Prikaži potpunu verziju : Koji je program najbolji za torrente?
Koje ima progame za torrente?help
azureus, utorrent ...
Definitivno azureus!
Jos jedan glas za Azureus.Koristio sam i njega i µTorrent i Azureus je definitivno bolji.
Azureus.sf.net OBAVEZNO sa SafePeers pluginom i SUN J2RE (nikako M$ Java izvedbom zbog proždiranja resursa sa njom)
tip: http://www.sk.co.yu/2006/01/skpd04.html
tip2: http://www.sk.co.yu/forum/archive/index.php/t-4512.html
Od svih koje sam probao, Azureus radi najbrže i najbolje. Bez obzira koju Javu koristi, svakako proždire resurse...
File Sharing Revolution, open source, P2P i torrent program, fenomenalan! :dedica:
Boris1990
19.5.2006, 11:28
Bit Comet je odlican
nebojsa986
25.5.2006, 9:48
Azureus je najbolji,jer 50+MB RAMa nebi trebalo nista da znaci,a poseduje sve moguce opcije za podesavanje torenta.
crossover
25.5.2006, 13:06
Bit Comet je odlican
Amen. Mada nije ni utorrent loš.
Amen. Mada nije ni utorrent loš.
Daleko od toga da je los. Meni je upravo on dao najbolje rezultate od svih programa koje sam isprobao (nekih 5-6).
Johny Atos
12.6.2006, 0:33
Shta mislite o onom 'obichnom' BitTorrent klijentu? :)
Ја бих пробао Азуреус, али ми стално јавља неку грешку!:mad:
Ја бих пробао Азуреус, али ми стално јавља неку грешку!:mad:
Azureus je pisan u javi, najverovatnije je nemaš instaliranu. Inače, ne bih ti preporučio da ga koristiš jer je ovaj program dosta spor.
Što se tiče mog programa, definitivno µTorrent. Njegov opis možete pročitati u najnovijem broju Sveta Kompjutera. Jedna od najvećih prednosti mu je svakako prostor koji zauzima na hard disku, ne troši puno memorije, veoma lako i jednostavno podešavanje programa.
sasha vukelic
13.6.2006, 18:49
bitcomet
Azureus je pisan u javi, najverovatnije je nemaš instaliranu. Inače, ne bih ti preporučio da ga koristiš jer je ovaj program dosta spor.
Što se tiče mog programa, definitivno µTorrent. Njegov opis možete pročitati u najnovijem broju Sveta Kompjutera. Jedna od najvećih prednosti mu je svakako prostor koji zauzima na hard disku, ne troši puno memorije, veoma lako i jednostavno podešavanje programa.
Имао сам мало старију Јаву, а онда сам инсталирао нову... И у сваком случају ми избацује грешку. Иначе, ја немам неку потребу за Азуреусом, само сам хтео да га испробам. Ја користим Ktorrent и задовољан сам њиме.:)
Johny Atos
14.6.2006, 1:23
Da te neko ne razume pogreshno, sam program je trom i spor dok su brzine koje ja lichno postizhem pro downloadu odlichne (preko 20kb/s, imam 256kbit/s) i pritom ne osecam zagushenje veze koje recimo osecam sa µtorrentom.
A azureus inache kao program je bruka trom i nimalo mi se ne svidja shto moram da ga koristim.
Koji josh dobri programi postoje osim Azureusa, µtorrenta i BitCometa?
Da te neko ne razume pogreshno, sam program je trom i spor dok su brzine koje ja lichno postizhem pro downloadu odlichne (preko 20kb/s, imam 256kbit/s) i pritom ne osecam zagushenje veze koje recimo osecam sa µtorrentom.
Hvala na sugestiji, nisam mislio na brzinu već na sam rad programa. Hvala još jedanput.
utorrent definitivno.
Mali je,brz,svaka preporuka.
Bit torrent nije dobro resenje jer ne mozes da biras sta ces od delova torrenta preneti,a ovde mozes.
Kazam ti,ekstra program.
definitivno utorrent i bittornado.
U zadnje vreme stvarno sam cuo dosta pohvala za utorrent (mitorent), tako da bih i ja da se prikljucim onima koji hvale doticni program.
U zadnje vreme stvarno sam cuo dosta pohvala za utorrent (mitorent), tako da bih i ja da se prikljucim onima koji hvale doticni program.
Mitorent? Ja sam samo čuo za utorrent, kakav Mitorent?
Mitorent? Ja sam samo čuo za utorrent, kakav Mitorent?
Погрешио си (без љутње).:) Правилни назив тог Bittorent клијента је µTorrent, а чита се мју-торент или ми-торент. Многи мисле да се он зове у-торент, зато што понекад није могуће написати слово µ, али, као што видиш, то је грешка.:) Погледај њихов официјелни сајт и увери се: http://utorrent.com/.:ciao:
"How do you write µ?
If you're using English-International, or most other international IMEs, as your keyboard setting (but not EN-US), press AltGr M, or Ctrl Alt M. Alternatively, you can press Alt 0181 (on the numpad), which works on ALL IMEs and regions."
:)
Inače, u pitanju je 12. slovo grčkog alfabeta...
Shareaza-i torrenti i p2p i preko milion korisnika. Milina :)
Погрешио си (без љутње).:) Правилни назив тог Bittorent клијента је µTorrent, а чита се мју-торент или ми-торент. Многи мисле да се он зове у-торент, зато што понекад није могуће написати слово µ, али, као што видиш, то је грешка.:) Погледај њихов официјелни сајт и увери се: http://utorrent.com/.:ciao:
A imam 5 iz matematike :D
Shta mislite o onom 'obichnom' BitTorrent klijentu? :)
Pravi magnet zaq viruse i ostale stetocine....
utorrent je zakon!
Koristim BitComet vec godinu dana i veoma sam zadovoljan.Program je mali,jednostavan za upotrebu,radi kao zmaj (prevlaci po 50GB mesecno) i nije zahtevan (moj racunar ga i ne primecuje).
probao sam :dedica:
utorrent - njesra :n-cc2: :mad:
azureus - manje vise OK :icon_scra
BitComet - cuva decu i kuva rucak :qliranje: :n_klanja: :alealeee:
pesoholichari
29.7.2006, 19:40
BitComet, bar meni radi zadovoljavajuće :aplauz:
jagodanbg
30.7.2006, 13:50
je sam na dail up-u i utorrent mi skida torrent-e brze nego download manager fajlove sa neta; pa sad ti vidi! nisam probao ostale jer nemam razloga!
nighthawk
12.8.2006, 22:26
ovde mozete da vidite poredjenje svih programa (http://en.wikipedia.org/wiki/Comparison_of_BitTorrent_software)
definitivno Utorent ili Bitspirit !!!
Pa ovde mu dođe ono "Zavisi mlada,šta vi hoćete" :dzavo:
Ja sam recimo morao da dignem ruke od µtorrenta(hm..ko bi rekao da ova fora sa alt+numpad još radi.. :D)jer je bilo nemoguće iskombinovati ga sa proxy tunneling softverom ( zbog zaobilaženja portova zatvorenih od strane ISPa) sad se služim BitCommetom i radi ko zmaj....retko kad se spusti ispod 20Kbps ( imam 384kbps) ne zaglupljuje se i ume da se snađe sa oštećenim(garbage) delovima,za razliku od azuresa koji krene da swapuje po 2-3 minuta kad naleti na neki krš....
Jel ovi programi za skidanje torrenta podržavaju prekid transfera i njegovo nastavljanje (sutra na primer) ?
Ovaj na operi mi je krenuo ispočetka kada sam hteo sutradan da nastavim sa skidanjem . Sreća pa sam prekinuo na 5mb prethodni dan :) .
Naravno da mozes da nastavis.
Staronsky
15.4.2007, 22:05
Izvinjavam se zbog offtopica,ali moze li mi neko reci kako da u Azureus-u koristim search opciju,kao sto je to lepo napravljeno u utorentu u gornjem desnom uglu prozora?Hvala
Ovo nije tema namenjena glasanju i razmeni mišljenja o tome koji je najbolji P2P program, za to možete da pogledate temu http://www.sk.co.yu/forum/showthread.php?t=1724.
Ovde možete da postavite ili odgovorite na pitanje vezano za funkcionalnost istih programa...
utorent 1.6 ZNACI SAMO OVA VERZIJA radi posao perfektno....nijedan program ne moze da mu parira u bilo kom smislu....
Ja koristim µTorrent 1.8.1 i zadovoljan sam ;)
... i pogledajte post-dva iznad :icon_stud
utorent 1.6 ZNACI SAMO OVA VERZIJA radi posao perfektno....nijedan program ne moze da mu parira u bilo kom smislu....
Мислим да је та верзија забрањена на већини озбиљнијих сајтова (најсигурнија варијанта је 1.8.1 или Vuze или Ktorrent или ...).
sto je zabranjena?
i sto samo ta verzija radi perfektno?
ni ja nisam cuo da je zabranjena. Mozda misli na sajtove gde se registrujes i gde prate tvoj ratio. A i koliko ja znam, kod te verzije uTorrenta DL zavisi mnogo od UP-a. Ne znam tacno u kojoj meri.
vBulletin® v3.8.7, Copyright ©2000-2025, vBulletin Solutions, Inc.