PDA

Prikaži potpunu verziju : Rumble Fighter EU


Red Dragon
30.9.2009, 18:48
Odlicna i jako kvalitetna MMO tabacina. Odgovara i casual i hardcore igracima. Lepa i dopadljiva grafika, jednostavne komande preko tastature (mada mislim da moze i gamepad), i ludacka atmosfera i gameplay. Plus, mali klijent, kao i redovni updateovi i novotarije.
Ono sto ovu igru izdvaja od drugih tabacina jeste sto nije mmorpg gde se luta po mapi i rade questove. Sve borbe se odvijaju u "sobama" u kojima moze da ucestvuje do osmoro ljudi koji se bore na raznoraznim mapama (svako protiv svakog ili jedan tim protiv drugog).
Postoje dve valute u igri: carats (zaradjuju se borbom) i astros (kupuje se za pravi novac)
Za svaku borbu dobijate exp koji vam povecava nivo i atribute automatski.
Car igri daju scrollovi raznih borilackih vestina koji menjaju stil borbe vaseg avatara (nisu estetske prirode, vec se razlikuju i po steti koju nanose, kao i po comboima...i po ceni naravno).
Pored scrollova tu su i exocore-ovi (isto se kupuju), koji privremeno mogu da transformisu vaseg lika, stavljajuci mi privremeno na raspolaganje mocne napade.
Naravno mozete da kupujete i druge stvarcice (kozmeticke prirode, neke koji daju pasivne bonuse).
Imate na raspolaganju cetiri klase (neke scrollovi i exocoreovi mogu da koriste samo odredjene klase, sto doprinosi velikoj raznolikosti igraca).
Plus je i u tome sto igraci koji imaju astro uopste nisu u velikoj prednosti u odnosu na one koji imaju carats.
Ova igra postoje i u Americi, a original jeste Gem Fighters, koji u Aziji veoma popularan (i cije updateove konstanto preduzimaju americka i evropska verzija).
Preporuka kako za hardcore, tako i za casual igrace (da,da, cak je preporucujem casual igracima jer ovde level nije toliko bitan).
Igrajte evropsku verziju RFa, da ne biste imali problema sa laggom.
Sajt:
Rumble Fighter EU (http://rf.ogplanet.eu/main.og)