PDA

Prikaži potpunu verziju : Program za čišćenje zvuka?

starx
25.9.2009, 13:28
Pozdrav, trebao bi mi program koji cisti zvuk (sum, i ostalo..) a da to radi u realnom vremenu, uhvatim audio izvor sa recimo line in-a i ukljucim meni potrebne opcije, normalizacija, uklanjanje suma i da se to cuje na zvucnicima pc-a.

Preporucite mi neki softver, radio sam nesto u sf 7-8-9 ali mislim da on nemoze da radi kako meni treba, u realnom vremenu a da se to odmah cuje na izlazu pc-a. :ciao:

optimus_prime
25.9.2009, 19:31
Pozdrav, trebao bi mi program koji cisti zvuk (sum, i ostalo..) a da to radi u realnom vremenu, uhvatim audio izvor sa recimo line in-a i ukljucim meni potrebne opcije, normalizacija, uklanjanje suma i da se to cuje na zvucnicima pc-a.

Preporucite mi neki softver, radio sam nesto u sf 7-8-9 ali mislim da on nemoze da radi kako meni treba, u realnom vremenu a da se to odmah cuje na izlazu pc-a. :ciao:

To je malo oho neizvodljivo, ja nisam cuo za takav program, a i da ima mislim da bi zahtevalo mnogo procesorske snage, ako neko zna neka me prosvetli!

starx
25.9.2009, 21:39
Pa postoje rzani glasovni programi koji menjaju glas, i ne treba bog zna kakva snaga, cak ekvivalajzeri ugradjeni u te programe smanjenjem visih tonova smanjuju sum, a nacicu ga ja, hehe pa cu reci sta je. Veliki pozdrav.

starx
1.10.2009, 14:45
SpinAudio ASIO FX Processor LE , ima i kupovna verzija, e ima dosta pluginova, pa kad se ukljuci meni ovo sto treba radi oko 60% PIII na 800Mhz, naravno ima i babaroga od filtera, to se dodatno down. i ubaci ,pozdrav.

BigBadVuk
1.10.2009, 17:42
Mozes da pokusas sa Sound Forge-om i sa njegovim PLUG-INOVIMA
nije poenta u programu nego u tome sta ima u okviru njega,druga stvar,COOL Edit ima ugradjenu SJAJNU NOISE reduction funkciju..probaj!

starx
2.10.2009, 11:06
poenta je u programu koji "hvata" zvuk za pc-a i ima mogucnost da ga menja u realnom vremenu, a ne obrada zvuka, valjda si razumeo , predpostavljam da jesi, i hvala za predlog.