Prikaži potpunu verziju : DVD citac
evanghelion
12.5.2006, 14:46
Upravo mi je crko stari LG dvd citac pa mi je potrebna preporuka za dobar citac oko 20e.
... nebih ti preporucio nijedan dvd citac ... ako mozes dodaj jos nekih 25 evra pa kupi dvd rezac , npr Pioneer ...
Slazem se,danas je daleko isplativije imati rezac nego obican citac,a nije mnogo skuplje.A ako ti bas treba citac,ja ti preporucujem ASUS DVD-E616P,ja sam ga koristio jedno vreme i odlicno me je sluzio.
Uzmi lepo Lite-On rezac, i uzivaj...
Erdeljan Boris
12.5.2006, 21:49
NIKAKO LiteON!
Kupi NEC, Pioneer ili Plextor DVD-ROM. Nije los ni BenQ.
I nikako Asus ni citac ni rezac, izuzetci su retki, ali ortaci oko mene imaju Asusove DVD rezace i sto Citace i imaju problema sa probirljivoscu diskova, najvise sa original DVD DL filmovima, jedan u sto ucita.
I nikako Asus ni citac ni rezac, izuzetci su retki, ali ortaci oko mene imaju Asusove DVD rezace i sto Citace i imaju problema sa probirljivoscu diskova, najvise sa original DVD DL filmovima, jedan u sto ucita.
Slazem se :D ... i + poveci problemi sa -RW diskovima
Covek pita za citac,a ne za rezac tako da ne bi trebali da idemo u off topic tipa "nemoj ovaj rezac,uzmi onaj" i slicno.Ako ga to interesuje,ima masu slicnih tema :)
@NenadN,Byte80 Mozda ste vi imali takva iskustva,ja sam 2 godine koristio gore navedeni Asus i nijednom mi se nije desilo da nije hteo da ucita CD ili DVD koji sam mu servirao.
@NenadN,Byte80 Mozda ste vi imali takva iskustva,ja sam 2 godine koristio gore navedeni Asus i nijednom mi se nije desilo da nije hteo da ucita CD ili DVD koji sam mu servirao.Nisam rekao da su svi losi, izuzetci su retki.
Niko ne pomenu LG.Meni on radi savrseno vec ihaha.Sad ce kao neko da se pobuni kao LG je shit.Do sad sam sve same LG-jeve imao dok nisam kupio dvd rezac.
... nebih ti preporucio nijedan dvd citac ... ako mozes dodaj jos nekih 25 evra pa kupi dvd rezac , npr Pioneer ...
Tacno, a ako bash ocesh citac- Benq
Meni Gigabyte DVD-ROM (citac) super odradjuje!A unutra treba da je LiteOn tehnika!Mada neko rece,nikako LiteOn:confused: .
evanghelion
15.5.2006, 10:35
Ljudi treba mi citac imam vec nec rezalicu ali slabo mi cita! Hvala onima koji su preporucili citace.
Ljudi treba mi citac imam vec nec rezalicu ali slabo mi cita! Hvala onima koji su preporucili citace.
Uzmi Samsungove čitače, kvalitetni su a i jeftini.
MSI, oni sa promenjljivim maskama nisu losi, meni vec puno radi, nikada nije naporavio problem.Pozdrav
Mario Pavićević
27.6.2006, 10:31
Uzmi Samsungove čitače, kvalitetni su a i jeftini.
Ja promenio 4 komada za godinu dana....
Mr. Garrison
27.6.2006, 19:33
ja arcim Asusov E-616 vec preko dve godine i sve je procitao sto sam stavio u njega, a stavljao sam svasta. nije bas ugladjen u radu (dosta se cuje), ali...sta ces vise za 20e?
ja arcim Asusov E-616 vec preko dve godine i sve je procitao sto sam stavio u njega, a stavljao sam svasta. nije bas ugladjen u radu (dosta se cuje), ali...sta ces vise za 20e?
To je verovatno slican ovome sto sam ja imao(E616-P),da ne znas mozda sta znaci ovo P na kraju?
Mr. Garrison
27.6.2006, 20:16
nemam pojma. mozda je cak i moj P, ali mislim da nije. nisam siguran...
vBulletin® v3.8.7, Copyright ©2000-2025, vBulletin Solutions, Inc.