Prikaži potpunu verziju : Teski Dani Bez Neta
Night Hawk
28.4.2006, 21:40
Evo danas sam na netu posle gotovo 2 nedelje jer sam imao nekih problema sa linijom.Meni je net zaista VEOMA vazan ( uvek nadjem nesto novo i interesantno od patcheva za igrice pa do raznih klipova i korisnih vesti kojih u nasim "domacim" novinama nije moguce naci bez nekog subjektivnog misljenja autora teksta :D ) i ove dve nedelje bez neta su bile jako duge.:( .Kako se vi osecate kada nemate net ?
Mr. Garrison
28.4.2006, 21:47
ja sam bio prosle godine na moru dve nedelje bez neta i hteo sam da poludim. srecom u Beogradu nisam nikad bez neta...
iMa_NeKo_PljUgU
28.4.2006, 21:50
Ko bez kablovske!!!:D
Jad & Beda
Odsechen od sveta!!!
Ajde da udarim po jednoj metafori: Ko neko na samrti bez respiratora...:D
Pa tesko bez neta zamisljam dan,rekao bih da sam postao zavisan :D
Kad odem na more,pa se vratim i vidim gomilu novih mejlova,neupdateovanih antivira i slicnog,drob mi se prevrne :)
E,sad imam i dial-up,sto cesto zna da me razbesni tako da izgubim zelju za Internetom.Ali brzo me prodje.
Carl Jonson CJ
29.4.2006, 0:32
Ма ја увек имам нет,имам Оперу на мобу... :)
Desavalo mi se da budem bez neta i po pola godine.... nije problem kad se covek navikne ;)
Uh,dobro pitanje.Pre otprilike dve nedelje imao sam problema sa antenom za bezicni net.Trajalo je nedelju dana,poludeo sam dok nije stigla nova.Poleteh na forume cim je dole ispisalo connected
Осећам се некако одсечен од света (и од форума). Десило ми се три-четири пута на два дана да останем без интернета.
U suštini ovo je tema koja prilično govori o zavisnosti
a takvo nešto već postoji:
http://www.sk.co.yu/forum/showthread.php?t=1344&page=6
prema tome da bi ova tema postojala mora se razlikovati od pomenute.
Pa zavisi kako kad,ali u poslednjih godinu dana dosta sam koristio net,ali nisam imao nikakvih problema.Svakako da mi je net vazan,ranije sam skidao razne programe,klipove i ta *****a,ali u zadnje vreme dolazim iskljucivo na forume i proveravam postu,te dve stvari su mi trenutna opsesija:)
:boxing: :alealeee: :tapsh:
6am3 Fana71c
3.5.2006, 19:35
evo meni bas danas pristigla poruka: postovani korisnice podsecamo vas da vasih 30 dana internet pretplate istice 4.5.2006. [sutra] i da blablabla...u podpisu vojvodina online... tako da, draga gospodo und cure odo ja da kriziram bez neta, vidimo se kad se vidimo, a vi mi zdravo ostajte... :odoK:
P.S. I'll be back :cool:
Posto ja bez interneta nemogu ni jedan dan mogu slobodno da se potpisujem Internet manijak.Kada sam ovog vikenda bio na selu, jedva sam preziveo dva dana bez interneta.Lupanje glavom od zid, grickanje noktiju, nekontrolisani svrab, preterano znojenje, znaci navukao sam se na novu DR*GU- INTERNET.
P.S. Internet je zarazna bolest i nema leka.Kada jednom pocnes gotovo je!!!
Darklighter
3.5.2006, 21:33
nisam imao internet pola godine ali sad imam kablovski internet :D
Bio sam ljudsko bice-onda sam dobio modem...
Био сам људско биће,онда сам открио флет каблосвки интернет:alealeee:
Alexandar
24.5.2006, 19:12
ukoliko ste zavisni od ICQ-a..........
wap.tjat.com
unesete ICQ broj i sifru i eto vam ga na.
podrzan je i MSN ali njega nisam koristio pa ne znam nista vise reci
VladarTame
24.5.2006, 19:20
Hmmmm internet sta da kazem
NE MOGU BEZ NJEGAAAAAAAAAAAAAA
Da nema interneta ja ne znam sta bi radio
vBulletin® v3.8.7, Copyright ©2000-2025, vBulletin Solutions, Inc.