Prikaži potpunu verziju : Nova cena SMIN-a
Zna li neko kolko` sad kosta smin posle novog poskupljenja ???
Sada je duplo skuplje tarifiranje SMIN dial-upa, s obzirom da se obračunava kao i običan telefonski poziv u lokalnom mestu. Dakle, umesto dosadašnjeg otkucavanja impulsa na 2 minuta u jakom, odnosno 4 minuta u slabom saobraćaju, sada je to period od jednog i 2 minuta. Impuls košta približno 0,37 dinara sa PDV-om.
A od kada to?
Mislim, da li ću proći duplo jeftinije za ovih 300 MB što sam vuko sa neta
Zavisi kad si "povukao" tih 300mb...:paranoia: Koliko ja znam, to je od 1.5. tj od juče... Sve je duplo skuplje u lokalu, zato-pazi...:dedica:
Znachi, smin sada kosta 22,2 u jakom a 11,1 u slabom + vreme. A brzina !!! Strashno, evo urezujem aksiomu nozem u drveni sto: `postani monopolista u nekom poslu i reshio si sve probleme u zivotu`:nov_explo
A jel možete da navedete neki link? Je li poskupelo samo obračunavanje impulsa ili i pretplata za net?
Ja sam na Veratu, ništa ne spominju na njihovom sajtu:confused:
Po svemu sudeći, ovo novo poskupljenje IPAK neće uticati na 042 SMIN mrežu (nezvanično).
Sad, da li je to telekom prevideo, zaboravio ili namerno izostavio, nije sigurno.
Uglavnom, za sada su cene iste.
Po svemu sudeći, ovo novo poskupljenje IPAK neće uticati na 042 SMIN mrežu (nezvanično).
Sad, da li je to telekom prevideo, zaboravio ili namerno izostavio, nije sigurno.
Uglavnom, za sada su cene iste.
Izgleda da nisu poskupeli smin, sad izobjashnjavashe na rts-u :tapsh:
:) Krećemo u nove downloade :)
Pre nego što poskupi!!!
Ima li neko zvanicnu informaciju o novim cenama SMIN-a ? Ako ima neka postavi link za proveru jer ja licno ne verujem doticnoj firmi bez potvrde crno na belo . Lopovi su to , ljudi moji .
Cene za SMIN mrezu su definitivno ostale iste! Mozete i da proverite na http://www.telekom.nadlanu.com/mojracun/
Salko Dinamitas
10.5.2006, 2:23
:) Krećemo u nove downloade :)
Pre nego što poskupi!!!
Bas ce se nadownloadujemo preko dial up-a. :dzavo: ;)
Bas ce se nadownloadujemo preko dial up-a. :dzavo: ;)
Pa ja skidam samo tekst i slike :)
vBulletin® v3.8.7, Copyright ©2000-2025, vBulletin Solutions, Inc.