PDA

Prikaži potpunu verziju : muka oko kupovine mp3 Plejera


Danijela
4.5.2006, 12:42
imam nedoumicu :o oko izbora :qliranje: mp3 plejera. Posto vec imam memorijske kartice, da li je pametan izbor da kupim mp3 msi mega stick 538? Ne znam kakav je, ali lici mi da je neki krs :dedica:!? Da li zna neko da mi preporuci bolji, ili slican mp3 kojem se moze nadograditi memorija, a da nije jako skup? :confused:

Magneto
4.5.2006, 15:57
Postoje određeni modeli još nekih proizvođača MP3 plejera koji mogu da koriste memorijske kartice, nisu preterano kvalitetni ali se, i pored toga, jako retko nalaze kod nas. Mercury, na primer. Pametnije ti je da uzmeš klasičan MP3 plejer sa većim kapacitetom, a kartice eventualno iskoristiš negde gde su potrebnije ili možeš da ih prodaš na kraju krajeva. No, da bi dobila konkretnu preporuku, najpre napiši koliko tačno novca si spremna da izdvojiš za ovaj trošak.

tatjana
25.5.2006, 0:41
interesuje me koja je cena mp3 player-a i koja marka je dobra, a da nije skupa

Magneto
25.5.2006, 11:49
interesuje me koja je cena mp3 player-a i koja marka je dobra, a da nije skupa
Postoji široka lepeza zaista dobrih proizvođača, reci koliko si novca spremna da izdvojiš i navešću ti konkretne modele koji su najbolji izbor za taj novac. BTW, ko je sad ko, ovaj, otkud sad Tatjana, a Danijela gde li je? :)

chele
2.6.2006, 17:57
Drzi se dalje od MegaSick-a i ostatka MSI ponude... nije to to, a izrada i sam zvuk su krsh potpuni, chak sam imao prilike da na nekoliko strana chujem i da su prilichno skloni kvarenju (neprovereno iz prve ruke, ogradjujem se od istinitosti)... isto vazi i za XWave shtapice... sve zavisi koliko novca zelish da ulozish, naravno, spram toga i kvalitet... moja preporuka - Creative ZEN (u bilo kojoj varijanti) ili naravno iPod (sve sem shuffle modela), mada je on preskup...