola16789
20.11.2009, 4:58
ja se zovem Dusan Maksimovic :D
Obicno to ime koristim za registraciju na forumima, inace Nikola Jovanovic, najcesce ime i prezime jbt :kreza:
Ja se zovem Mitar , a nick je moj nadimak , koji vucem od rodjenja , tacnije Mikica ...:dzavo:
Obicno to ime koristim za registraciju na forumima, inace Nikola Jovanovic, najcesce ime i prezime jbt :kreza:Nije, najčešće je Marko Jovanović ;) Njih na forumu znam bar trojicu, a koliko ih još ima možeš zamisliti.
Mislim da je uobičajenije samo Vladimir Petrović :opanachke
NIDZA bOj
20.11.2009, 13:55
Obicno to ime koristim za registraciju na forumima, inace Nikola Jovanovic, najcesce ime i prezime jbt :kreza:
evo ja sam NIKOLA JOVANOVIC....
Nutsbre@ker
20.11.2009, 14:31
Veselin. A nick mi je obicna izmisljotina , koju sada koristim na vecini foruma.
Zovem se Žarko a nick sam nekada davno pri registraciji na neki drugi forum u nedostatku inspiracije prepisao sa podloge za miša i od tad ga redovno koristim :D
Najčešće ime i prezime kod nas je Dragan Jovanović, budite 100% sigurni. Kada se uzima neko za primer, pokazni dokument i sl. onda se koristi: Petar Petrović.
--ComputerBoy--
20.11.2009, 15:08
Ich bin Petar ;) a kad sam hteo da se ulogujem na forum, nisam mogao da se setim koji mi je nick, te odeh da vidim e-mail i valjao sam se kad sam video kako mi je glup nick. :rofl:
Sad da treba da se registrujem na neki forum, ne bih znao koji bi mi bio nick, ali su glupi nickovi tipa Ime92 i tako to.
Wolverine
20.11.2009, 15:52
Milos I Cvetkovic :)
Zaphod Biblbroks
20.11.2009, 15:55
Pavle, a Zaphod mi je umetnicko ime, to mi je smislio menadzer :cool:
Kako mene nervira kad me zovu po prezimenu, a to profesori stalno rade. A jos gore je kad i drugi to rade.
Jao mene ortaci iz srednje svi po prezimenu, strasno neke sam nagovorio da me zovu po imenu pa se polako njihov broj uvecava :).
Inace zovem se Slobodan.
dzonihsv
20.11.2009, 19:45
Ko ne zna kako se ja zovem (dzonihsv), taj je čist tutun. :D
^Sveti Nikola - aka Deda mraz.:D
Sta je ovo pola vas se zovu Nikola?
Inace ja imam najbolje i najoriginalnije ime.
dzonihsv
20.11.2009, 21:29
Pa ima nas, mislim šta reći. :)
GoranSTX
20.11.2009, 21:51
Gospodo draga, ova tema će, za sada, ostati u životu. Ostale o visini, širini i drugim dimenzijama ne priliče jednom IT forumu ovog kalibra, nadam se da se slažete sa mnom i da neće biti novih "kreativnih" topica o nivou šećera, hemoglobina ili šta je bilo za ručak...
Ko ne zna kako se ja zovem (dzonihsv), taj je čist tutun. :D
Jbt,koliko sam na forumi i tek sam sad primetih da ima i h.
Inace,zovem se Jovan,a Keki mi je nadimak jos od osnovne.
thebluephoenix
22.11.2009, 0:29
Princess Consuela Banannahamic, ali neki me zovu i Phoebe Buffaay
Marko Radonjic
25.11.2009, 14:46
Ja sam Dejan :opanachke
Šalim se, moje pravo ime je Marko! :eek:
petrixs123
12.12.2009, 13:07
Ja sam petar
Zovem se petrovic :D
nikola....
ala nas ima nikola na forumu ju
Nicklord
13.12.2009, 12:31
Heheh i ja sam Nikola :D
Srlandand
20.12.2009, 2:46
Petnaesta tema ovog tipa...
Nisam Nikola za dvino cudo. Srdjan, mada me prjatelji zovu Zver. :D
Milos ;)
I nas Milosa ima dosta...
Maladikt
21.12.2009, 15:01
I ja sam Nikola. Kako je to cooool. :opanachke
_bAD_Boy_
21.12.2009, 19:24
Moje ime je Dejan.A istoriju nika sam već objasnio u onu drugu temu,a evo ponovo ću.Naime,trebao mi je neki nik za Cpunter Strike i ja razmišljao i razmišljao...I opet razmišljao...Pa ponovo razmišljao...I kada sam mislio da sam završio sa razmišljanjem,ja sam ponovo razmišljao...
:kreza:
I na kraju se sjetio ovog nika i od tad koristim non-stop
:dedica:
Djordje Turjacanin
21.12.2009, 20:01
I ja sam Nikola. Kako je to cooool. :opanachke
Znate kako se kaže, ono čega ima puno ništa ne valja. :to_care:
Šalim se. Inače mislim da nas nema puno nas Georgija. :D
Nestor Sensini, ;)
ustvari sam Nestor Manojlovic
Ne zovem se sam dodjem :D
LM, Aleksandar...
Uh koliko vas ima Miloša i Marka po netu, k'o mrava :D
Ima i dosta Nikola(mozda i najviše).
JohnnyNT
21.12.2009, 23:23
Možemo da osnujemo stranku bre :D
Bolje da se zovete tako, nego na primer Cvetko.:D A i Zoran je zavrnuto.
Dejan
a nik je... moguće je da se neko od "starijih" forumaša seća dotičnog junaka iz stripova;)
Uroš :D:to_care::n_klanja:(xD)
Edit:
Mitić :kreza:
Ne zovem se sam dodjem :D
LM, Aleksandar...
Uh koliko vas ima Miloša i Marka po netu, k'o mrava :D
Gde si imenjace,imamo najjace ime :opanachke
blast beat
23.12.2009, 20:40
Bojan. A nick mi je dao Kebac, bubnjar Nevernih beba, jer sam trebao da se registrujem na njihov forum, a s obzirom da volim energicnu muziku, dobio sam ovaj nick. Za "opis" blast beat-a pogledati ovde :D
http://www.youtube.com/watch?v=Bi25Qy8oRTI
P.S. Na kraju sam se samo registrovao na njihov forum, ostavio par postova i nisam se vise pojavljivao. :)
ribica-d-mikac
25.12.2009, 13:11
Milos,zovu me riba jer se prezivam Ribar
Sa mog nisk-name se vidi. Zovem se Aleksandar a zovu me Aca.:to_care:
Vidi se i zna se Stefan a zovu me Stef
Filip Nedeljkovic covu me Cofi
Filip Nedeljkovic covu me Cofi
Da li znaš, imenjače, da naše ime znači ljubitelj konja?!:D
--ComputerBoy--
27.12.2009, 11:06
Ne mora to da znaci. Moje ime znaci stena, a ja sam sve samo ne stena...
Ne kažem da je ljubitelj konja svako ko se zove Filip, samo kažem da to ime znači ljubitelj konja.
Pogledaj:
http://img46.imageshack.us/img46/340/filipq.jpg
Da li znaš, imenjače, da naše ime znači ljubitelj konja?!:D
Znam imenjace to sam procito kad sam bio na rekreativnoj i odma sam hteo da se preimenujem :D
FILIP
Značenje: Srpsko, hrišćansko nasleđe. Potiče iz grčkog "Philippos" u značenju "ljubitelj (prijatelj) konja". Popularno je u svim jezicima hrišćanske civilizacije, zahvaljujući tome što se tako zvao jedan od dvanaestorice Hristovih apostola. Najranije poznati Filip bio je makedonski kralj, otac Aleksandra Velikog, a za njim još nekoliko vladara antičke Makedonije. Iz Francuske, gde se vipe srednjevekovnih kraljeva tako nazivalo, raširilo se po zapadnoj Evropi. Od ovog imena izvedena su imena Filipa, Filipina i Filipinka.
FILIP
Značenje: Srpsko, hrišćansko nasleđe. Potiče iz grčkog "Philippos" u značenju "ljubitelj (prijatelj) konja". Popularno je u svim jezicima hrišćanske civilizacije, zahvaljujući tome što se tako zvao jedan od dvanaestorice Hristovih apostola. Najranije poznati Filip bio je makedonski kralj, otac Aleksandra Velikog, a za njim još nekoliko vladara antičke Makedonije. Iz Francuske, gde se vipe srednjevekovnih kraljeva tako nazivalo, raširilo se po zapadnoj Evropi. Od ovog imena izvedena su imena Filipa, Filipina i Filipinka.
:rofl::rofl::rofl:
--ComputerBoy--
28.12.2009, 15:01
Ne kažem da je ljubitelj konja svako ko se zove Filip, samo kažem da to ime znači ljubitelj konja.
Pogledaj:
http://img46.imageshack.us/img46/340/filipq.jpg
Da, nego mnogi misle da cim imaju neko ime, da imaju i osobine, koje to ime predstavlja.
Da, nego mnogi misle da cim imaju neko ime, da imaju i osobine, koje to ime predstavlja.
OK ali ja sam rekao:
Da li znaš, imenjače, da naše ime znači ljubitelj konja?!
Dakle ja sam u ovim popodnevnim satima shvatio da Filip znači, Konj!:D Zanimljivo.
ivance95
28.12.2009, 22:32
Zovem se Ivan Gvozdenovic a zovu me Ivance,Gvozda,Iva..........:qliranje:
Don Lazar
30.12.2009, 16:15
Ko pogodi moje ime ....
.... dobiće keks :kreza:
koji keks? ako je plazma znam al ako nije onda ne znam :p :rofl:
Плајвазó
30.12.2009, 17:57
ko pogodi moje ime ....
.... Dobiće keks :kreza:
Вероватно си Доналд?
Хаха
Ја сам Миливоје... да вам баш не кажем и презиме!
I očigledno smatraš da si povukao Boga za bradu, a? ;)
Don Lazar
30.12.2009, 23:29
koji keks? ako je plazma znam al ako nije onda ne znam :p :rofl:
jok, Avala ,posni, sa belim lukom i plavim patlidžanom ..... moramo se boriti protiv krmećeg gripa!!
--ComputerBoy--
31.12.2009, 11:34
Pih... I to mi je keks :rolleyes:
Wolverine
31.12.2009, 19:51
I očigledno smatraš da si povukao Boga za bradu, a? ;)
Tih bre Vojo, ti i ta tvoja brada....:p
za početak jedan, a ako pogodiš i nadimak dobiješ kutiju;)
pa Lazar,nick je jer sam 95 godiste,logicno...:D
za početak jedan, a ako pogodiš i nadimak dobiješ kutiju;)
Stefan?!
Stefan?!
!!!!BRAVO!!!!
pogodio si, a zato što si bio precizan dobićeš još jednu kutiju!
Moje ime je Uros,logicno.A 12,hmm ne znam tacno zasto.Jednostavno mi je palo na pamet dok sam se registrovao.Interesantno je da sada na skoro svim forumima koje posecujem imam isti nick(Uros12).
^Blago tebi kad si mogao da biraš ime po rođenju. :kreza:
Equilibrium
16.1.2010, 20:22
Reci zoves se godzila... :D
Zovem se Voja (Vojislav je postao nadimak :D tako mi se obraćaju kad nešto zgrešim :eek:) Prethodno sam bio registorvan kao SER VOJA.
Morao sam ponovo da se registrujem iz prinudnih razloga (zaboravljena šifra :kreza:)
R.A.B. - jer sam na forumu bio najaktivniji na HP Kvizu pa reko da budem upečatljiv :opanachke
prezime vam nije ni potrebno, ionako ga ne možete imati jer je moje :D :p
A sta neko ima tvoje prezime?:D
Dejan Petrovic.Dekip je bilo jedino slobodno na beotelu pre skoro 8 godina.
Gde god da se logujem, uvek je isto i ime i lozinka.Osim youtube, tu je dekip bio zauzet, pa je dekipet.To sada zvuci kao neki borac za prava zivotinja.
Arsenijee
16.1.2010, 22:06
Moje ime se vidi iz username-a:opanachke A prezivam se Karpic
neko_drugi
17.1.2010, 15:52
zovem se Zoran,a nick je ovaj koji imam iz prostog razloga sto koji god da sam hteo bilo je zauzet :facepalm za divno cudo, ovo je bilo slobodno.. originalno,jel da? :ciao:
White Ripper
31.1.2010, 14:56
Moje ime je Nemanja.Nema sta da krijem.:D
Nisam svud White Ripper,iam vise nickova.NA CS se potpisujem samo Ripper.
Don Lazar
31.1.2010, 16:10
Pa što bi nešto krio?:)
ima svakakvih ljudi, nikad ne znas sta te vreba sa coska:Freddy:
:D:D:D
Ma daaaa... Ja se zovem Filip, šta mi možeš?;)
Don Lazar
31.1.2010, 20:03
šta se primaš ko tamiflu.
P.S. Izmenio sam poruku.;) Jel Vam se sad sviđa druže Filipe?:nov_explo
Ne!!!
ima svakakvih ljudi, nikad ne znas sta te vrba sa coska:freddy:
:d:d:d Prepravi to! :D
Branimir
da malo vadim prosek forumu pored silnih Milosa i Dragana...
Branimir
da malo vadim prosek forumu pored silnih Milosa i Dragana...
...Filipa:D...
Eh, kol'ko ja videK, nema nijedan Bogdan do sada... e pa sad ima :D
Lazar mnogo ,,retko,, ime...:D
Eh, kol'ko ja videK, nema nijedan Bogdan do sada... e pa sad ima :D
Zaboravio si na Deusdiesa (prevedi bukvalno s latinskog oba dela imena i videćeš šta će ispasti ;))
Ali mislim da Geomaster ima mnogo ređe ime...
Nenad Ristić, drago mi je :D
miša topola
5.2.2010, 16:15
Ja sam Topola iz grada Miša :D
Ja sam Topola iz grada Miša :D
Da nije obrnuto
:)
miša topola
5.2.2010, 18:24
Pa ja mislim da jeste.
Filip Nedeljkovic filip inace znaci kao obozavalac konja a ja nekako jesam konj :rofl:
--ComputerBoy--
5.2.2010, 20:07
A ja dosad ne upoznah na forumu jos jednog Petra (osim Peruzzia, jel).
Ali mislim da Geomaster ima mnogo ređe ime...
A kako se zove Geomaster?
My name is My name is Glupa tema puna imena
Stefan 1.9 TDI
White Ripper
6.2.2010, 20:38
Slavko!:D
P.S.Šalim se.
Nemoj se zezat kazi pravo ime.
A za Davida,nije neobicno.Fino ime:)
Ali izgleda da sam zasad jedini Nemanja:p
Ko bi reko da se iza Rippera krije ime Nemanja :D
Jel ima još koji Vladimir... sem mene tj. :D
A za Davida,nije neobicno.Fino ime:)
Ali izgleda da sam zasad jedini Nemanja:p
Ko bi reko da se iza Rippera krije ime Nemanja :D
i ja sam nemanja :D
Pogledaj njegov nick i sve će ti biti jasno :D
White Ripper
6.2.2010, 22:20
Pogledaj njegov nick i sve će ti biti jasno :D
Treba li naglasavati da se salim?:)
i ja sam nemanja :D
Ne vjerujem ti :D
Treba li naglasavati da se salim?:)
Ja sam ti poseban slučaj. Izgleda da za mene treba :D
Izvini, nije bio smajli posle izjave pa pomislih...;)
Marko
Nick je nastao 2004. u Deus igraonici, pre toga je 3 godine koriscen "Giant" u drugoj igraonici gde sam i prvi put poceo da igram CS.
2002. i 2003. sam slusao metal, te mi se nick KreatoR svideo.
Aj i ja posto sam novi,red je da se predstavim-Lazo,drago mi je.A nick sam uzeo jer sam htio najseljackije ime koje mi je palo na pamet.I da, „j” sam namjerno izostavio:)
Gojko, a zasto GojaS?
Pa nadimak mi je Goja, a pre nekoliko godina dosao ortak i pokazuje mi kako se igra Zeus. I sad na pocetku igre pita te da li hoces da se zoves tako i tako, a uglavnom grcka imena se uvek zavrsavaju na -S- i ovaj lupi GojaS. Glupo ali sta ces, ostalo tako...
--ComputerBoy--
11.2.2010, 22:15
Inace, mene svi zovu Pero, zatim Pedja, Perislav, Perikle, Sundjer Bob (duga prica) i ima jos mnogo. A sto mrzim kad me zovu po prezimenu... :(
anded zombi leš!
11.2.2010, 23:05
Marko!
Ajd samo nek neko proba da kaže da sam hiljaditi Marko na forumu!:boxing:
Ja sam ti poseban slučaj. Izgleda da za mene treba :D
Izvini, nije bio smajli posle izjave pa pomislih...;)
koliko ja znam ti si NIKOLA...anded TI SI MILIONITI MARKO
mOOwaTvrDOkRiLAc
2.12.2010, 6:57
One and only...SRPKO...glavom, bradom i stomakom :D
hehhe , ne smem da vam kažem ,malo nas je i svi bi me provalili po kraju :D
Levač , narode to vam je srce Šumadije ako niste znali... :cool:
Iceman_37
5.12.2010, 16:52
I'm commander Shepard and this is my favourite store on the citadel. :D
Dick Long
5.12.2010, 23:31
Marko a ovaj Dick Long mi je omiljeni strip junak :)
veseliburek
6.12.2010, 0:08
Mrđosav
http://www.youtube.com/watch?v=BlsjPPqwsTc
<-----
Da li je .zip srednje ime ili prezime?
On topic:
Vuk
http://www.myfacewhen.com/images/295.jpg
<------ Mislim da se tesko zakljucuje iz nicka... :D
Equilibrium
6.12.2010, 21:27
Sta si i ti isao na obrezivanje?
Nije, tačke su popularne kod ljudi koji se zovu Luka. :D
Equilibrium
6.12.2010, 22:52
Hahaha, sad vidim, koji trip :D
Ne razumem sta imas od toga ako znas necije ime odavde?
JohnnyNT
11.12.2010, 18:36
^ Da, mnogo više koristi bi imali od broja kreditne kartice :D
Ivan, prezime ne dam!xD Nadimak Fiki je od prezimena, dobio ga u osnovnoj i tako ostalo, svi me tako zovu, i zaboravio sam ime. A na ovom forumu sam bio pod nicknameom Fiky, al' promen'o, zivcira me sto ima ,,Y'' a i ne pise se pravilno. Treba Fickey...:kreza:
Predrag Stankovic
15.12.2010, 15:53
Ajd pogodite moje ime neću da vam pomažem :kreza:
miša topola
15.12.2010, 16:06
Radašin? :D
Dimitrije92
15.12.2010, 16:36
Dimitrije
:D
Doktor? :D
Neee! :D
Aleksandar.
Moje ime je Ursulesku...Marko Ursulesku... :D
Kovachevic,Nikola Kovachevic vama na usluzi:D
Ramiz Hajdelji
31.12.2010, 13:37
Pozdrav,ja sam ovde nov,a ne znam da se snadjem i u kojoj temi bih mogao da se predstavim tako da evo ovde cu vam reci svoje ime.
Zovem se Marko i iz Valjeva sam. Volim kompjutere i redovno citam vas casopis.
P.S. Ako neko od moderatora smatra da je ovaj post spam moze slobodno da ga premesti u neku drugu temu. :)
davidhaker26
1.1.2011, 14:10
<-- mislim da je ocigledno :D
^ Prezivaš se Haker? :D šala mala :D
Dobar dan moje ime Pantelija zovu me crni Panta
Pandemonium
4.1.2011, 16:03
Krstić, Jeremija Krstić :D
Šalim se...
Moje ime je, uz prezime, verovatno najčešće u Srbiji... samo u mojoj ulici nas ima četvorica.
Mnogi ljudi me zovu Uros Petrovic.
Boris,drago mi je :dzavo:
vBulletin® v3.8.7, Copyright ©2000-2025, vBulletin Solutions, Inc.