Prijavljivanje

Prikaži potpunu verziju : Rizikujem ban, ali moram dići glas

Selver
12.11.2009, 17:25
Kako je moguce da u ovom podforumu postoji mali milion nekih tema koje nemaju nikakve veze sa informatikom (Avioni,vasi najveci strahovi itd) su odobrene a ne odobravaju se stvari kao sport???Ako je brbljaonica onda neka bude brbljaonica...pozzz

glitch
12.11.2009, 17:31
Nepravda, pa to ti je... Ali šta ćeš, neumoljivi su.

Psycho13
12.11.2009, 17:32
Pa vec su rekli da nema sporta,bilo je nekoliko tema o sportu,ali su obrisane...
Imate druge forume za sport,rekli su...

Selver
12.11.2009, 17:34
Pa vec su rekli da nema sporta,bilo je nekoliko tema o sportu,ali su obrisane...
Imate druge forume za sport,rekli su...
Isto tako postoje i drugi forumi za te avione,za ta psihicka stanja (vasi najveci strahovi)....

Psycho13
12.11.2009, 17:34
Isto tako postoje i drugi forumi za te avione,za ta psihicka stanja (vasi najveci strahovi)....
Pa to je dozvoljeno,a sport nije...
Ne znam sta je problem???

Eni
12.11.2009, 17:36
Ako hoćeš da ti se otvori novi podforum, moraš biti žensko. Nema druge :D

Selver
12.11.2009, 17:38
Pa to je dozvoljeno,a sport nije...
Ne znam sta je problem???
Pa problem je samo ime...Brbljaonica.Ako su neke teme zabranjene,u tom slucaju neka predefinisu ovo ime i sam njegov opis.Ako je Brbljaonica i konkretno je vezana samo za razne IT vijesti,onda neka bude tako a ne da se nekim temama gleda kroz prste a nekim jednostavno das crveni karton.

Psycho13
12.11.2009, 17:39
Ako hoćeš da ti se otvori novi podforum, moraš biti žensko. Nema druge :D
Da, budi zensko,pa se vrati u prvobitni oblik...:to_care:

glitch
12.11.2009, 17:44
Da, budi zensko,pa se vrati u prvobitni oblik...:to_care:
E, al promena pola je zabranjena na forumu. :D

VojaM
12.11.2009, 18:00
Kako je moguce da u ovom podforumu postoji mali milion nekih tema koje nemaju nikakve veze sa informatikom (Avioni,vasi najveci strahovi itd) su odobrene a ne odobravaju se stvari kao sport???Ako je brbljaonica onda neka bude brbljaonica...pozzz
Svaki put kad je pokušano da se makar i u najbenignijem obliku u Brbljaonici pojavi sport, članovi bi uspevali da se posvađaju na krv i nož posle samo nekoliko sati.

Zato je sport, uz politiku, apsolutno zabranjen.

Moguće da bi trebalo to jasnije naznačiti i preduzeću korake u tom pravcu.

Toliko u ovoj temi.