Prikaži potpunu verziju : Microsoft Power Point 2003 dodaci i templejtovi
GrofSuboticki
21.9.2009, 16:49
Cao.Treba mi pomoc.Za dve nedelje treba da uradim prezentaciju za skolu.Imam power point 2003,bez ikakvih dodataka.Posto bi voleo da mi prezentacija izgleda atraktivno,i interaktivno,i posto sam video da se to moze,da li mozete dati adrese gde mogu da se skini svi ti dodaci i templejtovi,a da ne treba registracija i da nije microsoftov sajt?
Unapred hvala.
ilic stefan
21.9.2009, 18:25
Ma samo ti treba nekoliko lepih slika za pozadine i mašta da napraviš animacije u pokretanju slova i eventualno ako hoćeš da praviš neku muziku u pozadini. Bolje uzmi neki tutorijal za power point tako ćeš lakše razumeti sve njegove opcije i mogućnosti.
Ili odeš do najbližeg fakluteta koji se bavi informacionim tehnologijama i potražiš nekog štrebera da ti to uradi za sitne pare ;)
GrofSuboticki
21.9.2009, 18:46
Najblizi informaticki fakultet je 200 km od mene :( .Mozda si u pravu oko slika,mada,gde bi mogao naci besplatne animacije?Ove vec stalno koristim,a trebalo bi nesto novo.I kako da resim problem sa pustanjem video snimka u avi formatu u power pointu?Vidi se jedino slika jednog dela,ali se ne pusta i video,sto je nezgodno.
Najblizi informaticki fakultet je 200 km od mene :( .Mozda si u pravu oko slika,mada,gde bi mogao naci besplatne animacije?Ove vec stalno koristim,a trebalo bi nesto novo.I kako da resim problem sa pustanjem video snimka u avi formatu u power pointu?Vidi se jedino slika jednog dela,ali se ne pusta i video,sto je nezgodno.Koja tema? Koji predmet? Koji razred?
ilic stefan
21.9.2009, 19:35
Najblizi informaticki fakultet je 200 km od mene :( .Mozda si u pravu oko slika,mada,gde bi mogao naci besplatne animacije?Ove vec stalno koristim,a trebalo bi nesto novo.I kako da resim problem sa pustanjem video snimka u avi formatu u power pointu?Vidi se jedino slika jednog dela,ali se ne pusta i video,sto je nezgodno.
Ne znam da li može da se ubaci avi snimak u power point prezentaciju. Nisam baš uveren. Probaj onda skini sa neta ako ima neke nove animacije. Ili jednostavno vidi kako su neki radili prezentacije pa ćapi neku ideju.:)
NPR. Moja drugarica je skinula komplet prezentaciju sa neta o nekim gitarama. Najjače je to što je prezentaciju radio neki hrvat pa je bilo njihovih reči, i samo na kraju je dodala jednu njenu debilinu sliku i dobila 5 k'o vrata (srednja škola).
GrofSuboticki
21.9.2009, 21:53
Tema prezentacije je celija,iz biologije.Pokusavam naci templejtove u vezi toga,samo,nemam uspeha.
vBulletin® v3.8.7, Copyright ©2000-2025, vBulletin Solutions, Inc.