PDA

Prikaži potpunu verziju : Ako neko zna... (apel za provajdere)

Ninoslav
25.11.2005, 0:56
...neke provajdere, neka ih posalje ovde kod mene u Bechej.
Ovde bi bila Meka za ISP-ove, jer u gradu sa 45000 stanovnika 250 njih ima broadband jer jedina firma koja se time bavi ima monopol i naplacjuje 1500 din za mesecni flat od 64kbps...

tako da ako znate zainteresovane ISP-ove, dajte preporucite Bechej, ima puuno potencijalnih korisnika... da napravimo konkurenciju malo...

sirNemanjapro
25.11.2005, 1:48
EUnet, Blue Net, Nasa Mreza, Pan Line...
pozvacu ih

Ninoslav
13.12.2005, 2:38
Odem ja neki dan da se raspitam, i meni ce direktorica (koja btw pojma nema sa zivotom) "ne znam kad ce biti flat rate, cekamo na verat..."
JA: Pa to moze da bude za 6 meseci??!
ONA: Pa... teoretski da... uplati ti sad ovaj obican paket I TELEVIZIJU (to je uslov) pa kad bude flat, prebacicemo te...
JA:Ali ja prvo hocu da uvedem net, TV mi ne treba...
ONA: Ne moze! Mora oba... Inace, u tvojoj zgradi jos nema mogucnosti za kablovsku, moramo prvo da sprovedemo vertikalu...
JA: ok, dajte da onda iznajmim wireless opremu, pa mi nabacite kabl...
ONA: E vise ne nudimo wireless... samo kabl...

Ninoslav
13.12.2005, 2:39
...I tu ja maximalno popizdim jer je na stolu stajao cenovnik u kome pise "wireless net - iznajmljivanje opreme"!!
Dalje: par dana pre ovog gore...moj stric ima kablovsku vec godinu dana... i lepo ja dobijem mail od njih da pocinju sa flat rate-om... i odem lepo, podnesem zahtev, potpisem... na zahtevu pise da se nova tarifa racuna od sledeceg meseca...
I kad sam se posvadjao (ovo gore) pitam ja nju sta ce biti sa zahtevom, a ona meni: "ne znam odakle tebi ta informacija da pocinjemo sad u decembru sa flat-om.."
JA: Ali od VAS sam dobio mail!
ONA: To je dezinformacija! (?!)
JA: ...i potpisao sam zahtev za promenu tarife...
ONA: Taj zahtev nista ne vredi...

Da ne napominjem intervju koji sam sa njom uradio pre par nedelja za lokalne novine u kojima radim: http://mozaik.campware.org/look/article.tpl?IdLanguage=11&IdPublication=1&NrArticle=275&NrIssue=285&NrSection=30

Samo jos jedna sitnica... moj stric koji ima firmu i hteo je da placa preko racuna, dosao je i rekli su mu kao da ne moze... i onda je popizdeo i sad su nam ukinuli ono da nam server iskljucuje net do kraja meseca ako probijemo tarifu...

Onaj ko ne shvata, oni naplacjuju po protoku!!! 800 MB protoka (up & down za 1400 din + svako prekoracenje 2 din po MB!!!). AKo probijete 1000 MB iskljucuju vam net do kraja meseca SEM ako ih mailom (kako mailom kad mi ne radi net!?) zamolite i obecate (kakva je ovo firma?!) da cete platiti prekoracenje!!!!

Ma daaaj... jbt...
Ne znam da li su celnici Verata upoznati da oni link od 256kbps naplacjuju 6300 a verat to isto nudi za 1700... umesto da otvore cvoriste ovde, u srcu Vojvodine, oni iznajmljuju link...
Stoka...

Da ne napominjem da naplacjuju 50 MB hostinga 850 din MESECNO a otvaranje co.yu domena jednokratno - 400 din!!!!!!

Anak1n
13.12.2005, 3:36
Sta ova jede kad je tako pametna da probam i ja...zamisli glupo je da je jos neko tu (ne tim recima al tako sam ja shvatio)....naravno da je glupo jer ne bi mogli da deru narod sa cenama...c c c c Albanio zemljo obecana....

vladale
13.12.2005, 13:46
Odem ja neki dan da se raspitam, i meni ce direktorica (koja btw pojma nema sa zivotom) "ne znam kad ce biti flat rate, cekamo na verat..."
JA: Pa to moze da bude za 6 meseci??!
ONA: Pa... teoretski da... uplati ti sad ovaj obican paket I TELEVIZIJU (to je uslov) pa kad bude flat, prebacicemo te...
JA:Ali ja prvo hocu da uvedem net, TV mi ne treba...
ONA: Ne moze! Mora oba... Inace, u tvojoj zgradi jos nema mogucnosti za kablovsku, moramo prvo da sprovedemo vertikalu...

Oni su ovde u pravu. Ovo u celoj zemlji vazi. Mislim, ko bi ti dao kablovski internet bez TV-a?! Teoretski ne moze.

Ninoslav
14.12.2005, 0:15
Sta ova jede kad je tako pametna da probam i ja...zamisli glupo je da je jos neko tu (ne tim recima al tako sam ja shvatio)....naravno da je glupo jer ne bi mogli da deru narod sa cenama...c c c c Albanio zemljo obecana....

Hm, dobro si shvatio, ona je BAS tako rekla, tim recima... "glupo je da pored nasih bandera stoje druge..." iako to nisu NJIHOVE nego su od Elektrovojvodine!!!