Prijavljivanje

Prikaži potpunu verziju : Sejtanov ratnik

barjaktar
5.5.2006, 1:19
Da li je neko gledao ovaj film?
Kod nas ga jos nema, a niko ga i ne spominje, pa me zanima, da li je to stvarno ono za sta se izdaje da jeste (prvi srpski fantasticni film, ekstra efekti, gomila akcije i zabave...) ili samo jos jedna na brzinu skarabudzena domaca glupost...

Boza
5.5.2006, 3:28
Kada sam odgledao neke insert, PAO SAM NA DooPE!!!:nov_explo

Nadam se da (kao sto to obicno biva:icon_evil ) u tim insertima nije i jedino sto valja u celom filmu!

Eni
5.5.2006, 4:12
Nisam gledao ali sam cuo od nekih likova iz BGD da je sramota totalna.... :mad:

Mario Pavićević
5.5.2006, 12:25
Ima i suprotnih misljenja moj burazer kaze da je odlican:) mesavina horora,fantastike i komedije a sve snimljeno kamerom koju su koristili za snimanje LOTR 1.

Magneto
5.5.2006, 13:44
Bilo kako bilo, dobro je da je i naša kinematografija počela masovnije da koristi napredne tenologije vizuelnih efekata i kamera. Da bar izađemo malo iz neslavnog proseka po pitanju tehničko-tehnoloških karakteristika naših filmova.

zleetherius
5.5.2006, 21:07
ya sam gledao film i ovo su moji utisci. film reklamiraju kao epsku fantastiku a nije ni e od epske. film je komedija, i parodija na strane ef i sf filmove [i svaka im cast na tome]. efekti nisu loshi [pogotovo kad poredimo sa ostalim domacim filmovima koji ih ni nemaju], gluma prosecna [djomla je najjaci lik :)]. film kao komediju vredi gledati. neke scene su legendarne i ja sam se valjao od smeha. svakako pogledati. po meni najbolji domaci film koji je izashao posle lepa sela lepo gore!

barjaktar
7.5.2006, 12:23
najbolji domaci film koji je izashao posle lepa sela lepo gore!

Za Lepa sela lepo gore si u pravu, svakako najbolji domaci film svih vremena. Da je snimljen na engleskom govornom podrucju sa njihovim glumcima, rasturio bi i jastreba i apokalipsu i Rajana i sve... Nadam se da si u pravu i za Sejtanovog ratnika, jedva cekam da ga pogledam!