PDA

Prikaži potpunu verziju : CDV me ne voli


Shlaymara
3.5.2006, 22:30
Prica ide ovako:

Pre par meseci nabavio sam Blitzkrieg2(na 4 cd-a),instalirao i nije hteo da radi(Starforce).Normalno ga aninstalirao i to je to.
Pre nedelju dana nabavio sam Blitz2 na dvd-u i reko ajde da pokusam ponovo.Ubacim diski i jako lose ga cita(LG dvd citac),stavim ga u dvd-rw pionir - ista prica.Pod jako lose mislim kopiranje 200 kbytes/s. Mislio sam da je ili los disk ili lose narezano.Napravio sam imidz pomocu nera(pravljenje imidza je trajalo
rekordnih 3 sata), i kad sam pokrenuo instalaciju ista prica,jako sporo.Posto sam fan Blitzkriega, sacekao sam jos dodatnih 3 sata za instalaciju i igra je radila normalno.
Pre neki dan sam nabavio igru Ubersoldier, pokrecem instalaciju kad ono ista prica kao i sa blitzkriegom!!!Sporo cita disk.Onda sam primetio da je izdavac CDV, isti kao i za blitzkrieg.Odmah sam probao oba diska na drugom kompu i rade normalno.wtf.
zasto na mom kompu nece da rade CDV-ova izdanja?Pretpostavljam da moze nesto da se izbrise iz registra,ali nemam iskustva sa tim.Recimo ukucam regedit i sta onda,sta da brisem,sve sto ima veze sa CDV ili nesto trece?

Eni
4.5.2006, 4:03
Probaj da kupis original, pa ces da vidis kako te CDV voli... :dedica:
Ma sta voli, obozava :rofl:

Shlaymara
4.5.2006, 9:43
Pa recimo da imam orginal samo sam pogresno ukucao serial:D
Brisao sam iz registra ono sto sam mislio da ima veze sa CDV-om ali ista prica.

Eni
4.5.2006, 15:54
Nema registry veze sa tim... džabe čačkaš mečku...

Shlaymara
4.5.2006, 17:59
Pa sta onda ima veze s tim?:confused:

BigBadVuk
4.5.2006, 23:19
STARFORCE duhovi i bauci...:dzavo: :rofl:
Pozovi lokalnog popu da ti okadi mašinu...možda pomogne:rofl:


Šalu na stranu...Ako ti posle svog cimanja od 6 sati radi sve onda je valjda i ok..nemoj da ga deinstaliraš pa eto..teraj a ako neradi onda (pod uslovom da je original) možda moš da uhvatiš njihovu tehničku podršku za revere i da ih treseš(virtuelno) o zdi dok ti ne pomognu...Ili da formatiraš sve pa ajd Jovo nanovo..A ako nije original onda si i sam pogodio šta je...STARFORCE te zeza...kanda:icon_scra

phoenix[illusion]
4.5.2006, 23:38
Isti problem je bio mom rodjaku sa SW:Empire at War(SecurROM 7). Sporo je citao image file, dok je meni isao sasvim normalno. Prebacio sam mu na komp(image) i posle toga je sve radilo normalno.

Shlaymara
5.5.2006, 10:02
Za blitzkrieg sam imao zivaca da cekam 3 sata(mada ne moze ni da prismrdi blitzkriegu kecu) a za Ubresoldiera bas i nemam(ne znam da li se isplati).
A ako je samo do starforca, zasto mi ubisoftove(takodje koriste starforce) igre rade?sa njima nisam imao nikakvih problema.
Probacu na drugom kompu napraviti imidz pa da vidim sta ce biti.

BigBadVuk
6.5.2006, 14:10
Patience young padavan...Mey the Force be with you :aplauz: :rofl:



BTW ako uspeš reci da znamo šta je bilo...Mada je Ubi najavio da će ubuduće da izbegava STARFORCE nikad se ne zna....

ACHTUNG
6.5.2006, 14:55
Nadji bolju zamenu za fajlove na internetu,ako se razumemo.Starforce je najjaca zastita danas.Ona instalira jedna virtuelni uredjaj i zato ti posle instalacije trazi restart.Svako deinstaliranje toga dovodi do reinstalacije cele igrice.Trazi bolji "patch",sta da ti kazem.

JANISKO
10.5.2006, 13:59
daj malo vise novca za orginal i nema problema.:D

Wolverine
10.5.2006, 14:23
Patience young padavan...Mey the Force be with you :aplauz: :rofl:



BTW ako uspeš reci da znamo šta je bilo...Mada je Ubi najavio da će ubuduće da izbegava STARFORCE nikad se ne zna....
May the force be with you! Citaj recnik korisno stivo