Prikaži potpunu verziju : Novi DVD rezač do 30-tak evrića...
Kao što i sam naslov kaže, koji mi dobar Dvd rezač preporučujete do (šta znam) 30, 35 evra? Ne znam tačno koju cenu da kažem, ali ne bih više dao od ovih cifri... ;)
Danas ti je manje-vise sve to isto, uzmi recimo Samsung SH-S223F (ili B, ako nema F verzije), on se dobro pokazao.
Aha... :cool: A recimo, pošto sam do sada preferirao Pioneer, šta bi ste mi preporučili od te marke...? Ja sam imao 112D i više od godinu i po dana mi je radio super... Ali evo, sad skoro su počela vratanca da zezaju, neće da se zatvore uvek kad pritisnem dugme... Tako da, vreme je da kupim novi... ;) Za ovaj Samsung SH-S223F, mnogi se žale da sporo učitava diskove, da je dosta bučan, iako je na testu dobilo pozitivne ocene... :( Pa sad... Ne znam, može još neki predlog?
water wizard
27.9.2009, 19:08
Inače svi ti dvd koštaju 20 evrića
Pioneer nemoj niposhto da uzimash,a bih ti preporuchio da uzmesh NEC AD-5200S Black Sata .Taj su mi svi preporuchili da ga uzmem i niko nije imao primedbe na taj model.Za ovih dva meseca me fino sluzi.
Za ovih dva meseca me fino sluzi.
Citacu te za godinu dana kad ti taj NEC bez najave odapne :D Isti djavo je i za ovaj moj Lite On :) Ako se ne varam (sto je vrlo moguce) negde sam procitao da je rec o klasicnom prepakivanju HWa i razlicitim firmwareom. Ako cemo realno i ranije su ove dve marke bile crna rupa sto se dugotrajnosti tice,ali su zato u samom vrhu sto se citanja/rezanja tice u roku trajanja :D Ja licno ne bih stavio Samsunga u PC (imam pola kucnih aparata njihovih samo mi jos dvd-rw fali :p ). Ako vec hoces da se castis dobrom optikom za PC kupi PLEXTOR 810SA 18X DL SATA za ~3800 RSD
Ali evo, sad skoro su počela vratanca da zezaju, neće da se zatvore uvek kad pritisnem dugme...
Ovo i mene zeza, moram da podignem malo vrata da bi se uvukla nakon pritiska na dugme.
Ok, recimo taj "Plextor PX810SA SATA", da li postoji i verzija u crnoj boji...? ;)
Naravno. Imas vise modela,sto zbog karakteristika sto zbog boja (i cene)
Čekaj Thaedass, da li to je isti model kao što si mi ti napisao...? :)
Plextor PX810SA je sa srebrnom maskom,a Plextor PX800A je sa crnom maskom. Ista im je cena i (i oba su SATA)
vBulletin® v3.8.7, Copyright ©2000-2025, vBulletin Solutions, Inc.