Prikaži potpunu verziju : Dell Vostro 1015
Šta mislite o ovom laptopu?
Želim da uzmem neki za multilmediju ali da mogu i da odigram neku stariju ugricu. npr. DF Black Hawk Down... Najviše zbog posla+filmovi+neke igre
Neki drugi predlog do 500evra!
odlican laptop, kolko ja znam malo je stariji model i uvek sam smatrao da dell uzmam malo vise para cisto na ime. Imas Acer Aspire 5738ZG za 45k sa torbom i misem na poklon + 3000 za 3 godine garancije, asus k70io za 45 do 50 odlicna 17-tica.
Hvala, hvala, sada još više sam zbunjen koji da uzmem! :)
Prodao sam desktop i sada jurim laptop ali se pitam da li je ok da bude uključen ceo dan!?
Kada sam shvatio da mi desktop PC služi da skidam filmove+mp3+serije i da 1 u 2 mesca igram neku stariju igru, prodao sam ga i sada želim da uzmem laptop jer mi je potrebniji. Ali meni je PC bio uključen ceo dan, ne znam da li je to ok i sa laptopom?
Pozdrav
ako si veci deo vremena pored stekera onda je ok ,samo mu skines bateriju.
Šta mislite o ovom laptopu?
Taj laptop ima Intel integrusu (i to najjacu x4500), sto je i dalje preslabo za igre (sem za starije ili nezahtevne igre). S druge strane, sasvim je dovoljan za sve ostalo.
Evo nekioh benchmarka, ako te zanima:
http://www.notebookcheck.net/Intel-Graphics-Media-Accelerator-4500MHD-GMA-X4500MHD.9883.0.html
moze li mi neko pomoci kad je vec u pitanju dell vostro 1015,hteo bih da ubacim windows 7,da li moram traziti drivere po netu ili ce ih windows prepoznati?!
vBulletin® v3.8.7, Copyright ©2000-2025, vBulletin Solutions, Inc.