PDA

Prikaži potpunu verziju : ReConnect


ilic stefan
2.8.2009, 1:29
Imao sam problema u početku sa internetom pošto ovaj Telekom non-stop nešto prčka, i stalno mi je pre pucala veza, nekad na pola sata, nekad na 3 sata, nekad nije, zato sam uzeo ReConnect. To je besplatan program koji automatski konektuje na internet. Super je radio, dok jednom nije sasvim nestao. Pogledam u program files i nema ga. Sasvim slučajno pogledam u karantinu antivirusa i tamo ga nađem. Imam nod 32 v.4.0.417.0. i baza podataka za detektovanje virusa je 4296. Kako da saznam da li je program virus ili nije pošto sam ga stavio u listu izuzetaka kod skeniranja. Za sada komp ne baguje, ali ne bih da rizikujem, želim sigurno da znam da li je to lažna uzbuna.

Evo i linka za download http://rs80.rapidshare.com/files/65926750/reconnect.zip ko hoće da proba, a malo pre sam probao da skeniram sa nodom i ništa ne detektuje. Javite ako nešto primetite.

ilic stefan
12.8.2009, 11:43
Molim moderatora da slobodno obriše ovu temu pošto sam sredio problem.

dzonihsv
12.8.2009, 14:04
Ako ti nije teško, napiši šta si uradio (da li je lažna uzbuna ili ne) da bi neko sledeći sa istim problemom znao šta da radi. ;)

ilic stefan
13.8.2009, 1:58
Nije mi teško. Ponovo sam ga skinuo sa sajta i pokrenuo ali ga je nod detektovao kao virus, pa sam reinstalirao nod i ponovo skenirao i ništa, sve normalno ne detektuje ništa. Nisam probao drugi antivirus ali ću baš sada probati neki online antivirus samo da se uverim. Inače program je sjajan i poštedi te mnogo muka.

Evo probao sam sa kaspersky antivirusom, nodom koji mi je instaliran i nekim house call online scanner i ništa, sve je čisto, izgleda da je antivirus poblesavio jer sam koristio registry booster i sigurno nešto oštetio pošto je već brljavio par puta zbog toga, vratio sam sve na staro što sam menjao sa tim programom i od tada sve radi dobro. Pouka: nikada ne petljaj sa registrijem.