PDA

Prikaži potpunu verziju : Super TV

PeTkO
27.4.2006, 21:51
Pazario sam prethodnih dana Tv tjuner, neki tamo Super TV (35 evra, dzabe ali vrsi posao), ali program koji sam dobio uz nju je veoma los.Koji program bi ste mi preporucili za ovu karticu?

gooza
27.4.2006, 22:05
Po meni je Cristv najbolji... Podrzava skoro sve TV kartice i svako podesavanje moze da se rucno izmeni sa velikom preciznoscu...
Adresa je www.chris-tv.com

Tu mozes da skines besplatnu verziju koja, iako sa manje opcija od pune, sije sve ostale programe...

AstraLogos
28.4.2006, 14:47
Po meni je Cristv najbolji... Podrzava skoro sve TV kartice i svako podesavanje moze da se rucno izmeni sa velikom preciznoscu...
Adresa je www.chris-tv.com (http://www.chris-tv.com)

Tu mozes da skines besplatnu verziju koja, iako sa manje opcija od pune, sije sve ostale programe...
Dobro ne treba bas preterivati. Dobar je CrisTV isto koliko i WinFast PVR od Leadteka. Prvi je optimizovan za AVI ( DivX, XviD ) dok je drugi keva za MPEG 1 i 2.
Inace najbolju sliku daje DScaler i njega koristim iskljucivo za gledanje TV-a.
Praksa je pokazala da nema najboljeg univerzalnog programa ( softvera ) vec je to uglavnom kombinacija vise njih za naprednije korisnike.
Pozdrav! :ciao:

firefly
28.4.2006, 15:47
A koji si program dobio uz tu kartu?Dobar je Christv jer je brz,a ja DScaler nisam uspeo da namestim.
Imam ASUS tv kartu (7135) i ja koristim Show Shifter iako sam dobio uz nju intervideo home theater koji je za nijansu sporiji.
Znaci moja preporuka Show Shifter.

gooza
28.4.2006, 18:38
Po meni je besmisleno instalirati program velik nekoliko desetina ili nekoliko stotina megabajta ako vec za tako nesto postoji mnogo razlicitih aplikacija od samo par megabajta. ShowShifter sam jednom isprobao i manjkalo mu je dosta opcija, sporo se pokretao, a zauzimao je ogroman prostor na disku...
Jel neko probao da koristi TV karticu u kombinaciji sa Win Media Center? Koliko ja znam tamo u sistemu postoji aplikacija za TV ali nisam siguran...

Flavio
1.5.2006, 18:28
Ja sam imao zimus insaliran WinXP MCE2005.Moj Leadtek ... Expert,MediaCentar ladno nije prepoznavao!Naravno,Leadtek je radio OK sa WinFast aplikacijama pod MCE!Ali TV kartom nije moglo da se upravlja iz Media Centra!Naime,potrebna je TV kartica certifikovana za WinXP MCE (recimo,nVIDIA TV Tuner card).
Sveusvemu,sumnjam da bi se taj SuperTV ili kako vec ponasao bolje od Leadteka pod MCE!

voodoo_
1.5.2006, 18:51
Preporučujem Intervideo WinDVR 3.

Neuro
4.5.2006, 11:06
Preporučujem Intervideo WinDVR 3.
Po mom iskustvu, baš i nije sjajan. Malo je trom, a ima i problema sa prepoznavanjem pojedinih opcija kojima raspolaže TV karta (ASUS u mom slučaju). Dajem glas ChrisTV-u i WinFast-u.