PDA

Prikaži potpunu verziju : Špijunaža

Player_SanAndreas
13.10.2009, 16:34
pozz..e ovako..mnogi od vas poznaju program Actual Spy....taj program je karakteristican da se vidi sta se dnevno radi na racunalu!!..upotreba ovog programa je jedan vid špijuniranja..mene zanima na koji način neko može da špijunira ono sta se radi na racunaru na neki drugi način bez upotrebe ovakvih programa sa nekog drugog PCa....:confused::confused:pojasnite mi sve te vidove:confused::confused:

Gradimir
13.10.2009, 16:39
To je zabranjeno.

VlaK
13.10.2009, 18:55
Zašto bi bilo zabranjeno. Ti programi postoje i nisu zabranjeni, kao i njihova upotreba. Koriste ih roditelji za decu, šefovi za radnike i mnogi drugi. Jedino je pitanje šta je razlog da se neko špijunira. Kod mene u firmi svaki računar može da se nadgleda sa "glavnog" kompa. I to svi znaju i od nikoga se ne krije i nije zabranjeno.

water wizard
13.10.2009, 19:37
pozz..e ovako..mnogi od vas poznaju program Actual Spy....taj program je karakteristican da se vidi sta se dnevno radi na racunalu!!..upotreba ovog programa je jedan vid špijuniranja..mene zanima na koji način neko može da špijunira ono sta se radi na racunaru na neki drugi način bez upotrebe ovakvih programa sa nekog drugog PCa....:confused::confused:pojasnite mi sve te vidove:confused::confused:
Možeš da staneš iza njega i da gledaš šta radi