Prikaži potpunu verziju : Pomoc oko MSI EX630X-002U
kojoti69
31.10.2009, 13:15
Pozdrav :ciao:
Imam MSI EX630X-002U sa win7 x86 opreativnim sistemom
Problema su dva
1. Na integrisanoj web kameri imam sliku nemam zvuk
2. Citac otisaka prstij ne funkcionise (kad je vec sastavni deo sistema lepo bi bilo da radi)
Hvala unapred i unazad alavH :aplauz:
nikola87
31.10.2009, 13:22
Svi novi laptopovi imaju malo problema sa drajverima. Probaj da potrazis na netu prave drajvere, tj one koje rade kako treba
kojoti69
31.10.2009, 13:53
skinuo sam drajvera bas sa MSI-ovog sajta i to bas za win7 x86
dzonihsv
31.10.2009, 15:09
Web kamera snima sliku, a zvuk dobijaš ili preko mikrofona koji se nalazi iznad tastature ili preko nekog eksternog mikrofona. Posle toga, idi u podešavanja zvuka (Realtek HD Manager) i podesi opcije (za snimanje) koje ti odgovaraju.
Što se tiče čitača otisaka, probaj drivere sa Viste.
trenutno imam vistu i zanima me da li bez problema mogu staviti novi sistem,XP? drug ima originalnu verziju i zanima me da li ce biti nekih problema ako instaliram to?! inace ne razumem se ama bas ni malo u ceo taj kompjuterski svet tako da ste mi jedina nada :confused::icon_scra
Ako ima drivera za XP može (za drivere pogledaj na MSI-evom sajtu).
ne razumem:boodala: da ja skinem drivere sa msi sajta pa da mi onda postavi novi sistem i instalira te drivere ili...???
Pogledao sam ja, nema drivera za XP. Ako već 'oćeš da instaliraš neki oper. sistem, gledaj neka to bude Windows 7 (ima drivera em je i napredniji sistem od XP-a).
ne razumem:boodala:!!! jel treba da skinem drivere pa da mi on postavi novi sistem i instalira te drivere ili...????
Ček, ček... drivera za mrežnu kartu, zvučnu kartu nema. Ti možeš instalirati XP na EX630 ali nećeš imati niti internet, a niti ni zvuk.
Vidi i nađi nekog da ti instalira Windows 7 (operativni sistem kao i XP), koji je u ovom trenutku stvarno najbolje rešenje.
Skineš drivere i staviš ih na drugu particiju, posle instalacije oper. sistema instaliraš te drivere kao da instaliraš neki program. Dobra stvar kod Windows 7 jeste ta što ona u ''sebi'' već ima dobar broj drivera, pa je velika mogućnost da nećeš morati instalirati ništa osim drivera za grafiku.
Pozdrav kojoti69 , nisi precizirao, kako ne funkcionishe fingerprints? da li si uspeshno instalirao drajvere za njega? Drajveri i sama aplikacija za vistu za fingerprint savrsheno odgovaraju i za sedmicu:icon_lol: / Majo za instalaciju XP-a cesh najverovatnije morati da apdejtujesh BIOS jer nema opcie za izmenu AHCI moda koji je neophodan za instalaciju XP-a, josh jedna poteshkoca je nabavka drajvera za XP, stoga i ja srdachno preporuchujem Win7 :dedica:
Josh jedan savet za korisnike MSI ex630. Za korishcenje ECO moda i CINEMA PRO opcije (dodatnog woofera) potrebno je instalirati MSI SYSTEM CONTROL MANAGER kojeg mozete naci na pratecem disku ili oficijelnom sajtu ( http://eu.msi.com/index.php?func=downloadfile&dno=10455&type=utility ) :ciao:
vBulletin® v3.8.7, Copyright ©2000-2025, vBulletin Solutions, Inc.