PDA

Prikaži potpunu verziju : PrePaid kod PTT kablovskog interneta

AstroDule
2.5.2006, 13:08
Da li neko koristi PrePaid PTT kablovski internet.
Ja ga koristim , ali cesto imam problema sa konekcijom. Moram da uradim repair LAN-a da bi se ponovo konektovao, mada mi i to u poslednje vreme ne pomaz!
Da li jos neko ima isti problem?

ps Zivim na NBG (Fontana)

stribog
2.5.2006, 15:10
Gde si, komsijo i sapatnice?:kreza: :D Ista stvar: ponekad mi se desi da moram da repair LAN, a ponekad se protok strasno uspori, posebno kad skidam vece fajlove, 40MB+.Obe stvari se desavaju samo u vecernjim satima, posle 22h, ne cesce od par puta mesecno.Pretpostavljam da imas isti modem kao i ja, onaj mali crni Thomson.Mislio sam da je stvar do njega, ali nije.Zvao sam njihovu tech support, ali nisu znali nista da mi kazu.

AstroDule
2.5.2006, 19:04
Imam Thomson-a TCM420. Na pocetku pre par meseci nisam imao problema. Par puta mesecno nije hteo bez repair LAN-a.
Medjutim u poslednje vreme ne prodje dan a da se ne mogu konektovati. Cackao sam po podesavanjima i LAN-a i konekcije i izgleda da ne zavisi ni od cega. Nekad hoce, nekad nece!
Zeleo bih da mi neko objasni zasto se to desava.

Pozdrav za komsiju sapatnika!

stribog
3.5.2006, 1:11
Isti modem.meni se, doduse, desavalo da Firefox nece da se konektuje, a Explorer hoce.Sva podesavanja u Zonealarmu su kako treba.Insalah.:confused: