Prikaži potpunu verziju : MSI 5200 PROBLEM!!!
Erdeljan Boris
12.5.2006, 20:21
Naime imam graficku od starog compa MSI 5200 sa pasivnim hladjenjem koja je doskora radila sve dok jednom kad sam ukljucio racunar nisam cuo pistanje.Monitor ne prikazuje sliku nego kao da je u Standby rezimu. Da li je graficka riknula ili za nju jos ima sanse?:eek:
uradi Clear CMOS, pogledaj u knjizici uz maticnu plocu;
treba da pomeras dzamper ili da izvadis bateriju na nekoliko minuta
Erdeljan Boris
12.5.2006, 20:57
Ponavljam da nije do maticne nego samo do graficke!!!
uradi ti sta sam ti rekao, pa onda pametuj
Erdeljan Boris
12.5.2006, 21:46
Oklagijo jedna, probao sam na 3 racunara i isto se desava!
Ekran se uopste NE PALI! Dvaput pisti kad se racunar upali.
Oklagijo jedna, probao sam na 3 racunara i isto se desava!
Ekran se uopste NE PALI! Dvaput pisti kad se racunar upali.
Meni se cini kao da je riknula.Mislim barem nemam drugog objasnjenja sto ne radi na ostala dva kompa.
Dusan Despotovic
12.5.2006, 22:19
Prijatelju ta ringla je bacila kasiku(po mom misljenu ili elektroliti su pustili taj zvuk ili procesor grafikeee):kreza:
AstraLogos
12.5.2006, 23:18
Dusane, sto bre nam diras oklagiju. :D Pa lepo je covek rekao sto je rezonski potpuno ispravno. Ti si kriv sto u prvom postu nisi napisao da si grafiku probao i na drugom racunaru, a ne nije do ploce?
Inace to sto si napisao su simptomi da je riknula graficka ili da je nemas u kompu. To se i meni desilo kada je nisam dobro ubo u PCI slot, komp je pistao i nije bilo slike.
Moraces izgleda da kupujes novu grafiku a i ova ti nije bog zna sta pa i nemas za cime da zalis. :D Dobro ipak je to steta od nekih 20-25e :(
Pozdrav Dusanu!:)
Dusan Despotovic
13.5.2006, 8:23
Dusane, sto bre nam diras oklagiju. :D Pa lepo je covek rekao sto je rezonski potpuno ispravno. Ti si kriv sto u prvom postu nisi napisao da si grafiku probao i na drugom racunaru, a ne nije do ploce?
Inace to sto si napisao su simptomi da je riknula graficka ili da je nemas u kompu. To se i meni desilo kada je nisam dobro ubo u PCI slot, komp je pistao i nije bilo slike.
Moraces izgleda da kupujes novu grafiku a i ova ti nije bog zna sta pa i nemas za cime da zalis. :D Dobro ipak je to steta od nekih 20-25e :(
Pozdrav Dusanu!:)
HAhaha:rofl: MA nikog ne diram ,niti prozivam.POZDRAV(za zvuk racunara , drugacije sam protumacio JBG)
vBulletin® v3.8.7, Copyright ©2000-2025, vBulletin Solutions, Inc.