Prikaži potpunu verziju : Gde da skinem drajvere za ATI Radeon x3600 series?
Ovako,imam jednu igricu i kada treba da je otvorim kaze Fatal error:Couldn't load vid_d3d9...Predpostavljam da je sbog drajvera za grafaju...Imam Ati Radeon x3600 series i nigde ne mogu da nadjem najnovije drajvere za graficku... Neka mi neko da link gde mogu da skinem drajvere...
skini sa sajta www.filehippo.com , dx9 mart i skini sa ATI sajta 9.6 drajvere
Jednostavno skinesh najnovije drajvere sa ATI sajta, za tvoj sistem, skini ceo Catalyst Suite...
http://game.amd.com/us-en/drivers_catalyst.aspx
@Nikola - shto bi skidao 9.6 kad i 9.8 podrzhavaju iste kartice? :icon_scra
Inache treba i DX9 najnoviji, ali to vid_d3d9 mi najvishe lichi na problem u samoj igri. Mada, nisam siguran.
ma promasio sam broj ( idi bre al ga smoris :cool:)
Pa isti djavo sigurno mu nece nista bolje biti sa 9.8
Zavisi od igre, u nekima je razlika i do 30% :a_bleh:. Inache, ima nekih bagova u Win7 sa 9.6 i 9.7, izgleda da su ovi noviji ispravili to...
Jednostavno skinesh najnovije drajvere sa ATI sajta, za tvoj sistem, skini ceo Catalyst Suite...
http://game.amd.com/us-en/drivers_catalyst.aspx
@Nikola - shto bi skidao 9.6 kad i 9.8 podrzhavaju iste kartice? :icon_scra
Inache treba i DX9 najnoviji, ali to vid_d3d9 mi najvishe lichi na problem u samoj igri. Mada, nisam siguran.
Nije do igre jer kod druga radi savrseno... Inace xvala
koja igra je u pitanju???
probaj reinstall,repair ili da pokrenes u comatibility modu za neki drugi win
Igrica je Heroes of newerth...Verujem da znate sta je dota.Ova igra je kao dota i igra se online...A mozes li da mi pojasnis kako da je pokrenem u comatibility modu???
Igrica je Heroes of newerth...Verujem da znate sta je dota.Ova igra je kao dota i igra se online...A mozes li da mi pojasnis kako da je pokrenem u comatibility modu???
ides desni klik na ikonicu pa properties i tu nadjes compatibility mode i tu onda stikliras run this program in compatibility mode for i izaberes neki stariji win...Ako imas vistu probaj XP,a ako je igra stara dosta probaj win2000 il 98
ako to nece onda uradi sta ti malopre rekose ,skini najnovije drajvere i DX9
Ma nece da radi ni u compatibility modu ni sa najnovijim DirectX-om ni sa Najnovijim drajverom (9.8)....Stvarno ne razumem u cemu bi mogao da bude problem...Nije ni do konfiguracije a ni do instalacije...Molim vas predlosite nesto jako mi se igra igrica....
P.S: Igrica je novija....
vBulletin® v3.8.7, Copyright ©2000-2025, vBulletin Solutions, Inc.