PDA

Prikaži potpunu verziju : ComTrade kompjuter...

rista1986
8.10.2009, 15:43
Moj dobar ortak pazario je u nekom marketu CT konfiguraciju ne secam se tacno koja, neki amd dualcore i tako to, da ne duzim posto to i nije tako bitno.Najbolje od svega, zove on mene da mu bacim xp posto je kupljen bez sistema , vidim ja kutiju na njoj pise da su svi ct racunari ispitani najsavremenijom tehnologijom , bla bla , jos prvo sto sam zapazio jeste ona budjava nalepnica na kucistu koja se kida kad otvoris kuciste i automatski gubis garanciju.Da nastavim pricu , krenem ja sa instalacijom i nece i nece , nemam pojma o cemu se radi (i sam nisam neki strucnjak) , kad ono vidim ja kroz rupice na kucistu da na hard disk nije prikljuceno napajanje :mad::mad::mad::mad: , pitam ortaka , sta da radimo , on onako popizdeo kaze otvaraj i prikljucuj , zavrsio sam sa tim i ostao u cudu da tako nesto moze da se desi tako "ozbiljnoj" firmi kao sto je CT ili samo pise na kutiji da je ozbiljna a ustvari.....:):):):):) *****......BTW , pisao sam firmi i objasnio sam im slucaj , obecano je da ce garancija da mu se vrati ,jos nema odgovaora od njih iako sam im dao sve podatke i ko je kupio i gde je kupljen.Ovo sam napisao jer je stvarno neprijatno iskustvo i neka ljudi povedu racuna pre kupovine takvog racunara.....

todos
8.10.2009, 20:40
Ma ništa čudno od nas i za nas.

holodoc
8.10.2009, 21:13
Možda si kupio računar iz kategorije ispod 30 000 evra :dzavo:

Link (http://www.mtsmondo.com/sport/vesti/text.php?vest=148930)

Srlandand
20.10.2009, 11:19
CT kompjuteri su najveca glupost koja postoji. Oni prodaju neko ime (koje ime?), i bukvalno peljese glup narod. Kompjuter koji svuda sa monitorom kosta 40 hiljada, oni bez monitora prodaju za pedeset...

player1
20.10.2009, 11:23
Sta ces, kad postoje jos od prve polovine 90tih. Tesko je necuti za njih ako si kupovao racunar u poslednjih 15 godina.