PDA

Prikaži potpunu verziju : Ciscenje podloge za misa

nikolaf7
15.5.2006, 10:54
Mis redovno ocistim nekim sredstvom ali sta da radim sa podlogom?
Platnena je,kvalitetna a prljava i prasnjava i nemam ideju kako sa njom...jeli neko od vas to radio?

Mario Pavićević
15.5.2006, 11:28
Pa lepo uzmes nakvasis je nasapunjas ili stavis malo ferija i protrljas nekom cetkom i ko nova!samo pazi na ivice da ne bi odlepio platneni sloj:qliranje:

nikolaf7
15.5.2006, 11:58
Znaci u Viljaribo da je nosim:D

JANISKO
15.5.2006, 13:15
uzmes kompresor i duvas u nju tako ti je najbolje.:D :D :D

Wild Boy
15.5.2006, 19:34
Znaci u Viljaribo da je nosim:D

Ti si iz Viljabaka? :D

Ma moze obicnom vlaznom krpom, ja koristim super krpu

[Imzadi]
15.5.2006, 22:03
Ma moze obicnom vlaznom krpom, ja koristim super krpu

Super krpa...:rofl: (simpatično) - samo što se kaže "magična":D
Najbolja i najčistija podloga za miša je običan beli papir... kad ti se isprlja, zameniš i uvek imaš novu podlogu:D Ja je koristim već godinama i to je jedina podloga sa kojom sam prezadovoljna...:)

Wild Boy
15.5.2006, 23:12
Super krpa...:rofl: (simpatično) - samo što se kaže "magična":D
Najbolja i najčistija podloga za miša je običan beli papir... kad ti se isprlja, zameniš i uvek imaš novu podlogu:D Ja je koristim već godinama i to je jedina podloga sa kojom sam prezadovoljna...:)

Izvini sto sam ti uvredio drugaricu :D ..kaze se i super krpa al nema veze, da kazemo da si upravu
btw papir seta ko blesav kada brzo prelazis misem preko njega tako da njegovo koriscenje nije prakticno...jedino ako malo liznes krajeve pa se zalepi za sto :D

Marko_L
16.5.2006, 0:12
Ima i ljudi koji su čuli za selotejp... a što se tiče super krpe, nisam čuo za nju... :)

[Imzadi]
16.5.2006, 0:36
Izvini sto sam ti uvredio drugaricu :D ..kaze se i super krpa al nema veze, da kazemo da si upravu
btw papir seta ko blesav kada brzo prelazis misem preko njega tako da njegovo koriscenje nije prakticno...jedino ako malo liznes krajeve pa se zalepi za sto :D
:offtopic: Drugaricu? :) Pomalo šovinistički, ali nema veze, klasika...;)
Beli papir je najbolja podloga za miša i ne kliza;) - jer se podloga za miša obloži belim papirom (da ne bi bilo zabune;) ) Ako nikola f7 hoće (pošto je postavio ovu temu), neka slobodno proba pa neka nas obavesti da li je pomoglo :p
A možda pomogne i ova "super" krpa - you never know...:D

Oliver
16.5.2006, 1:26
Ma samo ti tu podlogu lepo istrljaj ili sa deterdžentom ili sa sapunom, operi i ostavi da se osuši na suncu, videćeš kako će sijati :)

nikolaf7
16.5.2006, 10:53
Istrljao sam je nekim deterdzentom za sudje,crna voda je tocila,nevjerovatno koja razlika u boji prije i sad:n_klanja:

Boris1990
16.5.2006, 11:09
ako imate laserski mis koristite ga bez podloge

Dushan
16.5.2006, 12:18

Vishe je fensi da chistish podlogu :P

nikolaf7
16.5.2006, 12:27
Imam MX500,ova podloga je razlog sto su svi klizaci jos na mjestu
Na sta bi licio da sam ga koristio na papiru ili stolu,ovako je ko nov

Miloš
16.5.2006, 14:04
Најбоље подлоге за ласерске мишеве су једнобојне и пожељно је да буду црвене боје.

vladale
16.5.2006, 14:41
Најбоље подлоге за ласерске мишеве су једнобојне и пожељно је да буду црвене боје.

Slažem se, pošto sam ranije koristio mehanički miš. Sada koristim optički, a dok sam koristio stavljao sam jednobojnu podlogu, u mom slučaju crnu. A i sada je koristim.

Doncha
16.5.2006, 15:39
Slažem se, pošto sam ranije koristio mehanički miš...
Misliš na miševe sa kuglicom?Hajde, zemljače, molim te objasni mi kakve veze imaju kuglični miševi sa jednobojnim podlogama???!!!

vasiljevic
16.5.2006, 22:02
Najlakše za čišćenje: OPTIMICE podloga za miša. Ne brineš ništa samo je istuširaš :)

Auror
17.5.2006, 12:05
Ja imam 1kg duvanskog dima sraslog sa podlogom tako da je ciscenje fizicki posao.:icon_evil :mad: :n-cc2:

Miloš
17.5.2006, 12:53
Ja imam 1kg duvanskog dima sraslog sa podlogom tako da je ciscenje fizicki posao.:icon_evil :mad: :n-cc2:
Ето, а шта се тек са плућима дешава.:rolleyes:

Auror
17.5.2006, 19:32
Otac konzumira cigare(da se ne izrazim drugacije) a ne ja.Lijen je pa nece da ocisti nego samo dune tako da i ispod stolaa ima jos jedno 2 kg.Ja necu da cistim iz inata:kreza:

Mladja
3.6.2006, 16:32
Odes u najblizi pc shop i kupis podlogu za 50 dinara

todos
5.6.2006, 20:38
Mis redovno ocistim nekim sredstvom ali sta da radim sa podlogom?
Platnena je,kvalitetna a prljava i prasnjava i nemam ideju kako sa njom...jeli neko od vas to radio?
Netreba ti nikakva podloga zalepi obivan list papira sa selojtep trakom i menjaj ga na 15-tak dana.

[Imzadi]
6.6.2006, 2:19
O tome ja sve vreme pričam, ali izgleda da me niko ne sluša (još se i smeju, ccccc:) )... Ne mora da lepi papir selotejpom, može samo da ga obloži oko bilo kakve podloge, a miš se ne mora ni čistiti jer se na papir ne skuplja prašina tako lako (naravno da mora da se menja s vremena na vreme)... Ovom metodom:) , se izbegavaju neprijatnosti kao što su švrljanje miša po podlozi kako se njemu prohte, kao i čišćenje miša na svakih 2-3 dana...

Mario Pavićević
7.6.2006, 9:35
Kako moze mis da svrlja leba mu njegovog???i kako vam ne izadju zuljevi od drzanja ruke na papirnoj podlozi a ispod tvrd sto.posle 7-8 sati za racunarom i takvom podlogom mislim da bih zuljeve dobio

nikolaf7
7.6.2006, 18:41
Za neki lagani rad dobro,ali za igranje nema sanse na papiru i tvrdom stolu

todos
8.6.2006, 21:40
Za neki lagani rad dobro,ali za igranje nema sanse na papiru i tvrdom stolu
A ti oblozi sto sa sundjerom da bude meksi.:opanachke

nikolaf7
8.6.2006, 23:11
A zasto bi to radio? Ne kosta 50e dobra podloga
Ko nece da da malo para za neku lijepu i udobnu(platnenu) podlogu,nesto na cemu ce mu ruka stajati kad god je za kompom neka se ubije odma

Bond_007
15.6.2006, 8:52
Najlakše za čišćenje: OPTIMICE podloga za miša. Ne brineš ništa samo je istuširaš :)

citao sam o njoj dobra je imaju i sajt, ali cemu podloga kad imam (a i svi vi)opticki mis meni je podloga plasticna traka koja se lepi na ivericu da simulira izgled punog drveta (citaj: nemam je) ako neko misli da mi treba podloga nek napise mozda je gresim