Prikaži potpunu verziju : Sejtanov ratnik
Da li je neko gledao ovaj film?
Kod nas ga jos nema, a niko ga i ne spominje, pa me zanima, da li je to stvarno ono za sta se izdaje da jeste (prvi srpski fantasticni film, ekstra efekti, gomila akcije i zabave...) ili samo jos jedna na brzinu skarabudzena domaca glupost...
Kada sam odgledao neke insert, PAO SAM NA DooPE!!!:nov_explo
Nadam se da (kao sto to obicno biva:icon_evil ) u tim insertima nije i jedino sto valja u celom filmu!
Nisam gledao ali sam cuo od nekih likova iz BGD da je sramota totalna.... :mad:
Mario Pavićević
5.5.2006, 12:25
Ima i suprotnih misljenja moj burazer kaze da je odlican:) mesavina horora,fantastike i komedije a sve snimljeno kamerom koju su koristili za snimanje LOTR 1.
Bilo kako bilo, dobro je da je i naša kinematografija počela masovnije da koristi napredne tenologije vizuelnih efekata i kamera. Da bar izađemo malo iz neslavnog proseka po pitanju tehničko-tehnoloških karakteristika naših filmova.
zleetherius
5.5.2006, 21:07
ya sam gledao film i ovo su moji utisci. film reklamiraju kao epsku fantastiku a nije ni e od epske. film je komedija, i parodija na strane ef i sf filmove [i svaka im cast na tome]. efekti nisu loshi [pogotovo kad poredimo sa ostalim domacim filmovima koji ih ni nemaju], gluma prosecna [djomla je najjaci lik :)]. film kao komediju vredi gledati. neke scene su legendarne i ja sam se valjao od smeha. svakako pogledati. po meni najbolji domaci film koji je izashao posle lepa sela lepo gore!
najbolji domaci film koji je izashao posle lepa sela lepo gore!
Za Lepa sela lepo gore si u pravu, svakako najbolji domaci film svih vremena. Da je snimljen na engleskom govornom podrucju sa njihovim glumcima, rasturio bi i jastreba i apokalipsu i Rajana i sve... Nadam se da si u pravu i za Sejtanovog ratnika, jedva cekam da ga pogledam!
vBulletin® v3.8.7, Copyright ©2000-2025, vBulletin Solutions, Inc.