PDA

Prikaži potpunu verziju : Laptop do 53000 din?

[]D.[].[]v[].[]D.
22.7.2009, 22:31
Ovaka planiram da kupim laptop do 53 hiljade dinara.
Prvo sam se bio zagrejao za MSI EX623X-0W4EU:
Proizvođač : MSI
Težina : 2.6kg - 3.0kg
Ekran : 16"
Procesor : Intel Pentium DualCore T3400 (2.16GHz)
Memorija : 4 GB
HDD : 320GB
Grafička kartica : GeForce 9500GS 512MB DDR2
Ostalo : 4x USB
Ostalo : Bluetooth
Ostalo : Card Reader
Ostalo : DVD/RW
Ostalo : ExpressCard slot
Ostalo : HDMI
Ostalo : LAN
Ostalo : numeric keypad
Ostalo : VGA
Ostalo : Web Camera
Ostalo : WLAN
Operativni sistem : Nema operativni sistem
Garancija : 24 MesecaCena 47.899 din

Posto ga sad nema nigde kod mene u Nis-u , morao sam da pitam ovde za pomoc !. Ako neko ipak nadje negde ovaj model nek javi pa nek mi kaze gde je nasao ?
Molim sve koji se razumeju nek mi pomognu i izaberu neki model za te pare . Da napomenem, zanimaju me samo ASUS i MSI modeli i ako je moguce bez SiS chipseta . HVALA !

P.S. Pitao bih jos nesto ASUS K70IO-TY002 :

Procesor: Intel Dual Core T4200 (2.00 GHz)
Chipset: NVIDIA GeForce 9100M G
Grafika: NVIDIA GeForce GT 120M 1GB
Ekran: 17.3" HD+ (1600*900) LED EKRAN
Memorija: 4GB DDRII (2+2GB)
Hard disk: 250GB SATA (5400rpm)
Optika: DVD-RW Super Multi DL
Ostalo: LAN,WLAN 802,11 b.g.n, VGA, HDMI, 4xUSB, Card Reader (MMC, SD, MS), WebCam 1.3MPix
Baterija: 6cell Li-Ion
Boja: Crna
Tezina: 2.95kg
Operativni sistem: No OS

CENA :49.990,00 din
Garancija: 1 GODINA
Da li je ova prava cena sa PDV-om ili bez njega ?? Posto ne zivim u Beogradu i nikada nisam bio u GiGatron Shop-u zato i pitam ?

Evo i model : http://www.gigatronshop.com/html/products/show_product/16122/3

MilanceS.14
27.7.2009, 13:23
Šta da ti kažem ali imaš dobar ukus, i ja hoću da kupim neki laptop isto do 54 hiljada tj. 600 evra, pa možemo jedni drugom da pomognemo, mene zanima neki kojima ovakve ili bolje karakteristike:

4 GB RAM
250 + GB Hard Disk
Blutut
Blue-ray
1,3+ Mpx kamera + mikrofon
Ekran 15,4 + inča
Card reader
8 cell battery

Ako ne onda neki koji je veoma blizu njemu (verovatno nema da se nađe ovakav za 600 evra, onda mi preporučite neki bolji...) Unapred hvala...

Dimo
27.7.2009, 16:06
Zbog čega si postavio istu temu kao i onu u ŠDK-Prenosnim računarima? I to nakon nedelju dana i gomile odgovora koje si dobio tamo, ti priču načinješ opet od početka pišući isti startni post kao i u ŠDK-u?

[]D.[].[]v[].[]D.
27.7.2009, 16:38
Zbog čega si postavio istu temu kao i onu u ŠDK-Prenosnim računarima? I to nakon nedelju dana i gomile odgovora koje si dobio tamo, ti priču načinješ opet od početka pišući isti startni post kao i u ŠDK-u?

Ovu temu sam postavio pre one u SDK-u tako da nisam znao kako da se izbrise ... Ja se izvinjavam al pogledaj tacno kad je tema napravljena pa mi kazi ....:ciao:

Dimo
27.7.2009, 20:21
D.[].[]v[].[]D.;827279']Ovu temu sam postavio pre one u SDK-u tako da nisam znao kako da se izbrise ... Ja se izvinjavam al pogledaj tacno kad je tema napravljena pa mi kazi ....:ciao:
Svejedno, poenta moje priče ostaje. Ne trebaš da postavljaš iste teme na više mjesta, već u slučaju postojanja više podforuma slične tematike, ako želiš da kalkulišeš, postaviš topik u onom u kom smatraš da ćeš dobiti više pregleda i odgovora. U tvom slučaju, ispostavilo se da si napravio pravu odluku, iako su izvorni Prenosni računari posjećeniji od ŠDK djela o njima.

Mislim da nema smisla ovu temu spajati sa onom u ŠDK-u, jer su svi postovi, sem tvoje i moje prepiske, istovjetni kao i tamo. Logično je dakle da ovu temu premjestim u Otpatke, ali želim da čujem i tvoj stav. Ako imaš bolji predlog, rad sam da ga saslušam.

[]D.[].[]v[].[]D.
27.7.2009, 22:05
Svejedno, poenta moje priče ostaje. Ne trebaš da postavljaš iste teme na više mjesta, već u slučaju postojanja više podforuma slične tematike, ako želiš da kalkulišeš, postaviš topik u onom u kom smatraš da ćeš dobiti više pregleda i odgovora. U tvom slučaju, ispostavilo se da si napravio pravu odluku, iako su izvorni Prenosni računari posjećeniji od ŠDK djela o njima.

Mislim da nema smisla ovu temu spajati sa onom u ŠDK-u, jer su svi postovi, sem tvoje i moje prepiske, istovjetni kao i tamo. Logično je dakle da ovu temu premjestim u Otpatke, ali želim da čujem i tvoj stav. Ako imaš bolji predlog, rad sam da ga saslušam.

Znaci tvoj post je potpuno upravu . Kao i moj normalno . Posto sam nasao temu prenosivi racunari , mislio sam odma da postavim tu, ali sam video da ima ova pod-tema SDK i tamo sam postavio isto moju temu ocekivajuci da ce moderatori izbrisati ovu poslu . Tako da se slazem sa tobom i ova tema moze da ide u otpatke :to_care: