Prikaži potpunu verziju : Amateur Surgeon
hacker_aca
21.7.2009, 4:56
Za sve buduće studente medicine. :)
Amateur Surgeon (http://armorgames.com/play/3775/amateur-surgeon)
Uf,ako je ovo za buduce studente,bolje da ne budem hirurg.:DNe mogu posle onog seljaka nikako.:(
Inace,veoma dobra zezalica,za razliku od drugih slicne tematike ova je pravo osvezenje.:)
hacker_aca
21.7.2009, 18:32
Meni seljak nije bio neki veliki problem. Stigao sam do osmog lika (neću da kažem šta se radi, da ne spoilujem) i on mi je zeznut, ne mogu dalje. :)
Šta da radim sa onim vadičepom? Kod trećeg lika?
hacker_aca
2.8.2009, 20:45
Vadičep treba da iskombinuješ sa onim gelom (ili šta je već, melem). Klikneš prvo na vadičep pa onda na melem, klikneš bilo gde na telu i dok držiš klik pratiš onu crvenu liniju unutar kruga što se okreće (linija, malo deblja, ne krug :)). Kada "linija" obrne jedan krug onda će nestati. To ti samo služi da popenješ otkucaj srca po minuti da ti pacijent ne bi umro. Operaciju standardno odradi. Ako si dovoljno spretan neće ti vadičep trebati. ;)
Dokle si stigao? Ja sam presao file 1 i nece dalje!:n-cc2:
miša topola
16.12.2009, 21:57
Kako onog seljaka da obradim. Valjda treba da mu se ugradi kuk.
kako sa onim lopovom omgfgdagawada :(((
miša topola
16.12.2009, 22:12
Izvadiš mu stakliće sa spoljašnje strane, onda ga rasečeš po sredini grudi, izvadiš mu stakliće iz pluća zašiješ mu rane i gotovo.
Prešao sam seljačinu, ali onog Claudea, ili kako već, onog majstora... Jok :)
miša topola
17.12.2009, 14:50
Prešao sam seljačinu, ali onog Claudea, ili kako već, onog majstora... Jok :)
Šta treba da se radi sa onim na njegovom kuku?
Jel neko uradio Donny-ja, u drugom poglavlju?
:rofl::rofl::rofl:
miša topola
17.12.2009, 19:10
Sa kim?
Ništa ništa. Znam kako da obradim seljaka.
Jel neko uradio Donny-ja, u drugom poglavlju?
:rofl::rofl::rofl:
Kako igras drugo poglavlje?:eek:
Puna verzija je ovde:
http://games.adultswim.com/amateur-surgeon-twitchy-online-game.html
P.S.
Ako zavrsis prvo poglavlje igrajuci sa onog linka gore, dobijes link ka ovom sajtu, gde je verzija sa sva 3 poglavlja. I naravno, mozes odma na nastavis, zapamtice da si zavrsio prvo poglavlje.
Nasao sam, hvala u svakom slucaju...
Trik kako da sacuvate malo vremena:
Kada koristite vadicep, busite visoko tik ispod ikona za alate. Tako nikad nece dolaziti do posekotina od vadicepa, sto itekako stedi vreme.
miša topola
18.12.2009, 15:03
Završio sam seljaka. Sada ide neki CLAUDE.
Meni ostala jos samo 2 do kraja (ne racunajuci secrete).
miša topola
18.12.2009, 16:45
E sad mi je na redu neki debeli. Moram da mu motornom testerom isećem grudni koš. Mnogo teško, bre!
Ne znas jos sta je tesko dok ne dodju mravi,,,
miša topola
18.12.2009, 17:06
A kako onog da sredim. LUMBAR se zove. Ima nekezelene fleke kada mu otvoriš leđa. :confused:
To je otrov. Secni 2-3 puta dok ne iskoci, a onda usisaj.
Inace, mrzim da radim otrove, jer ostavljaju mnogo posekotina blizu jedna drugih, pa je tesko to krpiti.
miša topola
18.12.2009, 17:14
Ali ja to usisam, pa se pojave još tri nova :(
miša topola
18.12.2009, 17:31
Prešao sam i tog lika sa otrovima.
Ovaj sledeći je zeznut. Piše u uputsvima da ona dva čuda na srcu moram da upalim upaljačima i oni eksplodiraju, ja tako uradim ali ono se zapale dva plamena na srcu i ne mogu da ih ugasim. Kako da ugasim taj požar?
Prvo pocni da usisavas negde sa strane, da pokupi malo krvi, a onda nastavi usisivacen direktno na dno plamena, sto bi trebalo da izbaci krv i ugasi pozar.
miša topola
18.12.2009, 17:37
To sam uradio oko srca. Ali kada stignem do pluća on ima 10-15 puls. Ovo je nemoguća misija :mad:
Pa koristi vadicep, pre nego sto otvoris pluca, i povecaj takt na zelenu zonu.
miša topola
18.12.2009, 17:44
Pa koristi vadicep, pre nego sto otvoris pluca, i povecaj takt na zelenu zonu.
Kako da povećam takt na zelenu zonu?
Pa iskoristis vadicep nekoliko puta. Valjda znas kako se koristi (objasnjeno u samoj ovoj temi).
miša topola
18.12.2009, 17:56
Prešao sam i ovog.
Hvala Igraču ;)
miša topola
18.12.2009, 18:05
Opet problem :mad:
Kod ovog poslednjeg, kada radim na srcu, izađu neki mravi. Kako da ih uklonim?
Strujom. :D
Samo pazi ako ih promasis, srce za da padne na 0, i moras odma da ga jos jednom zicnes sa strujom da se vrati na 5, a onda odma vadicep da ga stabilizujes, jer jelta 5 je skoro mrtav, zar ne?
miša topola
18.12.2009, 18:25
A kada otvorim srce i sa skenerom otvorim onu rupu unutar scra i kada izađu mravi kako da zatvorim tu rupu?
Ako se dobro secam, zicni samu rupu sa strujom par puta.
Evo ovde ima walkthrough, da ne moras stalno da pitas kad se zaglavis:
http://jayisgames.com/archives/2008/05/alan_probe_amateur_surgeon.php
sharlo_03
21.12.2009, 12:09
Jaoj imam ovu igru na iPodu. Zaraza. :D
Stvarno odlicna stvar. :D
E pozdrav svima!Inace igrica je super mada rano postaje zeznuta!!!Takodje izasao je i drugi deo (ako ga tako mozemo nazvati) koji mozete probati na ovoj adresi http://www.funny-games.biz/amateur-surgeon-christmas-edition.html. Samo da napomenem pozetak je banalan (kao srusili ste se kod dedamraza i skoro pobili sve patuljke). :nov_guita
Ja sada kasapim Voju :rofl::D
vBulletin® v3.8.7, Copyright ©2000-2025, vBulletin Solutions, Inc.