Prikaži potpunu verziju : Hitno potrebna pomoć
Pozdrav svima,ja bi zeleo da umrezim 2 kompijutera,imam adsl 4mb,i cilj mi je da ih umrezim i da podelim brzinu 50% 50%,znaci totalno da bududu ne zavisni sto se tice interneta.. cuo sam da ruter mora da ima opciju load balancing,pa sad mene zanima koj ruter mi za to treba itd.. znaci konkretno mi treba mrezha zbog deljenja neta..
Moja preporuka ti je da završiš to softverskim rešenjem, npr. NetLimiter 2.
Ruteri sa tom opcijom za kućne potrebe su malo zastupljeni kod nas, ali imaš zato profesionalna rešenja koja su dosta skupa i ne isplate se za dva računara.
Pozdrav.
razumem,al samo ne mogu da nadjem linksys wag160n s hard diskom.. on ima opciju load balancing.. meni netlimiter ne radi posao.. jer ja hocu da samo glavni kompijuter ima dozvolu da menja brzinu itd... a to limiter ne radi.. on mora da se instalira na oba kompa.. jel znate mozda koji sve ruteri imaju linux i te opcije u sebi? i gde imaju da se nabave.. trazio sam po celom beogradu :D
Možeš postaviti šifru na Netlimiter i bez nje niko ništa ne može uraditi... A ujedno, Netlimiter ''podržava'' i kontrolu podešavanja opcija na računaru u mreži (što se tiče NL programa, naravno).
vBulletin® v3.8.7, Copyright ©2000-2025, vBulletin Solutions, Inc.