Prikaži potpunu verziju : Telekom - i dalje idijoti . . sa J
DragonSlayer
14.10.2009, 9:13
Najnoviji primer debilizma.
Možda i vrhunac debilizma.
Juče je komšija iz susednog lokala išao da promeni ime na koje da stižu računi, ali na istu adresu. I povede on svog oca u poslovnicu. Dobar dan, dobar dan. Evo mi došli da prebacimo fiksni telefon da glasi na moje ime. Ovo je moj otac, na koga trenutno glasi, izvolite ličnu kartu, i da glasi na mene, izvolite ličnu kartu.
I onda sledi pitanje: jeste li poneli izvod iz matične knjige rodjenih?
Zašto?
Da bih ja videla sigurno da ste vi njegov sin.
Gospodjo, u njegovoj ličnoj karti stoji adresa. U mojoj ličnoj karti stoji ista adresa, i kao ime roditelja piše njegovo ime. I on je tu lično da potvrdi.
Ne , žao mi je, ne možemo da vam pomognemo. :eek::eek::eek::eek::eek::eek:
Eto, toliko o Telekomu.
Tvoja prica ima logike,ali ona jednostavno ne smije da vjeruje na casnu rijec. :) A i izvod se dobija za 15 min.
DragonSlayer
14.10.2009, 10:25
Čekaj bre, koja časna reč, pa šta je onda lična karta, sredstvo za igru? Ili validan dokument države Srbije o dokazivanji identiteta koji svako lice starije od 18 godina MORA da ima? Otkad to LK više nije dovoljna? Sutra treba pandur da me zaustavi i da kaže: Vadi LK, pasoš, izvod rodjrnih, izvod o državljanstvu, ako si venčan, daj i taj izvod, i zdrastvenu, iako nema sliku....
GoranSTX
14.10.2009, 10:36
LK jeste važeći dokument za utvrđivanje identiteta, ali u ovom slučaju treba da se vidi i srodstvo, a za to je potreban izvod iz MKR.
Ne shvatite me pogrešno, administracije i birokratije mi je preko glave, ali procedura je takva, službenica mora da se povinuje propisima...
DragonSlayer
14.10.2009, 10:54
Ma daj, nema nikakve veze, šta da sam hteo da prebacim na podstanara, da stiže na njegovo ie, i da on plaća?
DragonSlayer
14.10.2009, 11:11
Evo, sad se setih, prebacivao sam broj mobilnog sa sebe na zeta, nikakvo srodstvo znači, otišli obojica sa ličnim kartama, i završili posao za 10 minuta, iako je postojala i ugovorna obaveza. Potpisao je samo da prihvata i ugovornu obavezu, i kraj priče . . .
=FI=Ghost
14.10.2009, 11:21
Što se tiče Telekoma i njihovih "bisera", ja sam dobio dva računa za internet na 0 (slovima - nula) dinara pošto su to bili besplatni meseci..
Miki-Car
14.10.2009, 11:27
Što se tiče Telekoma i njihovih "bisera", ja sam dobio dva računa za internet na 0 (slovima - nula) dinara pošto su to bili besplatni meseci..
To nije nista. Ja sam dobio 3 na 1.18 RSD (1+18%) -.-
jesu ti bar dali na rate da platis? :)
NjegovaWisost
14.10.2009, 13:25
E ovako.
Pravno :)
Mora da ti izda račun i da čitav život plaćaš 0 dinara.
Prvo, on ti je kao dokaz da si korisnik.
Drugo - porez.
Zamisli da imaš manjeg internet provajdera, i on ne šalje račune, nego ti daješ 15e svakog mjeseca. Kako to država da zna? Porez?
Što se izvoda tiče, to i jeste glupost, mada recimo u CG ličnim kartama ne piše ime oca, pa je potrebno...
vBulletin® v3.8.7, Copyright ©2000-2025, vBulletin Solutions, Inc.