Prikaži potpunu verziju : Internet sa kompa na Pocket PC
mije_drobnjakl
17.11.2009, 14:25
Zanima me da li neko zna kako da sa Pocket Pc pristupim adsl internetu sa mog kompa. Koji programi i sve u vezi toga. Informacije su sve dobrodošle.
To je praktički šerovanje interneta između mog kompa i pocket PC.
NjegovaWisost
17.11.2009, 15:25
Zanima me da li neko zna kako da sa Pocket Pc pristupim adsl internetu sa mog kompa. Koji programi i sve u vezi toga. Informacije su sve dobrodošle.
To je praktički šerovanje interneta između mog kompa i pocket PC.
Vjerovatno ima bolji i brži način i jeftiniji, ali ja sam kupio ADSL Wireless ruter od 30tak evra, podesio ga, i sada su mi 2 laptopa i 2 telefona u stanu nakačena na njega, bez ikakvih peripetija =) Valjda taj PPC ima Wlan...
Najjeftinije ti je da kupis jedno wifi karticu za komp to ti je oko 10 evra i jednostavno namestis ad hoc i shareujes net preko wireless kartice na Pocket PC .
Najjeftinije ti je da kupis jedno wifi karticu za komp to ti je oko 10 evra i jednostavno namestis ad hoc i shareujes net preko wireless kartice na Pocket PC .
Ili to ili USB wireless. Tj, wireless je najergonomicniji. Uvek ima varijante kabla... Nisi naveo koji pocket, sta ima. Uvek postoji nacin, ali za nacin treba da se znaju i sredstva! :kreza:
vBulletin® v3.8.7, Copyright ©2000-2025, vBulletin Solutions, Inc.