PDA

Prikaži potpunu verziju : Jet Audio

JohnnyNT
9.11.2009, 22:52
Koristi li neko ovaj program?

Video sam ga kod ortaka, pa reko ajd` da isprobam.Kvalitet zvuka mi deluje solidno (na AIMPu je bolji, možda je na nivou Winampa).Ima solidan konverter (audio i video), i neki basic burn alat za audio cd.Video plejer mi se uopšte nije svideo (ne zove se džaba Jet AUDIO).Ima i dosta alata za razne namene (lyrics, audio trim...).Ovako mi deliuje napunjen raznoraznim opcijama.

Game fever
10.11.2009, 11:27
Ja sam ga koristio godinu dana, dosta dobar player(samo za audio), najvise mi se svidela opcija da moze da se spusti u tray(pre toga nisam znao za AIMP) Malo je gladan resursa, ali sve u svemu je dobar. Ima dobre mogucnosti snimanje, a i vizulizacije nisu lose. Sada koristim AIMP, ipak je bolji

Marko Radonjic
10.11.2009, 13:39
Ja ga koristim preko 2 godine i zadovoljan sam. Ima sjajnu funkciju modifikovanja plejliste što mi najviše i treba. Funkcije snimanja i ripovanja su dobre. Samo nije za filmove, ne čita sve titlove. Za to je BS Palyer.

JohnnyNT
10.11.2009, 16:34
Jeste dobar za muziku, a video mu je samo za prvu pomoc.Meni pojede 30 mb rama, to mi je malo problem jer moram trenutno da koristim staru konfu sa 512mb rama.Izgleda da ga nisam uzalud instalirao, ali ipak ostajem na aimpu.Jet cu koristiti kao pomocni plej. pa ako se u buducnosti dobro pokaze, sto da ne, ima fine opcije...

doctor
12.11.2009, 22:22
najvise mi se svidela opcija da moze da se spusti u tray

Moj player moze da ide u tray :kreza:

Btw ovo sam video na nekom kompu i razocarao se cim sam ugledao program... :)

JohnnyNT
12.11.2009, 23:57
Nemo se razočaravaš, promeniš mu kožu i sve oki :D