Prikaži potpunu verziju : PrePaid kod PTT kablovskog interneta
Da li neko koristi PrePaid PTT kablovski internet.
Ja ga koristim , ali cesto imam problema sa konekcijom. Moram da uradim repair LAN-a da bi se ponovo konektovao, mada mi i to u poslednje vreme ne pomaz!
Da li jos neko ima isti problem?
ps Zivim na NBG (Fontana)
Gde si, komsijo i sapatnice?:kreza: :D Ista stvar: ponekad mi se desi da moram da repair LAN, a ponekad se protok strasno uspori, posebno kad skidam vece fajlove, 40MB+.Obe stvari se desavaju samo u vecernjim satima, posle 22h, ne cesce od par puta mesecno.Pretpostavljam da imas isti modem kao i ja, onaj mali crni Thomson.Mislio sam da je stvar do njega, ali nije.Zvao sam njihovu tech support, ali nisu znali nista da mi kazu.
Imam Thomson-a TCM420. Na pocetku pre par meseci nisam imao problema. Par puta mesecno nije hteo bez repair LAN-a.
Medjutim u poslednje vreme ne prodje dan a da se ne mogu konektovati. Cackao sam po podesavanjima i LAN-a i konekcije i izgleda da ne zavisi ni od cega. Nekad hoce, nekad nece!
Zeleo bih da mi neko objasni zasto se to desava.
Pozdrav za komsiju sapatnika!
Isti modem.meni se, doduse, desavalo da Firefox nece da se konektuje, a Explorer hoce.Sva podesavanja u Zonealarmu su kako treba.Insalah.:confused:
vBulletin® v3.8.7, Copyright ©2000-2025, vBulletin Solutions, Inc.