PDA

Prikaži potpunu verziju : Obratiti pažnju!


Sasa
15.5.2006, 1:36
Threadovi, posebno u ovoj sobi, moraju da imaju svrsishodno ime, da se vec iz njega moze saznati sta covek trazi.
Threadovi koje korisnici nazivaju
- Upgrade?
- Najbolje je
- Koja ploca?

i slicno imaju sve samo ne jasno ime, tj. iza njega se moze "kriti" svasta i nista.

Obzirom da molbe da se za naziv threada potrosi 10tak sekundi razmisljanja nisu uvazene od sada ce threadovi sa nejasnim tj. glupim imenima biti brisani.
Nadam se da ce to naterati one koji to do sada nisu cinili prilikom trazenja pomoci da thread nazovu kako treba, ili pomoc dobiti nece, jer threada nece ni biti.

Mozda je malo "surovo" ali ocigledno drugacije ne moze.
Hvala na paznji.

Garson
29.1.2008, 21:19
Pre postavljanja pitanja gde ima da se kupi neka komponenta i koliko kosta, pogledati neki od sajtova koji su specijalizovani za to, kao sto su PC Berza i ITSvet.;)
Hvala.

Partybreaker
2.6.2009, 0:48
Pri postavljanju pitanja koja su vezana za kupovinu konfiguracije, poželjno je definisati par stvari (ukoliko već niste definisali u nazivu teme):
Koliki je predviđeni budžet?
Šta vam od komponenti treba, a šta već imate?
Za šta ćete koristiti računar? (naglasiti šta ima prioritet)
Da li planirate overclock (http://en.wikipedia.org/wiki/Overclock) i slična tweakovanja?Ovo su neki standardni okviri, naravno da je moguće i poželjno dodati još neki detalj u skladu sa svojim prohtevima.

Što se tiče toga gde možete nabaviti konkretne kompjuterske delove, koristite sajtove iz prethodnog posta (ITsvet (http://www.itsvet.com/), PCBerza (http://www.pcberza.rs/)) ili pitajte nekog člana, koji je učestvovao u sastavljanju konfiguracije, preko lične poruke (odnosno PM-a).