PDA

Prikaži potpunu verziju : Neće da sluša

NISAM NESTO SMART
28.8.2009, 14:26
E ovako napravio sam program koji kad pritisnete button1.
izbaci veoma puno msgBox i baguje system i ne mozete da izadjete iz njega.
jedino da restartujete komp ili preko Task Manager:)
ali evo sad problema nazvao sam program smss.exe i kad pokusam da ga iskljucim sa task manger nece jel pise da smss.exe ne mogu preko task manager-a
Pa nek neko pomogne jel bio bi red da znam da deaktiviram svoj program:D

Mickie
28.8.2009, 14:29
Pa zar ti nije to cilj? Napravio si virus zar ne?:opanachke

U task menadzeru, idi na programs tab, nadji tvoj program, pa klikni desni klik a zatim "Go To Processes" u padajucem meniju. Tu ubij proces, i to je to. Ako nece, onda si napravio frankestajna:kreza:.

NISAM NESTO SMART
28.8.2009, 15:27
e hvala ubio sam ga:).sad moram da ga napravim jos malo boljim

irreal
28.8.2009, 15:28
naravno da nece, kad ga nazoves smss.exe windows misli da je deo sistema -_-

a iskreno, sta ce ti takav program ?
da nekome bagujes racunar, vauuu, bravo, kada polazis u drugi razred osnovne ?

NISAM NESTO SMART
28.8.2009, 15:37
He,he ironije ja polazim u 2 razred srednje.Pa dobro to je jedan od onix programa s kojim zezate drugove,ulozio sam citavih 15 min za njega.

P.S. Od tebe sam cuo za smss.exe i kucao sam na google i kazu da i neki virusi se tako prikrivaju

Geomaster
5.9.2009, 20:27
naravno da nece, kad ga nazoves smss.exe windows misli da je deo sistema -_-

a iskreno, sta ce ti takav program ?
da nekome bagujes racunar, vauuu, bravo, kada polazis u drugi razred osnovne ?
Ja takve programe koristim kod onih idiJota tipa - "Ja sve znam, ja sam ultimativni guru za kompove, ti si glup, ti ne znaš ništa" itd. - da samo vidiš kako se ućute. A čak sam i 4 razreda stariji :D

Dreamfall
8.9.2009, 5:27
Ja sam napravio kalkulator koji postavlja zadatak(koji nema resenje) i kada neko unese svoje resenje (naravno netacno :D ) program odvede lika do slike na photobucket gde pise:''bravo ispao si idiot,zasto li sam sumnjao u tebe'' :rofl:
i onda sam naglo prekinuo sa programiranjem i okrenuo se grafickom dizajnu...mozda je to bila dobra odluka ,a mozda i nije :icon_scra

doctor
8.9.2009, 22:57
kada smo kod pravljenja ovakvih programa pisem nekog trojanca folks, (ne za ilegalne radnje ofc samo se ucim :D ) pa me zanima gde mogu da nadjem na netu neke zanimljive stvari (jer ovo u stvari nece biti trojanac), kako u vb6 zatvoriti random prozor, iskljuciti pozadinu i tako to... u prevodu program annoyer koji radi preko neta :D
p.s. ako hoce neko ko radi u vb6 da se prikljuci...tu sam :)

Geomaster
8.9.2009, 23:07
(ne za ilegalne radnje ofc samo se ucim :D )
Ma ne, ne sumnjamo mi u tebe.
u prevodu program annoyer koji radi preko neta :D
Nisu to ilegalne radnje. :dedica:

Inače, www.planet-source-code.com ima mnogo primera u VB6.

NISAM NESTO SMART
9.9.2009, 19:53
I ja kao doctor hteo bih da napravim par annoyer programa ali ja koristim Visualbasic 08, da li ce to da prestavja neki problem posto sam citao neke postove na forumu i potpuno su me zbunili u vezi toga

Geomaster
9.9.2009, 19:58
Pa da bi radili treba ciljni kompjuter da ima .NET Framework 2.0 (ako dobro podesiš). A i nije VB08 (aka. 2005) baš za to, iako bi trebalo da može...

NISAM NESTO SMART
9.9.2009, 20:08
Pa da li je velika razlika izmedju Vb6 i Vb8 ili bi mogao da predjem na Vb 6 bez ponovnog ucenja osnova:eek:

Andross
9.9.2009, 21:42
Probaj pa ces videti.

irreal
10.9.2009, 10:11
Pa da bi radili treba ciljni kompjuter da ima .NET Framework 2.0 (ako dobro podesiš). A i nije VB08 (aka. 2005) baš za to, iako bi trebalo da može...

neces mi verovati ali ni vb6 nije "bas za to" ako pricamo o annoyerima.

i cemu vise ta opsesija sa smaranjem drugih ljudi i otvorena podrska koju takve ideje dobijaju ovde ?

doctor
10.9.2009, 11:25
neces mi verovati ali ni vb6 nije "bas za to" ako pricamo o annoyerima.

i cemu vise ta opsesija sa smaranjem drugih ljudi i otvorena podrska koju takve ideje dobijaju ovde ?

VB6 je sve u svemu bolja solucija za annoyere (i torojance, hehe) mada ih npr Avast 'ladno pokupi kao Trojan[generic], evo i Geomasterov "Bomb" je upecan od strane Avasta, kako ne znam, ali eto :)

Zamisli facu prijatelja kome iskacu poruke tipa "Opsednuti ste", zatvaraju mu se prozori i mis mu ludi po ekranu, i prikazuju se male slike djavolcica sa alpha blendingom na 30 po ekranu :D Eto, zabava, ali i ucenje, jer to moze da preraste u nesto daleko ozbiljnije uz to znanje kasnije. Mozda cak i ilegalno :dzavo::nov_explo :a_whistli :D:D:D
Planet source code ima primera, kao i uvek, mada se nikad ne setim tog mesta :D

Pa da li je velika razlika izmedju Vb6 i Vb8 ili bi mogao da predjem na Vb 6 bez ponovnog ucenja osnova:eek:

Osnove su iste za sve programske jezike samo treba da se prilagodis promenama u sintaksi, sto u zavisnosti od sposobnosti mozes da obavis za nedelju do mesec dana.

Geomaster
10.9.2009, 13:08
Ja sam napravio jedan annoyer program i to Bomb koji sam okačio ovde na forum (što verovatno nisam trebao da uradim). Jedna je stvar napraviti program koji uradi nešto tipa restartuje komp, izbaci puno message boxova ali kada ga ubiješ i obrišeš - gotovo, nema ga više, a druga stvar napraviti program koji prisluškuje žrtvu i radi "preko neta", a autoru šalje informacije o tome šta žrtva radi i svakodnevno se ponaša kao annoyer. Po meni, to je stvarno neumesno, zato što se zaviruje u nečiju privatnost, ometa se nečiji rad itd.

MG-RAY
10.9.2009, 14:16
Ja sam napravio jedan annoyer program i to Bomb koji sam okačio ovde na forum (što verovatno nisam trebao da uradim). Jedna je stvar napraviti program koji uradi nešto tipa restartuje komp, izbaci puno message boxova ali kada ga ubiješ i obrišeš - gotovo, nema ga više, a druga stvar napraviti program koji prisluškuje žrtvu i radi "preko neta", a autoru šalje informacije o tome šta žrtva radi i svakodnevno se ponaša kao annoyer. Po meni, to je stvarno neumesno, zato što se zaviruje u nečiju privatnost, ometa se nečiji rad itd.

I, koliko se secam, to je bio jedan od zadataka na Programming Challenges... A dosta nas ga je radilo... :D

Geomaster
10.9.2009, 14:38
I, koliko se secam, to je bio jedan od zadataka na Programming Challenges... A dosta nas ga je radilo... :DA ja :dzavo: sam ga postavio.. Mada naravno, niko nije napravio da se program može koristiti u te svrhe (nije sakrivan nikako, štaviše na drugom kompu se videlo prozorče) :)

NISAM NESTO SMART
13.9.2009, 23:38
Slazem se sa Geomaster-om mora da se pazi da se malo ne pretera u sali posto nije zabavno ako nekom ubacite pravi virus pa ga posmatrate ili mu pokvarite komp.Ali posto sam ponovo poceo da cackam c++ primetio sam da je neuporedivo lakse napraviti te annoyer programe,npr.samo blokirate mis i tast.:dzavo: