PDA

Prikaži potpunu verziju : Skype problem sa kamerom


Maverick
5.7.2009, 19:09
Naime, sve je lepo radilo pa odjednom prestalo. Kamera je Genius Eye 312, normalno radila, a onda čini mi se da sam instalirao Burnout Paradise, koji je detektovao kameru zbog nekih zezancija u igri i posle toga više kamera na skype ne radi, u stvari radi kada uđem u options, ali u toku razgovora samo crn ekran. Sve živo sam probao, reinstalirao Skype, staru verziju, novu verziju, reinstalirao drajver za kameru, menjao USB portove... Kamera provereno radi na drugom kompu i na istom kompu na Ubuntu (dual boot)... Ako neko zna kako da rešim problem a da ne reinstaliram windows, bio bih mu jako zahvalan.

Inače meni ne smeta da radim sa Skypom u Ubuntuu, ali supruga... E to je već druga priča...

doctor
5.7.2009, 22:28
Odgovor je - gremlini :D Imao sam ceeeeeesto ovakve probleme sa Skype-om i resavali su se i pojavljivali sami od sebe... ludo :opanachke

Maverick
14.8.2009, 21:26
E sad već i ja mislim na neke natprirodne pojave, pošto sam izbrisao win xp i stavio win 7 i opet isto posle par dana isti simptomi. Ima li neko ideju šta to privlači te gremline u moj komp, na stranim forumima sam naleteo na poruke od ljudi sa istim problemima niko nema odgovor, e sad pošto smo mi, jel da, pametniji od tamo nekih amerikanaca, engleza i ostale bratije ima li neko rešenje za ovaj problem?

Ovoga puta nisam instalirao BURNOUT!