Prikaži potpunu verziju : Rizikujem ban, ali moram dići glas
Kako je moguce da u ovom podforumu postoji mali milion nekih tema koje nemaju nikakve veze sa informatikom (Avioni,vasi najveci strahovi itd) su odobrene a ne odobravaju se stvari kao sport???Ako je brbljaonica onda neka bude brbljaonica...pozzz
Nepravda, pa to ti je... Ali šta ćeš, neumoljivi su.
Psycho13
12.11.2009, 17:32
Pa vec su rekli da nema sporta,bilo je nekoliko tema o sportu,ali su obrisane...
Imate druge forume za sport,rekli su...
Pa vec su rekli da nema sporta,bilo je nekoliko tema o sportu,ali su obrisane...
Imate druge forume za sport,rekli su...
Isto tako postoje i drugi forumi za te avione,za ta psihicka stanja (vasi najveci strahovi)....
Psycho13
12.11.2009, 17:34
Isto tako postoje i drugi forumi za te avione,za ta psihicka stanja (vasi najveci strahovi)....
Pa to je dozvoljeno,a sport nije...
Ne znam sta je problem???
Ako hoćeš da ti se otvori novi podforum, moraš biti žensko. Nema druge :D
Pa to je dozvoljeno,a sport nije...
Ne znam sta je problem???
Pa problem je samo ime...Brbljaonica.Ako su neke teme zabranjene,u tom slucaju neka predefinisu ovo ime i sam njegov opis.Ako je Brbljaonica i konkretno je vezana samo za razne IT vijesti,onda neka bude tako a ne da se nekim temama gleda kroz prste a nekim jednostavno das crveni karton.
Psycho13
12.11.2009, 17:39
Ako hoćeš da ti se otvori novi podforum, moraš biti žensko. Nema druge :D
Da, budi zensko,pa se vrati u prvobitni oblik...:to_care:
Da, budi zensko,pa se vrati u prvobitni oblik...:to_care:
E, al promena pola je zabranjena na forumu. :D
Kako je moguce da u ovom podforumu postoji mali milion nekih tema koje nemaju nikakve veze sa informatikom (Avioni,vasi najveci strahovi itd) su odobrene a ne odobravaju se stvari kao sport???Ako je brbljaonica onda neka bude brbljaonica...pozzz
Svaki put kad je pokušano da se makar i u najbenignijem obliku u Brbljaonici pojavi sport, članovi bi uspevali da se posvađaju na krv i nož posle samo nekoliko sati.
Zato je sport, uz politiku, apsolutno zabranjen.
Moguće da bi trebalo to jasnije naznačiti i preduzeću korake u tom pravcu.
Toliko u ovoj temi.
vBulletin® v3.8.7, Copyright ©2000-2025, vBulletin Solutions, Inc.