Prikaži potpunu verziju : [Symbian] Igre za Nokia 5800 XpresMusic
Naslov vam kaze sve trebaju mi igre za gorepomenuti telefon.Svaka pomoc je dobrodosla.Unapred hvala. :)
Nikola16789
10.9.2009, 3:19
http://nokia5800.net/forum/forum/nokia-5800-games
Meni su gameloft-ove igre najjace
Igram Block Breaker Delux 2, Platinum Solitare, Platinum Sudoku. Pored toga ekstra igra koja koristi accelerometer je Resco Bubbles ;)
Potrazi ih po netu ;)
Od svih igara koje si postavio,presho sam nitro street racing,FC2 i Moto GP.Ali nijedna od svih tih igara ne svidja mi se tako kao shto je ova.Dodge This mnogo zarazna igra,a fora je u tome da izbegavate meteore(ili shta li su)shto duze.Moj skromni rekord je za sada trideset i dve sekunde.Bice bolje.
Pokushajte samo da je igrate jednom.;)
A moze li mi neko reci odakle jos mogu da se skinu igrice osim sa Ovi? Sa ovi mi sve igrice rade bez problema,a kad skidam sa nekih drugih sajtova (najvise mobile9.com) 90% igrica mi ne rade :( Lepo pise da je za 5800XP a nece da je pokrene ni slucajno. .. Pa ako neko zna koji sajt je proveren. . . Moze i na PM. Hvala unapred ljudima dobre volje. . . :D
Skini emulatora za C64,Amigu,NES,Genesis,Genesis2 itd...Ima kolko os. Inace TS igrica imas na ngage
NjegovaWisost
8.4.2010, 7:31
Skini emulatora za C64,Amigu,NES,Genesis,Genesis2 itd...Ima kolko os. Inace TS igrica imas na ngage
5800 nema fizičkih dugmadi tako da su bzv emulatori...
Real football manager 2010 :D
U nivou 2008 ostvarenja.
Airport :D Najjača igra, sa olovčicom, dolaze ti avioni ti da im iscrtaš put do sletanja.
Sky Force reloaded - nešta na foru Space invadersa, samo mnoooogoo grafički bolje odrađena
ASquadron - odlična 3D simulacija aviona, koristi se akcelometar za upravaljanje, odličan multiplayer
Misliš? E da sine ti znaš kako ja na N97 roko bez tastature NES emulator..One patkice,samo ubadaš..
Ljudi neka mi neko kaze gde da skinem i kako da instaliram Quake 2 za 5800 ili 5228 !skinuo sam dosta igara ali tu nemogu !hitno
Borko Motorko
14.12.2010, 14:43
Moj telefon je 90% slican 5800XM ali jel moguce igrati tennis, i koje su igre najbolje za tacskrin....
NjegovaWisost
29.12.2010, 4:58
Ljudi neka mi neko kaze gde da skinem i kako da instaliram Quake 2 za 5800 ili 5228 !skinuo sam dosta igara ali tu nemogu !hitno
Treba ti emulator za ne znam ti ja šta. samo nisam siguran kako će to da izgleda na 5800, na N97 OK jer ima fizičku tastaturu.
Moj telefon je 90% slican 5800XM ali jel moguce igrati tennis, i koje su igre najbolje za tacskrin....
Koji je taj koji je 90% sličan?
Borko Motorko
30.12.2010, 0:19
Posle vise od nedelju dana eto prve poruke u ovoj temi :tapsh::tapsh:
A imam nokiju x6 :)
vBulletin® v3.8.7, Copyright ©2000-2025, vBulletin Solutions, Inc.