PDA

Prikaži potpunu verziju : Ulepšavanje glasa

saleSK
6.8.2009, 10:51
Ne pevam nesto lose ali ni dobro,kako mogu da obradim moj zvuk da bolje zvucim!!!Koji program?Kako???

Mickie
6.8.2009, 13:06
Ja cenim da ti nemas vise od 5 godina. Evo ti jedan super program http://ardour.org/download

Al neznam jel ima Windows verzija. Tough luck

PS: Evo ti ovaj ima za Windows, ali njega nisam probao pa neznam kakav je. http://traverso-daw.org/windows.html

DonCorleone91
6.8.2009, 16:18
Ae baci glas na net pa ja da se malo poigram sa njime :)

Zoranb007
7.8.2009, 0:32
Ne pevam nesto lose ali ni dobro,kako mogu da obradim moj zvuk da bolje zvucim!!!Koji program?Kako???
Naravno mozes da se igras ton majstora, nije zabranjeno:opanachke
ali ako za ozbiljno hoces da obradis snimak tvog glasa, e onda ti treba zanat:icon_scra
Iznajmis studio sa tonmajstorom, platis i resen problem:a_whistli

DonCorleone91
7.8.2009, 0:47
Ne znam kakav je taj Waves bundle ali znam da ima jedna isto mnogo dobra stvarcica za "stimovanje" glasa a zove se melodyne. Moze da radio samostalno, amoze i kao vst (melodyne bridge-a). Onda da bi dobio jos vecu ozbiljnost tome sto radis treba da glas frekventno sredis, odnosno da ga napravis da sto lepse zvuci, za pocetak iseces sve ispod 200Hz posto ispod nema niceg (sem ako nisi bass :D ). Onda sledeca stvarcica ti je kopresor. Sa njim treba da ispeglas glas da mu bude sto manji volumen ali ne i da preteras. Onda sledeca stvar ti je neki reverb da da prostor glasu itditd :) Naravno ovo je sve ako oces sto ozbiljnije da sredis i naravno kao sto je zoran rekao moraju malo ozbiljniji programi da se koriste :)

Zoranb007
7.8.2009, 0:58
Waves je paket sa dosta pluginova, ali to je ipak za bolje poznavaoce, a ne za pocetnike, kao sto je (kako je sebe opisao) polupevac...:ciao:

DonCorleone91
7.8.2009, 1:05
aa :) koji sam boot ispao :) Mislio sam da je neki zaseban program. Mislim da je kompletniji waves mercury ;)

Zoranb007
7.8.2009, 1:19
aa :) koji sam boot ispao :) Mislio sam da je neki zaseban program. Mislim da je kompletniji waves mercury ;)
Ima i Mercury i SSL chanel plugin i svasta..., samo razmisljam, kako ce pevac da se snadje u svemu ovome, ako nema bar neko iskustvo:icon_scra
P.S. Poslao sam "pevacu" malu pomoc na PP, mogu vam reci da ga je Micki dobro procenio, nema vise od 5godina:bibidu:

saleSK
8.8.2009, 22:55
Hvala vam na svim odgovorima a Zoranb007 korisniku bih se izvinuo zbog greska koju sam mu posla privatnom porukom.SORRY

ivanza
9.8.2009, 22:06
Nadam se da mi neko nece zameriti ali ime ove teme me je podsetilo na onaj nas crtani film u South Park fazonu kada zezaju Grand show.:rofl:

Konkretno me je podsetilo na scenu kada je Sejo Kalac poceo da muce u mikrofon, i kada je Boban Zdravkovic okretao dugme za ulepsavanje glasa, Sejov glas je sve vise i vise poceo da lici na glas koji stvarno ima.:rofl:

doctor
10.8.2009, 1:15
Nadam se da mi neko nece zameriti ali ime ove teme me je podsetilo na onaj nas crtani film u South Park fazonu kada zezaju Grand show.:rofl:

Konkretno me je podsetilo na scenu kada je Sejo Kalac poceo da muce u mikrofon, i kada je Boban Zdravkovic okretao dugme za ulepsavanje glasa, Sejov glas je sve vise i vise poceo da lici na glas koji stvarno ima.:rofl:

Jet Set - najjaci je :D

Ljudi, jel postoji neki plugin za FL studio koji radi ovaj posao?

saleSK
13.8.2009, 16:32
Sve sam instalirao ali ne znam ni jedan kako se koristi!!! :n-cc2:

DonCorleone91
13.8.2009, 19:38
Pa logicno. Niko se nije naucen rodio!

LoneWolf
13.8.2009, 19:56

Vocoder radi sve.

Zoranb007
14.8.2009, 2:27
Hvala vam na svim odgovorima a Zoranb007 korisniku bih se izvinuo zbog greska koju sam mu posla privatnom porukom.SORRY
Izvinjenje prihvaceno, sledeci put se ne zaleci sa drskim komentarima na PP onome ko ti pomaze:dedica:

Sve sam instalirao ali ne znam ni jedan kako se koristi!!! :n-cc2:

Napisi spisak sta si sve instalirao i koje verzije, pa da ti pomognemo:dedica:

uros@3D
14.8.2009, 12:46

Antares AutoTune :D Koriste ga svi od Jelene Karleuse do Akona. ;)

saleSK
20.8.2009, 9:44
Antares AutoTune :D Koriste ga svi od Jelene Karleuse do Akona. ;)

Da li ima neki Tutorial za ovaj program,pa da znam,da ga download-ujem...

speedy323
20.8.2009, 12:14
Da li ima neki Tutorial za ovaj program,pa da znam,da ga download-ujem...
vidi ovo http://www.youtube.com/results?search_query=antares+autotune+tutorial&search_type=&aq=0&oq=antares+autotune+

saleSK
20.8.2009, 15:24
Izvinjenje prihvaceno, sledeci put se ne zaleci sa drskim komentarima na PP onome ko ti pomaze:dedica:

Napisi spisak sta si sve instalirao i koje verzije, pa da ti pomognemo:dedica:

Onaj sto si mi napisao PP,ja ne znam da ga instaliram,nece!!!Ima puno .zip fileovo i svako .zip file ima .r00 ili .r01..........Mnogo je tesko za install,a i da instaliram proghram kako da ulepsam glas,da okrecem one kruzice sve dok ne vidim promenu....:icon_scra

Zoranb007
14.9.2009, 0:57
Onaj sto si mi napisao PP,ja ne znam da ga instaliram,nece!!!Ima puno .zip fileovo i svako .zip file ima .r00 ili .r01..........Mnogo je tesko za install,a i da instaliram proghram kako da ulepsam glas,da okrecem one kruzice sve dok ne vidim promenu....:icon_scra
Pa vidi moras malo da se potrudis, nepostoji nikakvo super dugme... koje pritisnes a ono ti procita misli pa uradi prosesiranje glasa, mogucnosti su ogromne, prvo savladaj dugmice, tako sto ces da ih vrtis do besvesti dok ne zapamtis i necujes cemu sta sluzi, pa tek onda okreni dugme koje ti treba, u zavisnosti sta dodajes ili oduzimas glasu, ili procitaj Helpove, u njima ti sve lepo pise, ili na kraju krajeva, posalji mi na pp full WAV ili AIFF snimak da ti sredim, ali samo jednom, to cu da te castim:nov_guita
Otpakuj tako sto ces kliknuti desnim misem na r00 i otpakuj, ako posle otpakivanja ima jos, ti opet otpakuj, i tako sve dok ti ne istrci EXE za instaliranje, imas i uputstvo za install

Uors Vukajlovic
1.10.2009, 21:43
hocu da obradim swoj glas...nasao sam program koji mi treba....kako da ga koristim????

DonCorleone91
1.10.2009, 21:50
hocu da obradim swoj glas...nasao sam program koji mi treba....kako da ga koristim????

Kad bi rekao koji si program nasao mozda bi ti i pomogao, ovako ti niko ne moze pomoci. Prvo kreni od citanja help-a programa :)